Annem istemedigi icin sevdigimden ayrildim, acaba hata mi ettim

Eger boyle bir cumle kurdularsa tavirlari da cok kesin degil gibi bence. Sen tokezleyecegini ve ailenin hakli cikacagini mi dusunuyorsun?
Boyle dusunsem zaten ayrildiktan sonra buraya yazmam ama insanlar buyuk hayallerle evlenip 20 sene sonra bosaniyorlar, nikah masasindan donuyorlar. Ailemin de icine sinen biriyle evlenecegim zaman da boyle olmayacaginin garantisi yok ama bu kadar net bi sekilde yok diyince bocaliyorum

Boyle dusunsem zaten ayrildiktan sonra buraya yazmam ama insanlar buyuk hayallerle evlenip 20 sene sonra bosaniyorlar, nikah masasindan donuyorlar. Ailemin de icine sinen biriyle evlenecegim zaman da boyle olmayacaginin garantisi yok ama bu kadar net bi sekilde yok diyince bocaliyorum
Canim 20 seneye kim ole kim kala. Yillarca gorusup 1 yil sonra bosanani da gorduk. Yasanacagi varsa yasanir zaten

Anne ve baba ne diyorsa engel olarakta önüne o çıkacaktır bir evlilik içinde aşk yeterli değil bu boşananların çoğuda zaten hep aşk evliliği yaoan ama uyumsuz aileler ve eşlerden olan evlilikler sen duygularında hareket edersin ama aile hayat deneyimle sana yarın ne olacağını önüne sunar , sonra bin pişmanlık fayda etmez bende kaç damat adayını şutladım ,çokta iyi ettim kendimle gurur duyuyorum

Seninde içine sinmiyor kabul et yoksa bu kadar etkilenmezdin

Ayrıca sizene anne babanin ne mezunu olduğundan. Adam üniversite bitiriyor zaten arada bir uçurum yok sanki ilkokul terk

Aileme ne zaman soyleyecegim peki
Valla biz söyledik olmaz dediler ortalığı yıktılar bizim kararımız bu dedik ve uzatmadık görüşmeye devam ettik konusunu da açmadık sonra da gittik evlendik zaten kimseye haber vermeden ama senin böyle bi durum olacağını sanmıyorum bizim diploma sorunumuz yoktu sosyalist muhafazakar sorunu vardı bide yaşı sorun ettiler ben eşimden 3 yaş büyükümde biraz :KK48: yani bizim ki daha zordu sizin o kadar zor olmaz merak etme

Benim anlamadığım ikiniz üniversite mezunusunuz sorun nedir ?:işsiz:

Ailemin istemediği biriyle evlenmezdim ben . .:KK12:

Seninde içine sinmemiş, ailende öyle deyince ayrılmışsın. Zaten 4 5 aylık ilişki tanıma aşamasıdır. Tanıdın olmadı,uzatılacak birşey değil..

Ben şuna takıldım. Annem ilkokula gitmedi ama okuma yazması var.
Babam ortaokul terk.
Ben lisans mezunuyum.
Akıbetim nedir ?

Anne ve baba ne diyorsa engel olarakta önüne o çıkacaktır bir evlilik içinde aşk yeterli değil bu boşananların çoğuda zaten hep aşk evliliği yaoan ama uyumsuz aileler ve eşlerden olan evlilikler sen duygularında hareket edersin ama aile hayat deneyimle sana yarın ne olacağını önüne sunar , sonra bin pişmanlık fayda etmez bende kaç damat adayını şutladım ,çokta iyi ettim kendimle gurur duyuyorum

Aferin sana ilerde evlenince de kocanla ilişkini ailenin direktiflerinde yaşarsın ohhh hiç sorun olmaz böyle devam edin takdir ettim sizi

Ailene hak verecek tek bir sebep bile goremedim. Ama senin icinde pek bir onemi yokmus hemen vazgecmissin. Umarim ailen ileride cook kulturlu egitimli bir damattan pisman olmazlar.

Seninde içine sinmemiş, ailende öyle deyince ayrılmışsın. Zaten 4 5 aylık ilişki tanıma aşamasıdır. Tanıdım olmadı,uzatılacak birşey değil..

Ben şuna takıldım. Annem ilkokula gitmedi ama okuma yazması var.
Babam ortaokul terk.
Ben lisans mezunuyum.
Akıbetim nedir ?

Oooo senin işin zor bi master falan yapman lazım lisans mezunu biriyle evlenmen için yoksa bu şartlarla ancak anasınıfı mezunu bulursun :KK70:

Herkese merhaba,
Birazcik uzun ama akil verenlerden Allah razi olsun.
4-5 aydir gorustugum biri var, 1 yildir taniyorum. Tanidigim kadariyla kendisi cok beyefendi, merhametli, yureginde Allah korkusu olan biri ve beni cok seviyor. Ben de onu seviyorum ama benim ailem onu istemiyor. Bu yil kpss ye girdik o bir defa daha hazirlanacak benim de kismetse 4-5 aya atamam olacak. Onun askerligi falan da olunca onumuzde 2-2,5 sene var ailem beklememi istemiyor, daha yeni mezun oldun onune cikan ilk adama kendini kaptirma belki aklina yatan daha uygun biri olacak diyorlar. Akademik olarak benden biraz geride, ben dereceyle mezun olup yuksek lisansa basliyorum o iki yillik okuyup aciktan 4 e tamamladi bunu biraz problem ediyor ailem. Bi de benim annem babam memur, sevdigimin annesi ilkokul babasi ortaokul mezunu (bu arada maddi olarak bizden iyiler) biraz da bunu kultur farki diye adlandirip benim o aileye girince problem yasayacagimi dusunuyorlar.soyledigim ilk gunden beri ikna edemedim onlari cok hirpalandim aram acildi ailemle. ailemle aram acilinca sevdigimden vazgectim dun,ayrildik. Cok agladi icim parcalandi. Icimde bi sizi var boyle severken ayrilarak dogru mu yaptim ama ilerde ailem hakli cikarsa diye de icim icimi yiyo. Bana bir yol gosterin ablalarim.

ailen düşüncesini belirtip seçimlerine saygı duymayı becerememiş

Aileni dinlemen doğrusu.Daha taze ayriligin zamanla alisirsin.Bende aynı durumla karsilastim 3 ay oldu ayrilali ailemi dinledim pisman degilim.

Benim aklimda suphe yok ben sadece ailemin rizasi olmadan boyle bi ise kalkismak istemedim ama cok mutsuzum iki gundur cok ozluyorum ayrilirkenki yuzu gozyaslari aklima geldikce kendimi tutamiyorum

Back
X