biliyomusun bende 19 yaşındayım.bu sene bende sözde sınava haırlanıyodum.ama psiklojim çok kötü.babam annemi aldattı.ve annem değenekle yürüyo.bende artık zman kaybı olmasın die yurtdışına gitcektim.bu durumda nasıl gitcem.annemin tek dayanağı benim.bende annemi bırakmak istemiyorum.babama ne hissetmeliyim bide bunu dşünüyorum.....zaten bende buna benzer bi konu açmıştım 4 gün önce falan.Allah sabır versin ne diyebilirimki*
ahh canım yaaa annesini kaybetmiş biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki allahım yardımcın olsun...
Başın sağolsun...Benim de bütün çabam annemi kaybetmemek.
Bu sebepten kaybedersem olur olmaz şeyler yapmaktan korkuorum
Anneme bişey olursa hayatta bakmam zaten ben babama.
Yeminliyim yıllardan beri onun için hiçbişey yapmamaya
benim eşimde evde çok tembeldir bir an düşündüm de allah korusun benim eşimde yıllar sonra böyle bir hastalık atlatsa sanki senin babanın yaptığını bana yapar gibi geliyor:26:resmen işkence gibi belki baban kadar abartmaz ama şu an olduğundan daha fazlasını ister kesin
inan şimdi gencim herşeyi benden beklemesine deli oluyorum :84na birşey deyince ben buyum diyor.bu adamın yaşlılığını hastalığını düşünemiyorum ben
allah annenin yardımcısı olsun canım babana da akıl fikir ve vicdan versin
lady'cim keşke sana akıl verebilsem ama bu derdin benzeri de benim başımda..keşke aklım olsa da bu konuda sana yardım edebilsem :26: annene de babana da acil şifalar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?