Annem kardeşimle beraber bizimle yaşamak istiyor

bikahve95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.151
1.171
83
Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?

Ben kabul etmem. Kaldı ki böyle emrivakilerden de hoşlanmam zaten. Annemle kardeşimin ayrı ev tutmaları için destek olurdum ama kendi düzenimi bozmalarına izin vermezdim. Bekar olsanız hadi bir derece de evliyken kesinlikle kabul edilemez bana kalırsa.

Sen çalışmıyorsan çalısmaya baslarsın annende evı cekıp cevırır kardesınde küçük Muş kuzucuk ıdare edılır
çalışıyorum ben zaten çok borcum da var yani yeri geliyor işe gidecek 5 lira bile bulamıyorum nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ben kabul etmem. Kaldı ki böyle emrivakilerden de hoşlanmam zaten. Annemle kardeşimin ayrı ev tutmaları için destek olurdum ama kendi düzenimi bozmalarına izin vermezdim. Bekar olsanız hadi bir derece de evliyken kesinlikle kabul edilemez bana kalırsa.
ya bir de 1 yıllık evliyim şuan çok güzel giden bir evliliğim var ve çok rahatım her konuda
şimdi öyle olamayacağım tüm rahatım bozulacak bunu da düşünüyorum

Etmem. Maddi gelirleri yok mu? Ayrı bir ev tutma ihtimali yada? Başka kardeşiniz varsa biraz yardımda bulunur kiraya çıkarırsınız. Anneniz 1 yıl sonunda nasıl ayrılacakmış yanınızdan?
ayrılamayacak annemin 7 yıllık bir borcu var o borç bitene kadar ne yapabilir hiç bilmiyorum

Şimdi beni yargılayanlar da olacaktır elbet.. Ama şuanda sağlıklı düşünemiyorum maalesef. Uzun uzun anlatmayacağım çünkü ifşa olmak istemiyorum.. Evet sevgili güzel hanımlar 1 yıllık evliyim. Annem kendi ailesiyle kalıyordu fakat annemin ailesi küçük kardeşimi (12 yaşında) istemiyorlar. Annemde oradan taşınıp bir sene bizimle yaşamak istediğini söylüyor. Eşime göre bir sorun yok Ama benim tüm düzenim bozulacak. Kimse yanlış anlamasın, kendi annemi istemiyor değilim. Annem kendisine yatak odası takımı alarak bize yerleşmek istediğini söyledi. Bu durumda siz ne yapardınız?
Konu detayı vermediğiniz için çok anlaşışlr değil.Öncelikle gerekçeleri nedir?Neden kardeşinizi istemiyorlar?Babanız vefat mı etti yoksa boşanma durumu mu var?Bunları bilmek gerek .Sonra anneniz nasıl biri?İlişkiniz normalde nasıldır?Çocuğunuz var mı ?Tüm bu soruların yanıtı hem annenizin teklifini hemde sizin kararınızın sonuçlarını etkiler.Bunları bilmeden yorum yapmak gerçekçi olmaz bence.

Bende kabul etmezdim ev üstüne ev olmuyor illaki sorun yaşanıyor malesef. Annenin maddi bi geliri varmı varsa size yakın bi ev tutun sende maddi manevi yardım edersin imkanın dahilinde.

ya bir de 1 yıllık evliyim şuan çok güzel giden bir evliliğim var ve çok rahatım her konuda
şimdi öyle olamayacağım tüm rahatım bozulacak bunu da düşünüyorum

Bir de yani 1 sene kalacakları da meçhul. Anneniz yatak odası almayı falan düşünüyor, bildiğin yerleşip gitmeyebilirler de sizden. Dediğim gibi benim durumum çok iyi olsa da yanıma almam, ayrı düzen oturtsunlar diye destek olurum en fazla. Nereye kadar benimle yaşayacaklar yani olmaz.

Konu detayı vermediğiniz için çok anlaşışlr değil.Öncelikle gerekçeleri nedir?Neden kardeşinizi istemiyorlar?Babanız vefat mı etti yoksa boşanma durumu mu var?Bunları bilmek gerek .Sonra anneniz nasıl biri?İlişkiniz normalde nasıldır?Çocuğunuz var mı ?Tüm bu soruların yanıtı hem annenizin teklifini hemde sizin kararınızın sonuçlarını etkiler.Bunları bilmeden yorum yapmak gerçekçi olmaz bence.
kardeşim ergenlik çağında sinirli ergenlik psikolojisi yaşıyor. babamla annem birkaç yıl önce boşandı. çocuğum yok 23 yaşındayım 1 yıllık evliyim.

anneniz 1 sene demiş, yani temelli düzeninizi bozmak değil amacı,
vakitli bir süreden bahsederken bile bu kadar tereddüte düşmenize inanamıyorum...

Annene kardeşine ayrı ev açmaları için destek ol. Maddi manevi yardımcı ol. Ama evine kabul etme. Eşin gelmesinler diyemez belki ama 1 yıllık evlisin. Tüm düzenin evliliğin alt üst olur. Başbaşa oturup yemek yiyemeyeceksin tv izleyemeyeceksin. Eşin rahatça şortunu giyip oturamayacak. Zor durum.

Back
X