Annem için üzülüyorum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Çocukluğum hep annemle babamın tartışmalarıyla geçti babam ben küçükken annemi dövdü,kumar oynadı,annemle boşandı başkasıyla evlendi ama annem çalışmadığı ve ailesi sahip çıkmadığı için tekrar evlendi
Bir dönem babam iyiydi ve hiç geçmişten bahsetmedik huzurluydular ama şimdi Yen'i eve çıktılar daha önce bahsetmiştim
Babam sanırım annemle bir odada oturmak istiyor annemde istemiyor babam üst katta kalıcaktı ama merdiven çıkması zor geliyormuş diye alt katta yatıyor annem üst katta kalıyor
Akşamları babam işten gelince kapıları çarpıyormuş,kendi kendine birşeyler diyormuş ve günlerdir küsler babam önceden Yeni eşya alındığında da kapıları çarpardı bir değişik hareketlere girerdi yani annemin burnundan getirirdi
Annem üzülüyor farkındayım bende çok üzülüyorum babama çok kızıyorum kaç yaşında neler yaşattı hala huzursuzluk çıkarıyor
Kaç kere konuştum kendini haklı gören birisi
Birisi annem birisi babam ne olur bana fikir verin napıcaz nasıl huzur bulucaz kimseyi kırmak istemiyorum ama annemin üzülmesini hiç istemiyorum

Belliki bir arada mutlu degiller. Sen calisiyor musun, anneni de al ayri bir eve cikin. Allah ne verdiyse gecinirsiniz, en azindan huzurunuz olur

Anneniz tekrar babanizlami evlendi?? Bende baskasiyla evlendi sandim "Allah allah neden hala ayni evdelerki o zmn" dedim. Iste buna caresizlik denir..
Allahim yardim etsin annenize. Sizdemi ayni evde kaliyorsunuz? Ayri kaliyosaniz annenizi yaniniza alamazmisiniz?

Baban başkasıyla evlenip ondan boşanıp yine annenle mi evlendi?

Biraz karışık yazmışsin. Baban gibi, annen de başkasıyla evlendi sandım. Okuyunca, annenin babanla ikinci kez evlendiğini anladım.

Bir de maalesef can çıkıyor, huy çıkmıyor.
Yaşlanıp eşinin kıymetini anlamadiysa, yani onca kötülüğe huzursuzluğa ragmen onunla yeniden evlenmiş hanımı, akillanmış olsa su yasimizda bize başkasından fayda yok, kıymet bilelim birbirimizi idare edelim der. Ama iste...

Bir de annen de onunla aynı odada kalmak istemediğinden sinir yapıyor baban. Yapacak bi şey yok, istemiyorsa kalmaz.

Maalesef annenin imtihanı; tekrar ayrilmayi goze alamiyorsa, böyle böyle geçecek günler. Allah huzur versin.

Son düzenleme:
Çok karısık yazmıssın kım kımle bosandı baskalarıyla evlendı bır daha barıstılar kacırdım neden aynı evdeler ayrılarsa

Evet babamla evlendi ben evliyim çocuğum var

Çok karısık yazmıssın kım kımle bosandı baskalarıyla evlendı bır daha barıstılar kacırdım neden aynı evdeler ayrılarsa
Annemle babam boşandı babam başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi biraz karışık olduysa kusura bakmayın

Annem aslında ayrılmak istiyor ama cesaret edemiyor geliri yok
Ben yanıma alırım seni diyorum ama yapamıyor
Annem için çok üzülüyorum anne bu başka birşeye benzemiyor sıkıldım babamın bu şekilde olmasından
Babamında haklı tarafları vardır belki ama kadın aynı odada kalmak istemiyor işte

Başka yorum yazıcak yok mu gerçekten çok üzülüyorum ailemin durumuna

Annemin de hiç hoş olmayan bi hikayesi var en son ben evlendiğimde yalnız yaşıyodu ve kendine bakamıyodu. Ben alacaktım yanıma ama acele etme yaz geçsin falan dedi, sonra dayım vefat edince ilaçlarını içmedi, içiremedik, ameliyatını ol gel ev bakalım demeye kalmadı hastalandı 1 ay içinde annemi kaybettik. Çok üzülüyorum tam rahat ettirecekken kaybettik, gitti ve telafisi yok. Velhasıl sen üzüleceğine baban üzülsün kadın aynı odada kalmak istemiyosa vardır bi sebebi gerekirse cıngar çıkar anneni rahat ettir derim.

çok üzüldüm size bende böyle olmasından korkuyorum babama çok kızıyorum bir huzur vermiyor diye ne yapıcam hiç bilmiyorum

çok üzüldüm size bende böyle olmasından korkuyorum babama çok kızıyorum bir huzur vermiyor diye ne yapıcam hiç bilmiyorum
Al karşına güzelce konuş anlamıyosa çirkefleş yani hiç gocunma. İnan sadece ölümün çaresi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…