- Konu Sahibi denizsonsuzlugu
-
dayağı savunan öğretmenler 20 30 yıl önce de kaldı sanıyordum ama yanılmışımmm.gerçekten çocukları seven onlara değer veren öğretmenler atansın sadece.keşke kpss den sonra psikoloji ölçen bir sınavda olsa
özellikle anaokulu ve ilkokulda öğretmen o kadar önemli ki.resmen çocukların kaderinin yüzde ellisini çiziyorlar .Aslında daha tercih aşamasında kişiyi vizyon, kendini geliştirme kapasitesi ve psikolojik açıdan değerlendiren bir sınav yapılsa keşke. Sınavı geçemeyen öğretmenlik yazamasa...
Çoğu kişi eleneceği için kpss'ye de gerek kalmazdı zaten. Aydınlık yarınlara koşardık ne güzel.
İstemiyorlarsa neden nişan yaptı ailen ? Kendimi ve annemi gördüm resmen. Sonuç annem haklı çıktı ve boşanıyorum. Aileni dinle derim. Onlar bizim göremediklerimizi görüyor.Üni mezunlarıyla oturduğumuzdada bilim fen konuşmuyoruz
Berberler kapaninca o cok cok yuksek ünivesite mezunlari doktorlar avukatlar "abi ne olur gel bizi tras et saçımızı kes" diye telefonda yalvarıyorlardı (bir berber esi olarak biliyorum) Kimseyi meslegi yuzunden kucumseyip vizyonsuz diye nitelendirmek hos degil
Boşuna duyar kaşmissinız. Adamın bereberligine laf etmedik, kendini geliştirmemesine, şu devirde ilkokul mezunu kalmasına laf ettik.Berberler kapaninca o cok cok yuksek ünivesite mezunlari doktorlar avukatlar "abi ne olur gel bizi tras et saçımızı kes" diye telefonda yalvarıyorlardı (bir berber esi olarak biliyorum) Kimseyi meslegi yuzunden kucumseyip vizyonsuz diye nitelendirmek hos degil
Anneler hep haklıdır .Bunu bılırım ben .Banada dedı annem kızım evlenme sen bunlarla yapamazsın .Nişanı at dedı .Bır adım 2 mı olsun dedım .Şimdi boşandım .Anneler anlar .Boşanmak cok zor .Bu ulkede cok zor .Annem evlenmek istediğim adamı İstemiyor. İşler ciddiye bindi ama hala karşı. ( mesleğini , memleketini falan beğenmiyor bana denk bulmuyor )
Ben nişanlımın arkasındayım seviyorum güveniyorum ama ya sevdiğim için ben körsem ?
Annelerin dediği çıkar biliyorum ama ben nişanlıma güveniyorum
Bir yandanda korkuyorum ya annem ölürse yarın birgün ölecek ben bu vicdan azabıyla nasıl yaşarım onun istediği adamla evlenmiyorum ya mutsuz olursa ömür boyu içinde ukde kalırsa
Ailemin bana uygun gördüğü doktor avukat ama ben gittim bir mahalle esnafını sevdim evet
bana layık görmediler onu
Ama ailemide çok seviyorum ben onları üzmek istemiyorum ömür boyu bu yükle yaşayamam
31 yasima gircem tüm varımı yoğunu bu satırlara kelimelere başarım adarım okadar doğru okadar doğru ki.Yoo biz konusuyoruz. Esprilerin bile bir duzeyi oluyor,saka yapsaniz mal gibi bakar. Universite insana ille bilim fen de vermez,ufkunu genisletir,dunya gorusunu farklilastirir.
Ayrica adam yine berber olsun ama yil olmus 2021,gencecik adam ilkokul mezunu olarak kaldiysa o adamdan bir cacik olmaz. Bildiginiz vizyonsuzdur. Size yazik olur,ilkokul mezunuyla evleneceksiniz uc gun sonra da pisman olacaksiniz.
Su devirde her sokak arasinda okul varken okumamak yani ne bileyim. Yapilan her meslege saygim sonsuz, bakkal olsun,yine de okumus olsun. İnsanlar ne hallerde okuyor,millet kaprisinden okumayinca deli oluyorum ben.31 yasima gircem tüm varımı yoğunu bu satırlara kelimelere başarım adarım okadar doğru okadar doğru ki.
Eşimin iş yeri değişti yaptığı esprilerden hareketlerinden nasıl bir ortamda olduğunu anlıyorum okadar saçma ki. Seviye düşük ki. Eşim diyor ama biz bunlara işte gülüyoruz ama biz gülmüyoruz 9 yaşındaki çocuğumla.
Bende aranamadım eşimin aynı meslek arkadaşları lise mezunu önlisans vs olanlar üni mezunu olup da vizyonsuzuda vardır ama. Bariz şuan yaşadığım için diyorum.
Neden calismiyorsunuzÖğretmenlik okudum ama çalışmıyorum
Şaka yaptığınızı farz ediyorum komik ama şaka yapmıyorsanız da komikBerberler kapaninca o cok cok yuksek ünivesite mezunlari doktorlar avukatlar "abi ne olur gel bizi tras et saçımızı kes" diye telefonda yalvarıyorlardı (bir berber esi olarak biliyorum) Kimseyi meslegi yuzunden kucumseyip vizyonsuz diye nitelendirmek hos degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?