Ay inşallah. Ben de öyle düşündüm. Burada çok zorluk çeken insanlar var. Garip sahipsizlerin. Mazlumun duası kabul olunur. Allah razı olsun.Allah acil şifalar versin . Benim annemin omzu kırılınca buradaki birçok arkadaş anneme dua etmişti . Benim anneminde yaşı var . Genç yaştakilerden bile hızlı iyileşti . İnşallah kısa zamanda iyileşir anneniz .
İnan bilmiyorum. Tek bildiğimiz çok kansız olduğu. Demir eksikliği olduğu. Uzun süredir takviye alıyor. Düzelmedi durumu. Altında ne tür bir şey yatıyor onu araştırıyor doktorlar. Pek çok şey olabilirmiş.Anladım canım yani ne gibi rahatsizlığı var ki acaba
Çok sevinirim. Ben hep kendim okurdum ama bu sefer kendimde o gücü bulamadım. Sağolun.4444 tane Tefriciye duasını yapabiliriz buradakilerle,konuyu okuyanlar her girdikçe okusalar biter
Amin. Allah razı olsun.Rabbim şifa versin tez zamanda
Geçmiş olsun en kısa zaman da iyi olur inşallah ..Annem inançlı bir insan. Ölüm olaylarında genelde soğukkanlıdır. Ama tabii başka üzüntüler etkilemiş olabilir. Kendisi psikolojik olduğuna inanmıyor. Zaten kan değerleri de düşük çıkıyor. Bunun nedeni anlaşılamıyor.
Annenizin adı ne?o halde bugün başlatalım kismetseÇok sevinirim. Ben hep kendim okurdum ama bu sefer kendimde o gücü bulamadım. Sağolun.
Emine. Hakkı'nızı helal edin şimdiden.Annenizin adı ne?o halde bugün başlatalım kismetse
Allah razı olsun.Geçmiş olsun en kısa zaman da iyi olur inşallah ..
allahım şifa versin ederiz tabi niye etmeyelim yer gök dua üstüneArkadaşlar herkese merhaba,
Bu benim ilk konum. Annem 2 aydır rahatsız. Sürekli hastaneye gidiyoruz. Tahlil, muayene herşey yapılıyor ama ne olduğu anlaşılamadı. Kendisi yaşlı. Ona hiç kıyamıyorum. Belki sizlerin duasıyla iyi olur. Edenden etmeyenden Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin.
İnan bilmiyorum. Tek bildiğimiz çok kansız olduğu. Demir eksikliği olduğu. Uzun süredir takviye alıyor. Düzelmedi durumu. Altında ne tür bir şey yatıyor onu araştırıyor doktorlar. Pek çok şey olabilirmiş.
allahım şifa versin ederiz tabi niye etmeyelim yer gök dua üstüne
Allah razı olsun.allahım şifa versin ederiz tabi niye etmeyelim yer gök dua üstüne
Nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Çok sağolun.Emine Annenin Şifası Niyetine:
Okunan Tefriciye: 110
Kalan Tefriciye: 4334
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?