- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
- 23
- Konu Sahibi blackjack_tur
-
Çünkü kadın yuvasını bozmak istemiyor. TR'de boşanma sebeplerinin çoğu erkek. Boşanan kadınların çoğu hakliyken erkeğin çoğunlukla bir sorunu oluyor( aşırı ailecilik, kumar, aldatma, fiziksel şiddet vs vs)Anneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Ama bana tuhaf gelen, forumda evlenip boşanmış ve çocuğu olan genç yaştaki bekar kadınlara hiç evlenmemiş bekar erkekle evlenilebilir gözüyle bakılırken evlenip boşanmış çocuklu erkekle hiç evlenmemiş bekar kadının tekrar tekrar düşünmesi gerektiği yazılıyor. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu yorumda gördüm bu tavrı. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum, NEDEN?
Anneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Ama bana tuhaf gelen, forumda evlenip boşanmış ve çocuğu olan genç yaştaki bekar kadınlara hiç evlenmemiş bekar erkekle evlenilebilir gözüyle bakılırken evlenip boşanmış çocuklu erkekle hiç evlenmemiş bekar kadının tekrar tekrar düşünmesi gerektiği yazılıyor. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu yorumda gördüm bu tavrı. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum, NEDEN?
Keşke o kadar genç olsaydım ben 32
Çünkü boşanmış çocuklu kadınlar bunu koordine edebilecek zekaya sahip.Anneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Çünkü çocuk bakımı yeni evlenen kadının üstünde çocuğun annesiyle çekişmeler çocuğun psikolojisi umurunda olmuyor.Yeni karısından da çocuk yapıyorAnneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Anneni dinle, daha 32 yaşındasın hayatını yakıcaksın ne işin var çocuklu adamlaHerkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Anneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Pardon!Erkekler konusunda fazla iyimser siniz. Çünkü aklı başında düzgün bir erkeği kucağında çocukla bir kadın kolaya kolay boşanmaz. Benim çevremde boşanmış erkeklerin neredeyse tamamı ağır hasarlı. Çocukları eski eşlerine bırakıyorlar bir daha ne arıyor ne de soruyorlar. Hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Neredeyse hepsi daha genç çıtır bekâr kadınlar evleniyor olan kadına oluyor. zaten ikinci evliliklerin de çocuğu başarısız. Bu sebeplerle K
kadınların taraflı tavırlarını gayet haklı ve olumlu buluyorum.
Ablam ilk evliliğini çocuklu boşanmış bir adamla yapmıştı. 21 yaşındaydı. Çocuğu başka bir ilde annesiyle yaşıyordu ama, evlendikten sonra problem olmaya başladı. Yapmayın derim. 1 yıl evli kaldılar sadece.Herkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Annen haklı.olmaz bu iş. Kaldiramazsin bu sorumluluğu.Herkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Ben şahsım adına iki taraf içinde olmayacağını düşünüyorum.kadin erkek fark etmez. İlla sorun çıkıyor. Hiç çocuk gormemis bir anda çocuk sorumluluğu aliyor , bazen çocuğu olan taraf nasılsa çocuğun var diye çocuk konusundan kaçıyor. Ne hikmetse eski eş bir anda ortaya çıkıyor vs vsAnneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Thrive60
S sasifelekcikmazi
P Peynirdelisi
Söylediklerinizde çok haklısınız kadın genelde yuva bozmak istemiyor. Ayrıca kadın ne yazıkki bizim toplumumuzda ailede daha çok kurtarıcı rolünde ama istisnalar da yok değil hatta fazla fazla var. Teşekkür ederim.
Pardon!
"Erkekler konusunda fazla iyimser olduğumu... " hangi cümlemden çıkardınız?
Açıkçası ben de cinsiyetten ziyade ayrılık sebebine (iki tarafı da dinleyerek) gerekirse dava dosyasına bakarak karar verilmeli diye düşünüyorum.Ben şahsım adına iki taraf içinde olmayacağını düşünüyorum.kadin erkek fark etmez. İlla sorun çıkıyor. Hiç çocuk gormemis bir anda çocuk sorumluluğu aliyor , bazen çocuğu olan taraf nasılsa çocuğun var diye çocuk konusundan kaçıyor. Ne hikmetse eski eş bir anda ortaya çıkıyor vs vs
E devlette çıkar aslında.Açıkçası ben de cinsiyetten ziyade ayrılık sebebine (iki tarafı da dinleyerek) gerekirse dava dosyasına bakarak karar verilmeli diye düşünüyorum.
Madem tavsiye vereceğiz bende size tavsiye vereyim öyleyse. kendiniz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz, yazılanları dikkatle okursak hoş olur.Siz yazdıklarınızı okumuyorsunuz herhalde.
Bana tuhaf gelen cümleyle başlamışsınız. Bu cümleden ne anlam çıkarılıyor bir bakın isterseniz.
Şükür ki o kadar yabancıyım ki bu konulara. Merakımdan bu yüzden sanırım. Toplumun bir kesimi kadında, diğer kesimi erkekte, başka bir kesimi de iki tarafa bakılmalı diyor. Cinsiyetçilik gözüyle bakanları hep merak ederim.E devlette çıkar aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?