• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile ben ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar annemle babam yillar once bosandi. Annem yeniden evlendi. Evlendigi adamla bi sorunumuz yok. Babamla konusmuyorduk bizi birakip gittigi icin ama bi sure sonra annem konussaniza vs dedi bizde konusmaya basladik. Ben evlendim tabi. Bi kardesim daha var erkek. Onceden kardesim calisiyordu isten cikti annemlerle yasamaya basladi. Babamda bu arada bize her ay duzenli para yatirmaya basladi. Simdi esim askere gidicek kisa sureli. Sozde annemler benimle kalicaklardi ayni sehirdeyiz zaten. Birden bire bi gun onlara gittigimizde babam konusundan tartisma cikti bana soylendi durdu sanki bi tek ben babamla gorusuyomusum gibi birsuru laf ama kardesime hic bisey soylemiyo. Benimle 1 haftadir bu yuzden küs. 1yasinda bebegim var hergun gormeden duramazlardi hatta baban nasil gormeden durabiliyo falan derdi simdi kendiside oyle. Ben geri adim attim mesaj attim gelin gorun uyumuyo falan dedim gelmedi siz gelin dedi ama evleri bize uzak onlarin arabasi var. Tamam sonra goruruz dedi kestirip atti. Ben babamla annem kavga ettigi zamanlar bosanma asamalarinda falan hep yaninda oldum. Mahkemede destek ciktim ama erkek kardesim yanimizda degildi ve mahkemede ortada durdu babamin yaptiklarini bile bile. Simdi ben suclu oldum. Bana gorus diyende oydu ama her zamanki gibi kabahatli benim. Birine kizar hep bana patlardi. Ben ne yapmaliyim bu durumda?

ailenin sessiz çocuğusunuz demek ki
kardeşiniz erkek!! ya o yüzden olabilir mi?

anneniz babanızdan kıskanmış olabilir sizi biranda belki farkında olmadan çok bahsettiniz babanızdan

Şahsen kendimi bir süre geri cekerdim. Etrafımızdaki insanların bazi hareketleri her zaman bizi olumsuz etkiler, enerjimizi düşürür, kötü hissetmemize sebeb olur. Kendinizde söylüyorsunuz cocuklugunuzdan beri bu böyle. Su zehirli cemberden kendinizi geri çekin. Küs kalın demiyorum. Onlar size gelsin. Sizin tüm enerjiniz kendinize ve cocugunuza lazım şu anda. İnsanların tutarsız davranislardan uzak durun. Esiniz askere gidecekse bile kimsenin gelip yaninizda kalmasına gerek yok. Koskocaman insansiniz sonucta

ailenin sessiz çocuğusunuz demek ki
kardeşiniz erkek!! ya o yüzden olabilir mi?

anneniz babanızdan kıskanmış olabilir sizi biranda belki farkında olmadan çok bahsettiniz babanızdan
Evet ben sessizim terslenmem hep guleryuzlu dururum ama kardesim hep terstir bagirir cagirir asla kendine laf soyletmez ama ben oyle olamiyorum karsimdaki uzulmesin kusmesin diye hele bide konu annemse. Hamile halimle neler yasadim onun icin anlatsam bitmez ama bana sen s.l.ksin sen egolusun ayni babana benziyosun falan diyo.hep oglunu overken beni yerin dibine sokuyor. Onceden kardesim ayri sehirdeydi o zaman annem benden ayrilmazdi esiyle problemleri vardi geldi yanimda 5 6 ay kaldilar barisana kadar. Ben hep destekcisi oldum ama haketmiyorum bunlari. Simdi kardesim calismiyo tembellikten annemlerle oturuyo evde yatiyo kocaman adam. Babasiyla annemler yokken hep telefondan konusur gunu geldimi yatirilan parayi o da ceker ama ben sucluyum. Valla anlatcak dertlescek kimsem yok cok bunaldim :(

Evet ben sessizim terslenmem hep guleryuzlu dururum ama kardesim hep terstir bagirir cagirir asla kendine laf soyletmez ama ben oyle olamiyorum karsimdaki uzulmesin kusmesin diye hele bide konu annemse. Hamile halimle neler yasadim onun icin anlatsam bitmez ama bana sen s.l.ksin sen egolusun ayni babana benziyosun falan diyo.hep oglunu overken beni yerin dibine sokuyor. Onceden kardesim ayri sehirdeydi o zaman annem benden ayrilmazdi esiyle problemleri vardi geldi yanimda 5 6 ay kaldilar barisana kadar. Ben hep destekcisi oldum ama haketmiyorum bunlari. Simdi kardesim calismiyo tembellikten annemlerle oturuyo evde yatiyo kocaman adam. Babasiyla annemler yokken hep telefondan konusur gunu geldimi yatirilan parayi o da ceker ama ben sucluyum. Valla anlatcak dertlescek kimsem yok cok bunaldim :KK43:
bunların hepsini annenize tek tek söyleyin
bapırıp çağırmamaya çalışın

Şahsen kendimi bir süre geri cekerdim. Etrafımızdaki insanların bazi hareketleri her zaman bizi olumsuz etkiler, enerjimizi düşürür, kötü hissetmemize sebeb olur. Kendinizde söylüyorsunuz cocuklugunuzdan beri bu böyle. Su zehirli cemberden kendinizi geri çekin. Küs kalın demiyorum. Onlar size gelsin. Sizin tüm enerjiniz kendinize ve cocugunuza lazım şu anda. İnsanların tutarsız davranislardan uzak durun. Esiniz askere gidecekse bile kimsenin gelip yaninizda kalmasına gerek yok. Koskocaman insansiniz sonucta
Kalmasinlar zaten artik kalsalarda istemem. Tek korkum gecenlerde bebegim 3 gun ateslendi doktora goturduk. Allah korusun oyle bi durumdada kendim taxiyle giderim artik sorun degil. Evet enerjim dusuyo yuzum gulmuyo bebegimde hissediyo sanirim :( artik bende yazmiyorum sonucta madem beni sevmiyo istemiyo onlar mutlu olsun elimden bisey gelmez

bunların hepsini annenize tek tek söyleyin
bapırıp çağırmamaya çalışın
Soyledim esit durumdayız o da ayni neden ben sucluyum diyorum sen s.l.ksin komplexlisin hep kiskancsin diyo boyle dedigim icin. Belkide gorunus olarak babama benzedigim icin beni hic sevmedi bide o ilk gozagrisi farkli sanirim.

Soyledim esit durumdayız o da ayni neden ben sucluyum diyorum sen s.l.ksin komplexlisin hep kiskancsin diyo boyle dedigim icin. Belkide gorunus olarak babama benzedigim icin beni hic sevmedi bide o ilk gozagrisi farkli sanirim.
kendi haline bırakın o zaman
bir daha aranız düzeldiğinde ileri derece fedakar olmayın
yapabilirseniz

beklentinizi düşürün mutlu olursunuz

ve yaptığınız iyilikleri başkaları için değil yapmanız gerektiğini düşündüğünüz için yani kendiniz için yapın. böyle de karşılık da beklememiş olursunuz .

geçmişte yaptıklarınızı da unutun
önünüze bakın
isteyen gelir görüşür sizle yine. zorla kabul ettiremezsiniz.
biraz zaman geçsin belki anneniz fark eder durumu geri gelir.
siz sakin kalın. çok dusunmemeye çalışın bu konuyu. vefa beklemeyin ve kardeşinizle de kıyaslamayın . o zaman hafiflersiniz.

Sanırım anneniz yanınızda kalmamak için bahane yapmış. Ben olsam yalvartmadan bir daha torun morun göstermem.

Onlarin evinde dusuk kirayla oturuyoruz sanirim kozu bu.

Böyle önce evini verip sonra da istediği gibi olmayınca aşağılama vs yoluna giren insan annem dahi olsa arayıp sormam gitmem. Onlar gelsin yalvarsın hatta. Evlat ayıran anne veya babadan hayır gelmez. Dilerim kardeşinizi böyle üstün gibi ayırıyor ya ondan çeksin inşAllah.

Back
X