Annem hasta

Canetti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.073
4.603
63
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bu benim ilk konum. Annem 2 aydır rahatsız. Sürekli hastaneye gidiyoruz. Tahlil, muayene herşey yapılıyor ama ne olduğu anlaşılamadı. Kendisi yaşlı. Ona hiç kıyamıyorum. Belki sizlerin duasıyla iyi olur. Edenden etmeyenden Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin.

Allahım en kısa şifa versin inşallah.

Psikolojik mi acaba?inşallah rabbim tüm annelere sağlık versin onları başımızdan eksik etmesin inşallah

Cok geçmiş olsun
Benimde annem o sekildeydi bi türlü bulunamıyordu
Göbek fıtığı kalp spazmı ülser bagırsak ne ararsaniz her türlü teshis konuluyor ilac ameliyat vs yapılıyor ama gene aynı sikayet
Rabbim tüm annelerimize acil şifa versin
Anne denilince ben tuhaf oluyorum hele bir de yaşlıysa

Amin inşallah. Bizimki halsizlik, kansızlıkla başladı. Romatolojiye kadar gittik. Bazen günlerce tahlil sonucu beklemek zorunda kalıyorsunuz.

Rabbim şifa versin psikolojik mi acaba ölüm korkusu falan sarmıs olabilir.
Annem inançlı bir insan. Ölüm olaylarında genelde soğukkanlıdır. Ama tabii başka üzüntüler etkilemiş olabilir. Kendisi psikolojik olduğuna inanmıyor. Zaten kan değerleri de düşük çıkıyor. Bunun nedeni anlaşılamıyor.

Allah acil şifalar versin . Benim annemin omzu kırılınca buradaki birçok arkadaş anneme dua etmişti . Benim anneminde yaşı var . Genç yaştakilerden bile hızlı iyileşti . İnşallah kısa zamanda iyileşir anneniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…