• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem kalbim çok acıyor. ..

Merhaba arkadaşlar içimden geldi kalbimin acısını hafifletmek için yazdım. .okuyup yorum yazmak isterseniz sevinirim. ..

Şuan bunu okumani ne çok isterdim. .
sana olan hislerimi hiç bilmeyeceksin. .
ben kızın. .
hiç istemediğin hiç sevmedigin kızın. .
daha karnindayken bile red ettiğin kızın. .
şuan 32 yaşındayım anne ve beni bu yaşıma kadar hiç sevmedin sırf erkek değilde kız olduğum için beni hiç istemedin bana hiç sarilmadin anne neden benim Günahım a girdin neden beni bu dünyaya getirdin ..
komşu teyzeden farkın yok benim gözümde. .
annesizlik cook büyük bir acı hele annen yanindayken annesiz kalmak. .
neden uzaksin bana anne hala öyle. .
ben evlendim Evimin hanımı oldum beni aradığında bile 5 dakkadan fazla surmuyor konuşmamız sen çok yabancisin anne. .
kalbimde derin yaralar bıraktın içimi Yaktın. ben 70 yaşıma gelsemde hep içimde kalacak bu acı. .neden bana sebeb oldun madem sevmeyecektin beni neden doğurdun. .
avazim çıktığı kadar bağırmak haykırmak isterdim sana NEDEN NEDEN NEDEN YAAAA...

lütfen Çocuklarınızı Sevin öpüp koklayin benim annem beni hiç sevmedi öpmedi. .

Bende sevilmedim desem yeridir ben birde kazıklar yedim olsun bizde evlatlarımızı cok severiz biz daha iyi bir anne daha bir aile oluruz sıkma canını annenin sana yapamadıklarını sen evladınla doya doya yaşarsin insallah

Ama babanızın olayı annesinden dolayı olsaydı eşinden korkardı..
Ya benim çocuğumda yaşadıklarını eşime hissederse diye :KK43:

Bu durum sizde sanırım çok büyük yaralara yol açmış. Su an için sizin durumunuzu anlayabilmem, benim adıma mümkün degil. Eminim haklısınız. En iyisi bu konuda profosyenel yardım almanız.

ben nasıl bir anne olacagim diye çok korkuyorum piskolojik tramba bırakıyor insanda bu sevgisizlik ilgisizlik. ..
Çok iyi bir anne olacağınızdan eminim, benim annem üvey anneyle büyümüş biri, yengem de bilakis öyle. Ve mükemmel anneler. Çocukları için ölüyorlar. Annem diyor her zaman; beni seven annem olmadı ama ben öyle olmayacağım diyor. İnanın ki siz mükemmel bir anne olacaksınız hatta çocuklarınız size aşık olacaklar, içinizi ferah tutun.

Ama babanızın olayı annesinden dolayı olsaydı eşinden korkardı..
Ya benim çocuğumda yaşadıklarını eşime hissederse diye :KK43:
Size baba şefkatiyle yaklaşan bir kocanız ve çocuklarınıza mükemmel bir baba olacak biri olabilir. Lütfen karamsar olmayın ki siz iyi bir anne olup çocuklarınıza siper olacaksınız kocanız da iyi bir baba olmak zorunda kalacak :)

Çok iyi Anlıyorum sizi umarım korktuklarınızın hiçbiri olmaz. CatlakB CatlakB

Tesekkur ederim, inşALLAH olmaz..

Bu durum sizde sanırım çok büyük yaralara yol açmış. Su an için sizin durumunuzu anlayabilmem, benim adıma mümkün degil. Eminim haklısınız. En iyisi bu konuda profosyenel yardım almanız.

Ciddi yaralar açtı.
Öldü deseler üzülmem yani öyle..
Yardım almayı düşünüyorum zaten :)

Her insanin bir yarasi var iste.Cok zor bir durum ama ben ilerde sizin cok iyi bir anne olacaginiza inaniyorum sayet cevremde örneklerini gordum.Ben bekarim evlat sevgisi nasildir bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum bence her anne cocugunu sever anneniz sizi seviyodur fakat belki de belli edemiyodur.

Size baba şefkatiyle yaklaşan bir kocanız ve çocuklarınıza mükemmel bir baba olacak biri olabilir. Lütfen karamsar olmayın ki siz iyi bir anne olup çocuklarınıza siper olacaksınız kocanız da iyi bir baba olmak zorunda kalacak :)

Bilmiyorum..
Annem siper olur bize ama babadan yana şanslı değiliz..
Erkek arkadaşım var ama oda ona benzer diyorum..
Hatta kimi yaptığı şakayı bile yapma diye ikaz ediyorum..
Neden dediğinde.
Oda öyle yapıyor ben sende onu görmek istemiyorum diyorum..
Buda onu kırıyor :(
Ama elimde değil..

Bilmiyorum..
Annem siper olur bize ama babadan yana şanslı değiliz..
Erkek arkadaşım var ama oda ona benzer diyorum..
Hatta kimi yaptığı şakayı bile yapma diye ikaz ediyorum..
Neden dediğinde.
Oda öyle yapıyor ben sende onu görmek istemiyorum diyorum..
Buda onu kırıyor :KK43:
Ama elimde değil..
Bu senin suçun değil ki bir de anlatma kimseye bu durumu kullanabilirler yarın öbür gün. İnsanlara karşı dik dur ve lütfen erkek arkadaşını iyi analiz et, ondan da yüzün gülmüyor olmasın.

Bu senin suçun değil ki bir de anlatma kimseye bu durumu kullanabilirler yarın öbür gün. İnsanlara karşı dik dur ve lütfen erkek arkadaşını iyi analiz et, ondan da yüzün gülmüyor olmasın.

İnşALLAH esimle mutlu olurum her konuda..
Erkek arkadasimla dertlesebiliyorum bi tek çünkü onunda sıkıntıları var..

babalık yapmadı hiç.kavga gürültü sayılacak bir çok şey.Biz okuduysak annem sayesinde çok çekti bizim için.Ama baba denen kavramı bilmiyorum.Bazen içim burkularak izlerim baba kızların yakınlıklarını

Benimki de varken yok..

Hep kavga gürültü..
Huzursuzluk..
Aman saati geldi eve gelicek yine sıkıntı..
Babasına aşık kızlar hep içimi yakar..
Benimde ilerde kızım olursa babasına aşık olmasını isterim..
Bu beni çok mutlu ettiği kadar da içimi acıtıcak anılarım gelicek gözümün önüne ama sevsin..
Beni de sevsin ama..
Ben sevgi dolu olmak istiyorum..
O evde huzurlu olmak istiyorum..
Anneminde rahata kavusmasini istiyorum

maalesef herkes anne olamıyor. cok uzuldum ben de anne sevgısını cok tadanlardan degılım ... ınsan kac yasına gelırse gelsın annesını arıyor.. anne sevgısı ,anne guvenı hayattaki en önemli şeylerden bir kacı.. ınsALLAH bizler evlatlarımıza ANNELİK yapabiliriz .

Anne.... Bu kelime içi çok dolu bi kelime. Yaşadıkça büyüdükçe hayatın her döneminde ayrı ihtiyaç duyduğumuz bir kelime. Hayatım boyunca hep en yakin arkadaşı sırdaşı annesi olanlara ozendim durdum. Nasıl izenmeyeyeyim anneyle arkadaş olamamaktadır insanınhhayatına maal olabiliyor çünkü. Benim annem çok iyi biridir. Yemez yedirir derler ya öyle. Ama ondan öteye gidemedi. Ona kızmiyorum. Çünkü hayatı tanıma adına ona da hiç ama hiç fırsat verilmemis. Kurban olurum ona ben. Fakat o kadar. Bugün hayatımın seyrini bile annemin benle konuşmaması ve benim buyudugumun hiç farkında olamaması ve beni asla ciddiye alarak dinlememesi yön vermiştir. Yaanii hayatta annenin bile dortdortlugu ol mu yor....

Benim babam da bizimle hic konusmuyo hep dalgin hep dusunceli. Hic bisey anlatmiyo odasina cekiliyo bazen cok agliyorum. Kafasindan gecenleri bilmek istiyorum

Back
X