- 9 Haziran 2012
- 3.793
- 15.482
- 408
Merhaba arkadaşlar içimden geldi kalbimin acısını hafifletmek için yazdım. .okuyup yorum yazmak isterseniz sevinirim. ..
Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .
Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...
lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .