Annem istemiyor.

Anneniz görmüştür olabilecekleri. Evlenseniz çocuğu sürekli annesi görmek isteyip bir şekilde hayatınızda olacak, kendi çocuğunuz olsa kıskandı mı, eşit davranabiliyor muyum diye kendinizi yiyeceksiniz (burda böyle bi konu açılmıştı) çocuğun herhangi bir sorununda annesi babası hem görüşmek hem de sorunla beraber uğraşmak zorunda kalacak tüm bunlar sizi yormayacak mı?

Çünkü kadın yuvasını bozmak istemiyor. TR'de boşanma sebeplerinin çoğu erkek. Boşanan kadınların çoğu hakliyken erkeğin çoğunlukla bir sorunu oluyor( aşırı ailecilik, kumar, aldatma, fiziksel şiddet vs vs)

Nedeni çocuklu kadının çok iyi bir sebep olmadıkça boşanmayacağının düşünülmesi.

Bence bu çok iyimser bir tavır, dava dosyasının incelenip öyle karar verilmesi lazım.

Sonuçta kadının psikolojik sorunları olabilir, çocuğa eziyet edebilir veya aldatıyor olabilir, bu forumda bu durumları sıkça okuyoruz. Yani boşanmak dışında seçenek olmayabilir.

Ya da sevgi bittiği için iki tarafın ortak verdiği bir karar olabilir, dediğim gibi her durumu ayrı incelemek lazım.

Keşke o kadar genç olsaydım ben 32

Çünkü boşanmış çocuklu kadınlar bunu koordine edebilecek zekaya sahip.
Erkek cinsi ise evliliğe annesini bile karıstırıp riv riv eden bir cins. Denge kurma konusunda aklı kıt. Çocuklu olunca devreye bir de cocuk ve eski eş giriyor. Çok çok az erkek ilişkisini bu 4 kanaldan etkilenmeksizin yönetebilir.

Çünkü çocuk bakımı yeni evlenen kadının üstünde çocuğun annesiyle çekişmeler çocuğun psikolojisi umurunda olmuyor.Yeni karısından da çocuk yapıyor

Anneni dinle, daha 32 yaşındasın hayatını yakıcaksın ne işin var çocuklu adamla

Ay bunların cocuksuz hıc evlenme mis versiyonunu bulup evlendıgınızde bıle arıza verıyorken kalkıp Bi de defolusunu bulmuşsunuz

MagazaYa gidince de defolu ürün veya teshir malı mı satın alıyorsunuz evinize?
Almazdınız...

Erkekler konusunda fazla iyimser siniz. Çünkü aklı başında düzgün bir erkeği kucağında çocukla bir kadın kolaya kolay boşanmaz. Benim çevremde boşanmış erkeklerin neredeyse tamamı ağır hasarlı. Çocukları eski eşlerine bırakıyorlar bir daha ne arıyor ne de soruyorlar. Hayatlarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Neredeyse hepsi daha genç çıtır bekâr kadınlar evleniyor olan kadına oluyor. zaten ikinci evliliklerin de çocuğu başarısız. Bu sebeplerle K
kadınların taraflı tavırlarını gayet haklı ve olumlu buluyorum.

Thrive60
S sasifelekcikmazi
P Peynirdelisi

Söylediklerinizde çok haklısınız kadın genelde yuva bozmak istemiyor. Ayrıca kadın ne yazıkki bizim toplumumuzda ailede daha çok kurtarıcı rolünde ama istisnalar da yok değil hatta fazla fazla var. Teşekkür ederim.
Pardon!

"Erkekler konusunda fazla iyimser olduğumu... " hangi cümlemden çıkardınız?

Ablam ilk evliliğini çocuklu boşanmış bir adamla yapmıştı. 21 yaşındaydı. Çocuğu başka bir ilde annesiyle yaşıyordu ama, evlendikten sonra problem olmaya başladı. Yapmayın derim. 1 yıl evli kaldılar sadece.

Annen haklı.olmaz bu iş. Kaldiramazsin bu sorumluluğu.

Ben şahsım adına iki taraf içinde olmayacağını düşünüyorum.kadin erkek fark etmez. İlla sorun çıkıyor. Hiç çocuk gormemis bir anda çocuk sorumluluğu aliyor , bazen çocuğu olan taraf nasılsa çocuğun var diye çocuk konusundan kaçıyor. Ne hikmetse eski eş bir anda ortaya çıkıyor vs vs

Siz yazdıklarınızı okumuyorsunuz herhalde.
Bana tuhaf gelen cümleyle başlamışsınız. Bu cümleden ne anlam çıkarılıyor bir bakın isterseniz.

Açıkçası ben de cinsiyetten ziyade ayrılık sebebine (iki tarafı da dinleyerek) gerekirse dava dosyasına bakarak karar verilmeli diye düşünüyorum.

Siz yazdıklarınızı okumuyorsunuz herhalde.
Bana tuhaf gelen cümleyle başlamışsınız. Bu cümleden ne anlam çıkarılıyor bir bakın isterseniz.
Madem tavsiye vereceğiz bende size tavsiye vereyim öyleyse. kendiniz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz, yazılanları dikkatle okursak hoş olur.

Ayrıca 3-4 kişi yazdığımı dosdoğru anlayıp cevap vermiş bir tek siz doğru anladınız o 3-4 kişi yanlış anlamış ve ben kendimi yanlış ifade etmişim sanırım. Çok pardon!

E devlette çıkar aslında.
Şükür ki o kadar yabancıyım ki bu konulara. Merakımdan bu yüzden sanırım. Toplumun bir kesimi kadında, diğer kesimi erkekte, başka bir kesimi de iki tarafa bakılmalı diyor. Cinsiyetçilik gözüyle bakanları hep merak ederim.

Annenizi dinleyin
Öncelik hep çocuğu olacak, bu sebeple eski eşle sürekli görüşecek. Tatile gitmek isteyeceksiniz çocuk olacak, belki eşinizle baş başa olmak isteyeceksiniz haklı olarak ama hayır çocuğu hep hayatınızın ortasında olacak. Yan baksanız sen benim çocuğuma niye öyle baktın diyecek. Hastalanacak anne baba olarak çocuklarının başlarında olacaklar, bu duruma hazır mısınız? Henüz çocuklu biriyle evlenip mutlu olan duymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…