- 11 Şubat 2023
- 11.125
- En iyi cevaplar
- 2
- 26.053
- 528
- Konu Sahibi blackjack_tur
-
Eşitlik ve adalet aynı şeyler olmadığı için cinsiyetçilik duruma göre pozitif ayrımcılık gerektirebilir. Türkiye toplumunda kadınlara yüklenen sorumluluklar az çok bellidir. Kadın sadece erkekle değil erkeğin tüm sulalesiyle muhattap bırakılıyor. ( İstisnalar hariç. ) Ama erkek için bu böyle değil. Görüşmek istemiyorum diyince kimse sesini çıkaramıyor. Ya da aile kız çocuğunu hemen silip atabiliyorken erkek çocuğu bir sekilde affediliyor. O yüzden kadınlara bir tık pozitif ayrımcılık olmalı.Şükür ki o kadar yabancıyım ki bu konulara. Merakımdan bu yüzden sanırım. Toplumun bir kesimi kadında, diğer kesimi erkekte, başka bir kesimi de iki tarafa bakılmalı diyor. Cinsiyetçilik gözüyle bakanları hep merak ederim.
Madem tavsiye vereceğiz bende size tavsiye vereyim öyleyse. kendiniz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz, yazılanları dikkatle okursak hoş olur.
Ayrıca 3-4 kişi yazdığımı dosdoğru anlayıp cevap vermiş bir tek siz doğru anladınız o 3-4 kişi yanlış anlamış ve ben kendimi yanlış ifade etmişim sanırım. Çok pardon!
Sizin düşünceniz elbette saygı duyarım. Bende ne demek istediğimi doğru ifade ettiğimi düşünüyorum.Ben yanlış anladığımı düşünmüyorum. Ama yanlış anlamam sizi mutlu edecekse peki siz haklısınız yanlış anladım.
Çünkü bir kadin cok büyük bir sey yasamamışsa bosanmaz.Boşanmak gibi büyük bir şeyi goze aldıysa hele de çocukla ya aldatiltilmistir ya siddet gormustur ya alkol kumar vardir ya aşırı ailecidir yani adam ağır kusurludurAnneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Ama bana tuhaf gelen, forumda evlenip boşanmış ve çocuğu olan genç yaştaki bekar kadınlara hiç evlenmemiş bekar erkekle evlenilebilir gözüyle bakılırken evlenip boşanmış çocuklu erkekle hiç evlenmemiş bekar kadının tekrar tekrar düşünmesi gerektiği yazılıyor. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu yorumda gördüm bu tavrı. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum, NEDEN?
EvetÇocuğu küçük muhtemelen, annesinde mi kalıyor?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için dikkate alacağkmBakın cocukla en az bakın en az 1 yıl aynı ortama girin çıkın sık sık ben babanın sevdiği bir arkadaşım diyerek sevgili tabirini asla kullanmadan bol bol bir araya gelin cocuk size ısınıyor ciddi bir bağ oluyorsa devam edin ama anne ile kavgaliysa baba çocuk size zitsa ilerde herseyin ama herseyin suçlusu siz olursunuz çocuk sizi sevemezse siz suçlu anne hir gür çıkarırsa siz suçlu inanın en saçma şeylerin faturası size gelirse o aşk böceği eşiniz bir anda en azılı düşman oluveriyor .. ilişkinize zaman verin çocuklu zaman geçirin tekil zaman asla değil .. ilerde biz ne kadar iyiydik bu çocukla sen sahitsin deme lüksünüz olur.. çocuk sizi kabullenemezse aşkınızdan yataklara dussende de evlenmee!!! İlerde 10 kere ölürsün
Kesinlikle katılıyorumAnneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Ama bana tuhaf gelen, forumda evlenip boşanmış ve çocuğu olan genç yaştaki bekar kadınlara hiç evlenmemiş bekar erkekle evlenilebilir gözüyle bakılırken evlenip boşanmış çocuklu erkekle hiç evlenmemiş bekar kadının tekrar tekrar düşünmesi gerektiği yazılıyor. Genelleme yapmak istemiyorum ama çoğu yorumda gördüm bu tavrı. Gerçekten merak ettiğimden soruyorum, NEDEN?
Ben kesinlikle çocuklu insanlarla çocuklu insanların evlenmesi gerektiğini düşünüyorumAnneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
Başınızı yakmayın, çocuksuz olsaydı olurdu. Ama çocuk ömür boyu inanılmaz bir bağ anneyle baba arasında.Herkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Herkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Davul bile dengi dengine. Bekar sıfırdan bir hayatı olan birisiniz, daha evvel düzen kurmuş, evlilik hayatını deneyimlemiş, çocuğu olan biriyle yapamazsınız. Annenizi dinleyin yoksa pişman olursunuz. Bazen anneler hissediyor gerçekten. Ben annemin sezgilerine çok güvenirim. Yaş ilerledikçe daha da güvenmeye başlıyorsunuz. Ne diyorlarsa çıkıyor. Yanılan nadirdirHerkese merhabalar günaydın. Gerçekten bir derdim var biraz anlatıp içimi rahatlatmak istiyorum. Çok sevdiğim ve sevildiğim bir ilişki yaşıyorum uzun bir süredir. Erkek arkadaşım daha önce evlenip boşanmış ve bir çocuğu var benimse daha önce başımdan evlilik geçmedi. Anneme bu konuyu anlattığımda annem kesinlikle olmayacağını ayrılmam gerektiğini söyledi. Ama ben zaten daha önce bunu denedim ve bu durum ikimiz içinde çok zor oldu. Karmakarışık bir durumdayım.
Çünkü kadınlar kolay kolay evliliklerini bitirmiyorlar hele çocuk varsa. Eğer boşandılarsa mutlaka o erkekte büyük falsolar oluyor.Anneniz kesinlikle haklı zorluklar yaşayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?