• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ile iş bölüşmelerimiz

O. Zaman burda annem pasaklı diye dert yanma...Anasına bak kızını al derler
Siz beni çok fazla yanlış anlamışsınız :)
Ve çok saldırgan bir tavrınız var.Sakin olun lütfen.:KK200:

Elbet annem yaparım ederim. Bazı meseleleri "küçük oyunlarla" yaptırılmaya zorlanması herkes için her şartta sinir bozucu bir durum. Benim yakındığım mesele bu. Önceki yorumlarımda da epeyce anlattım zaten.Hoppa

Siz beni çok fazla yanlış anlamışsınız :)
Ve çok saldırgan bir tavrınız var.Sakin olun lütfen.:KK200:

Elbet annem yaparım ederim. Bazı meseleleri "küçük oyunlarla" yaptırılmaya zorlanması herkes için her şartta sinir bozucu bir durum. Benim yakındığım mesele bu. Önceki yorumlarımda da epeyce anlattım zaten.Hoppa
Doğru söylenince yazdıklarım öyle olabilir
Anne baştacı

Annede hata var sende ise derdini iyi dile getirememe. Ben senin yerinde olsam bak anne ikimiz iş bölümü yapalım. Senide anlıyorum yıldın belki ama öğrenci olmakta aman aman bişey değil ev özlüyorsun rahat bir tatil geçirmek istiyorum. Kendime kitap okumak evde sinema seyretmek gibi. Sen yemek ve mutfak işleri senin evin temizli benim olsun. İle bitiminde Kahveler benden olsun. Sonra seninle avm vitrin gezeriz hava alırız de. Annen umarım anlayışla karşılar. Hem ikinizde yorulmamış olursunuz:)

En evlatta olsak in evlatta Allah analarımızı eksik etmesin

Annede hata var sende ise derdini iyi dile getirememe. Ben senin yerinde olsam bak anne ikimiz iş bölümü yapalım. Senide anlıyorum yıldın belki ama öğrenci olmakta aman aman bişey değil ev özlüyorsun rahat bir tatil geçirmek istiyorum. Kendime kitap okumak evde sinema seyretmek gibi. Sen yemek ve mutfak işleri senin evin temizli benim olsun. İle bitiminde Kahveler benden olsun. Sonra seninle avm vitrin gezeriz hava alırız de. Annen umarım anlayışla karşılar. Hem ikinizde yorulmamış olursunuz:)

Haklısınız bende pek kendimi ifade edemedim. Bu tatlış konuşmanın çok faydası olacağına inanıyorum. Çözüm odaklı bakmak gerek yardımcı olduğunuz için teşekkürler:KK200:

Haklısınız bende pek kendimi ifade edemedim. Bu tatlış konuşmanın çok faydası olacağına inanıyorum. Çözüm odaklı bakmak gerek yardımcı olduğunuz için teşekkürler:KK200:
İkinizi de anlıyorum.neden biliyormusun,hem anneyim hemde üniversite öğrencisi.ikiside zor be güzelim sanada annene de hak veriyorum. Yaz tatili kısa anne kızın güzel vakit geçirmesi için iş bölümünü dengeli yapsa yeter.sen iyi bir evlatsın bence

İkinizi de anlıyorum.neden biliyormusun,hem anneyim hemde üniversite öğrencisi.ikiside zor be güzelim sanada annene de hak veriyorum. Yaz tatili kısa anne kızın güzel vakit geçirmesi için iş bölümünü dengeli yapsa yeter.sen iyi bir evlatsın bence
:KK200:

Bırak yöntemini anlamıyormuş gibi yap, işleri sen yapmaya devam et. Şu dünyada kıyamadığım tek bi insan varsa o da annem. Keske evlenmeden önce daha cok yardim etseydim daha cok işini yüklenseydim daha cok faydam olsaydi daha cok rahat ettirseydim. Simdi ayni evde degiliz aklim hep onda.

Az tatil yapsın kadın. :)) Ben de bıktım 9 senedir yap yap bitmiyor. Şimdi çocuklar büyüdü iş bölümü var. Siz oyuncakları toplayın ben evi supurecegim diye. Evin beyine de bir adet vileda düşüyor, yemek hazırlarken de salata. Sofra kurma çocukların; ana yemek benden tabi. Anayiz tabi ana yemek bize kalsın. :D

Az tatil yapsın kadın. :)) Ben de bıktım 9 senedir yap yap bitmiyor. Şimdi çocuklar büyüdü iş bölümü var. Siz oyuncakları toplayın ben evi supurecegim diye. Evin beyine de bir adet vileda düşüyor, yemek hazırlarken de salata. Sofra kurma çocukların; ana yemek benden tabi. Anayiz tabi ana yemek bize kalsın. :KK70:
Neyin yemegi size kalsin. Anasiniz ana anladik esinizi de masallah yardim ci size yemek yemekmi size kalsin..

Beli rahatsızmış,inanın çok kötü bir ağrı benim de başımda. Benim evi de eşim süpürüp siler çoğu iş onda.

Daha iyi gözlem yapin anneniz depresyonda olmasin sakın .Hicbir kadin yemegi camaşirı herseyi çocuğuna emanet etmez bi garip geldi bana .

yaşına bakma, yorulmuştur artık
bekar evinde olsan ya da evli olsan illa ki yapacaksın; onlar için bile yapılıyorsa annen için haydi haydi yapılır

Bıkmıştır kadıncağız,
Belki ruhu yorgun içinden gelmiyor.
İş yok güç yok yapıver nolcak?
Keşke benim de yanımda olsa da bi köşede melek gibi otursa.
Abartacak birşey yok

Back
X