Annem hamile

sen derslerine odaklan, okulu bırakmayı da asla dusunme.
bırakta para meselesını baban ve annen dusunsun. sen neden fedakarlık yapıyorsun kı . tabıkı aldırmak çözum degıl.
baban gerekırse 2 ış yapacak ama eve o parayı gecırecek. olan olmuş bu saatten sonra çözum arayısı aılende olmalı sende degıl.

Ozel bir universitede tam burslu okudum. 30 lu 40 li bir suru notum vardi. O isler oyle olmuyor maalesef. Atip tutmayalim.
Birşeyi atıp tutmadim. Neyin ne oldugundan gayet haberdar biriyim. Tam burslulara zaten bisey demedim. Parayı basıp dpktor öğretmen avukat olanlar var. Bundan bahsettim.

Hakkınızdan hayırlısı olsun Allah ın vardır bir bildigi bu dunyada ekmegınızı paylasak biri daha varmıs demkkı rabbim onunda verir bi rızkını

Birşeyi atıp tutmadim. Neyin ne oldugundan gayet haberdar biriyim. Tam burslulara zaten bisey demedim. Parayı basıp dpktor öğretmen avukat olanlar var. Bundan bahsettim.
Adini vermeyeyim bir universitenin ücretli diş hekimliğine 450'nin üzerinde sayısal puan lazım.
Her ücretli okuyan da baba parasıyla şirket yönetecek Berke Can değil yani.

Bu huzursuz ortamlarda millet kendini sevismeye vuruyor heralde.
Sen okulunu birakma kendini dusun.
Il disinda okusan yuzde elli bursun miktari kadar masrafin olurdu bu nedenle kendini suclu hissetme.
Bos vaktin oldukca ygsye calis ayni bolumu tam burslu kazanirsan kaldigin siniftan devam edebilirsin.
Her bebekte ihtiyaclarinin karsilanacagi bir ailede olmayi hakeder onun icinde üzüldum.

sizde hem okuyup hem çalışın. bende okurken part time çalışmıştım.

Sınava bir daha gir ve devlet ünisi ya da tam burslu kazan, ailen seni parayla okutmak zorunda mı durumunuz yoksa? İlaveten, eğer notların dediğin kadar yüksekse ortalamanla bir devlet üniversitesine geçiş yapabilirsin pek tabi.. Ama asla bırakma okumayı! hangi bölümdü?

1. sınıfım henüz. Ama bırakmazsam da hiç geçinemeyiz gibi. İşe girsem okulla beraber yürütsem, o da olmaz sanırım çünkü ben kyk alıyorum ve işte sigorta yaparlarsa kyk kesilir
Kyk bursu almıyorsun ki? Kredi alıyorsun yani geri ödemen gereken 400 liracık bir şey alıyorsun ama çalışırsan bunun 2 katını çok rahat kazanabilirsin

Back
X