Sürekli bitkinlik yok mu siz de de?dualarım anneciğinizle,inşallah en kısa zamanda şifa bulur.
not:ben 53 yaşındayım.nedensiz kansızlık bende de var.kan değerlerim en alt seviyede.
Hakkı'nızı helal edin.50tane daha okudum
Emine Annenin Şifası Niyetine:
Okunan Tefriciye: 160
Kalan Tefriciye: 4284
Size de geçmiş olsun. Allah şifa versin.Rabbim annenizin ve tüm hastaların( benim de) şifasını tez zamanda versin.
Sen üzülme sen başlattın, moral verdin bana. Ben bile bitirmeye çalışırım artık.@whitewolf bi el atar mısın
Allah razı olsun. Bütün gün kötüydüm. Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.Rabbim tüm hastalara şifa versin. .
Amin. Allah razı olsun.Allah saglik ve uzun omur versin Emine teyzeye
Sürekli bitkinlik yok mu siz de de?
Amin. Geçmiş olsun. Üzüldüm. Allah beterinden saklasın.Hiç halim olmuyor. .
Sürekli uykum oluyo. .
Dün 4 çıktı kanım ..
Anemiyim. .
B12 düşük ..
Troid çalışmıyor. .
Bu yaşta böyle. .
Allah Kerim. .
Rabbim önce sağlık versin. .
Amin sağol ❤Amin. Geçmiş olsun. Üzüldüm. Allah beterinden saklasın.
Du edicem anneniZe. Allah şifa versin inşallahArkadaşlar herkese merhaba,
Bu benim ilk konum. Annem 2 aydır rahatsız. Sürekli hastaneye gidiyoruz. Tahlil, muayene herşey yapılıyor ama ne olduğu anlaşılamadı. Kendisi yaşlı. Ona hiç kıyamıyorum. Belki sizlerin duasıyla iyi olur. Edenden etmeyenden Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin.
Amin. Allah razı olsun.Du edicem anneniZe. Allah şifa versin inşallah
?hapşırık bel agrısı baiş agrısı vb.. semptomlar neler?Arkadaşlar herkese merhaba,
Bu benim ilk konum. Annem 2 aydır rahatsız. Sürekli hastaneye gidiyoruz. Tahlil, muayene herşey yapılıyor ama ne olduğu anlaşılamadı. Kendisi yaşlı. Ona hiç kıyamıyorum. Belki sizlerin duasıyla iyi olur. Edenden etmeyenden Allah razı olsun. Allah tüm hastalara şifa versin.
Demir eksikliği kansızlık var. Halsiz çok. Takviye Demir alıyor, düzelmedi. Sebebi araştırılıyor.?hapşırık bel agrısı baiş agrısı vb.. semptomlar neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?