Annem gitmek istiyor,kaprisler tavan yapiyor

Anlayamadım sanırım. Eşinizden neden ayrı oturuyorsunuz.
Annenizin dert yanmasına gelince, yaşlandıkça çocuklaşıyorlar. Hepsi. Kendini kırmadan etmeden, güzel dille gitmesine izin vermeyin. Bu dönemde özellikle.
Rahmetli canım anneannem de köyüm de köyüm derdi.. an be an annemle çatışmaları olurdu bundan kaynaklı, çünkü annemin de kendileriyle gelmesini isterdi.
Şimdi hepimiz mumla arıyoruz. Özlüyoruz.
Allah ailenize uzun ömürler versin

Amin sağolun sizinkilere de...Anneannenize Allah rahmet eylesin.

Çok alıngan biri oldu annem ne kadar ozensem de illa biseye kırılıyor

Ah ah dünyadaki onca ibretlik olaya rağmen ders çıkarmıyorlar

Şehir dışına çıkma yasağı var isteseler de gidemezler.. annenizin ve babanizin yaşları kaç?

Daha istesede gidemezsiniz

Birakin gitsinler huzurla oturun çocuğunuzla ,

Yaslilara bisey anlatmak cok zor. Oyle kafalarina buyruk davranıyorlar. Bendede var ayni dert ben care bulamadim insallah sen bulursun.

Evet kendi evindeler bide annem ameliyatlı. Durduramiyoruz maalesef . Kronik hastaliklari yok ama illede evim diyor.
Benimkiler bir de bakıma muhtaçlar burada beraber geçinip gidiyoruz gitseler yakacak yok para yok bişey yok ekstra para da veremem sıkışıgim.
Çok inatçı bu yaşlılar ve çocuk gibiler

Benimkiler bir de bakıma muhtaçlar burada beraber geçinip gidiyoruz gitseler yakacak yok para yok bişey yok ekstra para da veremem sıkışıgim.
Çok inatçı bu yaşlılar ve çocuk gibiler
Maalesef anlamıyor ve dinlemiyorlar. Akıllarına ne eserse onu yapmak istiyorlar. Simdi bende arada dered3 kaldim. Aksam aRadi agrim var diyo kötüyüm diyor. Hastaneye gitmem diyor. Ben baska şehirde yaşıyorum gidemiyorum. Esim doğru düzgün eve gelemiyor sağlık memuru.

Anne babaya bu üslupla konuşmak çok cirkin. Evet konuşulmalı ama böyle değil. Gözleri korksun nedir yetişkin insan onlar çocuk gibi azarlanmayı hiçbir anne baba haketmez. "Ben sizin sağlığınız için kalmanızı istiyorum ama madem bu kadar rahatsızsınız gitmek istiyorsunuz koskoca insanlarsınız zorla tutamam siz bilirsiniz ama gitmemeniz sağlığınız açısından benim için daha iyi giderseniz aklım sizde kalır" şeklinde konuşulur en fazla. O ne öyle isterseniz bir de terlikle dövelim?

Konu sahibi “bugün anlatıyorum, yarın yine aynı muhabbet” diyerek durumu anlatmış zaten.
"Ben sizin sağlığınız için kalmanızı istiyorum ama madem bu kadar rahatsızsınız gitmek istiyorsunuz koskoca insanlarsınız zorla tutamam siz bilirsiniz ama gitmemeniz sağlığınız açısından benim için daha iyi giderseniz aklım sizde kalır" demek işe yaramamış.
Başka öneriniz var mı?

Zorla tutamaz evet naoacak zincirleyecek mi? Madem dinlemiyorlar konu sahibi elinden geleni yapmış gitsinler o zaman.

Gittiği yerden seni üzüyor şimdi de yapacak bir şey yok artık malesef yasakların kalkması beklenecek

Maalesef canim insalalh seninkiler giTmez yoksa daha buyuk dert oluyor.
Şehir giriş çıkışları yasaklandı artık gidemezler ama gelinimizin doğumunda orada olmayı çok istiyor inşallah biter de şu virüs giderler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…