Annem istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtdışında her meslekten insanın birbirleriyle evlendiğini ve kimsenin kompleks yapmadığını duyuyoruz zaman zaman. Ama Türkiye şartlarında bu böyle değil maalesef. Çünkü bizde erkekler kendinden daha tahsilli, daha yüksek maaş alan ya da ailesi daha zengin olan kadınlara karşı kendilerini ezik hissediyorlar. Ezmeye ve üste çıkmaya çalışıyorlar. Bir de zaman zaman sohbet ederken tıkanabilirsiniz. Çünkü her ne kadar kişinin kendini geliştirmesiyle alakası olsa da aradaki eğitim farkı kendini belli edecektir. Bir de kadınlar kendini geliştirmeye, öğrenmeye daha yatkınlar gibi geliyor hani okumamış olsa bile geliştirmeye çalışıyorlar ama erkekler meslekleri de varsa pek önemsemiyor. Bir kitap okuyayım, bir şey öğreneyim falan demiyorlar pek. Bu benim gözlemim. Siz daha iyi tanıyorsunuz biliyorsunuz, bunları da göz önünde bulundurarak en iyi kararı siz vereceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Üni mezunlarıyla oturduğumuzdada bilim fen konuşmuyoruz
Hayatında kampus hayatı örmemiş, öğrencilik stresini haşamaktan uzakdurmuş kolayı seçmiş bir adamla evlenmek istiyosunuz birde diyorsunuzki annem sülalede başka dr damatlar var benim berberle olmamı yakıştıramıyor, anneniz kendini değil de sizi düşünüyor olabilir mi? Okut besle biyit binbir emek ver kızının tutturduğu işe bak.Evlendikten sonra pişman olursanız annenizin kapısını çalmayın ozaman, kadın bu saatten sonra uğraşmasın artık.Kim bilir nasıl üzüyorsunuz onu

Bizim de kiracimiz berber ve ilkokul mezunu kendisine laf anlatmak için seviyeyi epey düşürmek gerekiyor açıkçası ben telefonda bile konuşamıyorum kendisiyle. Eşimi ikna ettim o ariyor, mesleği gereği bu tip insanlarla muhatap olmaya alışık olduğu için daha sabırlı.
Tabi berber kiraci hepimizden fazla kazanıyordu ama hersey de para değil tabi ki

Kültür eğitim gelir vs denkliği önemli ama diyorsanız ki ikimizde karakter olarak çok olgunuz tüm bunların üstesinden geliriz bunlara takilmayiz o zaman aileniz de sorun olmadığını görünce rahatlar.

A
Neden? Konu sahibi de çocukların dayakla okutulabileceğine inanıyor.
ay çarpıtmayın ben ağzını burnunu kırar mı dedim babasına karşı gelemez zorlada olsa okurdu anlamında dedim
Lütfen ya !!!!

Aşk sevgi güzelde ilk heyecan bitip arkadaş gibi konuşmak gerektiğinde.Ortak karar vermeniz hayata ayni açıdan bakmaniz lazım.bunları yapamazsanız çok üzülürsünüz.Anneniz abartmis yalniz.Adam adam olsun ekmeğini helalinden kazansın.Bunlar önemli.Ne doktorlar polisler var karisini döven aldatan.Hem sizde çalışmıyorsanız yani ev hanımı Olacaksınız evlenirseniz hemen.İş sahibi olmadan evlenmeyin derim kocaya güvenerek olmaz sizde kendi ayaklarınız üzerinde durun.Ailenizide dinleyin.Evlilik aceleye gelmemeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…