Teşekkürler. İnşallah.Çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin inşallah
Arkadaşlar herkese merhaba,
Bu benim ilk konum. Annem 2 aydır rahatsız. Sürekli hastaneye gidiyoruz. Tahlil, muayene herşey yapılıyor ama ne olduğu anlaşılamadı. Kendisi yaşlı. Ona hiç kıyamıyorum. Belki sizlerin duasıyla iyi olur. Edenden etmeyenden Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin.[/QUOT
KAÇ YASINDA ANNENİZ?
Amin. Çok sağolun.Rabbim acil şifalar versin inşallah, şifa bekleyen herkese.
Rabbim şifa versin psikolojik mi acaba ölüm korkusu falan sarmıs olabilir.74 yaşında.
Amin inşallah. Bizimki halsizlik, kansızlıkla başladı. Romatolojiye kadar gittik. Bazen günlerce tahlil sonucu beklemek zorunda kalıyorsunuz.Cok geçmiş olsun
Benimde annem o sekildeydi bi türlü bulunamıyordu
Göbek fıtığı kalp spazmı ülser bagırsak ne ararsaniz her türlü teshis konuluyor ilac ameliyat vs yapılıyor ama gene aynı sikayet
Rabbim tüm annelerimize acil şifa versin
Anne denilince ben tuhaf oluyorum hele bir de yaşlıysa
Annem inançlı bir insan. Ölüm olaylarında genelde soğukkanlıdır. Ama tabii başka üzüntüler etkilemiş olabilir. Kendisi psikolojik olduğuna inanmıyor. Zaten kan değerleri de düşük çıkıyor. Bunun nedeni anlaşılamıyor.Rabbim şifa versin psikolojik mi acaba ölüm korkusu falan sarmıs olabilir.
Anladım canım yani ne gibi rahatsizlığı var ki acabaAmin inşallah. Bizimki halsizlik, kansızlıkla başladı. Romatolojiye kadar gittik. Bazen günlerce tahlil sonucu beklemek zorunda kalıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?