Evet babamla evlendi ben evliyim çocuğum varAnneniz tekrar babanizlami evlendi?? Bende baskasiyla evlendi sandim "Allah allah neden hala ayni evdelerki o zmn" dedim. Iste buna caresizlik denir..
Allahim yardim etsin annenize. Sizdemi ayni evde kaliyorsunuz? Ayri kaliyosaniz annenizi yaniniza alamazmisiniz?
Annemle babam boşandı babam başkasıyla evlendi sonra tekrar annemle evlendi biraz karışık olduysa kusura bakmayınÇok karısık yazmıssın kım kımle bosandı baskalarıyla evlendı bır daha barıstılar kacırdım neden aynı evdeler ayrılarsa
Annem aslında ayrılmak istiyor ama cesaret edemiyor geliri yokBiraz karışık yazmışsin. Baban gibi, annen de başkasıyla evlendi sandım. Okuyunca, annenin babanla ikinci kez evlendiğini anladım.
Bir de maalesef can çıkıyor, huy çıkmıyor.
Yaşlanıp eşinin kıymetini anlamadiysa, yani onca kötülüğe huzursuzluğa ragmen onunla yeniden evlenmiş hanımı, akillanmış olsa su yasimizda bize başkasından fayda yok, kıymet bilelim birbirimizi idare edelim der. Ama iste...
Bir de annen de onunla aynı odada kalmak istemediğinden sinir yapıyor baban. Yapacak bi şey yok, istemiyorsa kalmaz.
Maalesef annenin imtihanı; tekrar ayrilmayi goze alamiyorsa, böyle böyle geçecek günler. Allah huzur versin.
çok üzüldüm size bende böyle olmasından korkuyorum babama çok kızıyorum bir huzur vermiyor diye ne yapıcam hiç bilmiyorumAnnemin de hiç hoş olmayan bi hikayesi var en son ben evlendiğimde yalnız yaşıyodu ve kendine bakamıyodu. Ben alacaktım yanıma ama acele etme yaz geçsin falan dedi, sonra dayım vefat edince ilaçlarını içmedi, içiremedik, ameliyatını ol gel ev bakalım demeye kalmadı hastalandı 1 ay içinde annemi kaybettik. Çok üzülüyorum tam rahat ettirecekken kaybettik, gitti ve telafisi yok. Velhasıl sen üzüleceğine baban üzülsün kadın aynı odada kalmak istemiyosa vardır bi sebebi gerekirse cıngar çıkar anneni rahat ettir derim.
Al karşına güzelce konuş anlamıyosa çirkefleş yani hiç gocunma. İnan sadece ölümün çaresi yok.çok üzüldüm size bende böyle olmasından korkuyorum babama çok kızıyorum bir huzur vermiyor diye ne yapıcam hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?