- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.543
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
Kizlar annemle babam yillar once bosandi. Annem yeniden evlendi. Evlendigi adamla bi sorunumuz yok. Babamla konusmuyorduk bizi birakip gittigi icin ama bi sure sonra annem konussaniza vs dedi bizde konusmaya basladik. Ben evlendim tabi. Bi kardesim daha var erkek. Onceden kardesim calisiyordu isten cikti annemlerle yasamaya basladi. Babamda bu arada bize her ay duzenli para yatirmaya basladi. Simdi esim askere gidicek kisa sureli. Sozde annemler benimle kalicaklardi ayni sehirdeyiz zaten. Birden bire bi gun onlara gittigimizde babam konusundan tartisma cikti bana soylendi durdu sanki bi tek ben babamla gorusuyomusum gibi birsuru laf ama kardesime hic bisey soylemiyo. Benimle 1 haftadir bu yuzden küs. 1yasinda bebegim var hergun gormeden duramazlardi hatta baban nasil gormeden durabiliyo falan derdi simdi kendiside oyle. Ben geri adim attim mesaj attim gelin gorun uyumuyo falan dedim gelmedi siz gelin dedi ama evleri bize uzak onlarin arabasi var. Tamam sonra goruruz dedi kestirip atti. Ben babamla annem kavga ettigi zamanlar bosanma asamalarinda falan hep yaninda oldum. Mahkemede destek ciktim ama erkek kardesim yanimizda degildi ve mahkemede ortada durdu babamin yaptiklarini bile bile. Simdi ben suclu oldum. Bana gorus diyende oydu ama her zamanki gibi kabahatli benim. Birine kizar hep bana patlardi. Ben ne yapmaliyim bu durumda?