- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi yalnizlik11
-
Ailene bağımlı, aklı, gücü olmayan bir kadın olsan ben de nasıl şikayet etsin derim.
Ama sen okumuş, gücü olan, aklı eren bir insansın. Annen ya ruh hastası ya da kızını kıskanan kendine rakip gören tiplerden. Şikayet et bakalım ne oluyor, ayağını denk alır mı almaz mı? Babanın işletmesi varmış, rezil olurum korkusuyla annene engel olur mu olmaz mı?
Çık git şu evden, iş bul kpss akşamları çalış. Acayip sinirlendim. Biri de fakir edebiyatı yapmış oradan, şikayetçi olmak parayla değil. Kocasına gücü yetmeyen, okumamış etmemiş, 3 çocuklu baba evine dönemeyen cahil bir kadın değil bu. Ama konfor alanımdan çıkmayayım kaderime razıyım diyorsan o ya iş l
Ya iş bakicam ya da gün boyu evde tekim yemek çay vercem gündüz ders muhattap olmuycam kimseyleAilene bağımlı, aklı, gücü olmayan bir kadın olsan ben de nasıl şikayet etsin derim.
Ama sen okumuş, gücü olan, aklı eren bir insansın. Annen ya ruh hastası ya da kızını kıskanan kendine rakip gören tiplerden. Şikayet et bakalım ne oluyor, ayağını denk alır mı almaz mı? Babanın işletmesi varmış, rezil olurum korkusuyla annene engel olur mu olmaz mı?
Çık git şu evden, iş bul kpss akşamları çalış. Acayip sinirlendim. Biri de fakir edebiyatı yapmış oradan, şikayetçi olmak parayla değil. Kocasına gücü yetmeyen, okumamış etmemiş, 3 çocuklu baba evine dönemeyen cahil bir kadın değil bu. Ama konfor alanımdan çıkmayayım kaderime razıyım diyorsan o başka.
Niye siz rezil olasiniz kendisi rezil olur. Evlilikte nasip isi evlenmek icin evlenirsen ya kotu cikarsa ne olacak yine dert. Bir is bulun evde fazla gozukmemeye calisin para biriktirip eve cikmaya calisin.Korktugum şey şu kapıyı çekip gitsem arkamdan buraya gel diye bağırıp beni millete rezil edicek bunu biliyorum hissediyorum cok hasirnesir olmuycam belki zamaninda okul işlerimi halledip sağlam yere girip ya evlilik ya kendi evime ciksaydim. Evdeki anılar cpk güzel olucakti. Hersy tek kalmakla istediğini alıp yemekle olmuyomus
Yani evde olmak 10 saat ders çalışmak değil haklısınız inanin sadece iş yemek bulaşık vs derken bana kalan 3 saat işte de çalışsam belki akşam 3 st ten fazla çalışırımHem işte çalışıp hem kpss ye çalışan bir dünya insan var sizi eve kapatmışlar ev topla yemek yap sizde 29 yaşına kadar kabullenmişiniz dayak ye hakaret işit
Neden bir işe girmiyorsunuz madem herkes çalışıyor sizde çalışın
Ne mezunusunuz
O evden çıkın bir an evvel iş bulun kendi düzmenizi kurun
Anneyse anne koca kızı bu yaşta döven birinin anneliği tartışılır
Polise gitmek anne için aile için sıkıntı olabilir en güzeli aklinizi başınıza alın kurtulun
Evlenmek için evlenmiyim diyerek 30a kadar geldim neredeyse belki de beni yildirmaktir amaciNiye siz rezil olasiniz kendisi rezil olur. Evlilikte nasip isi evlenmek icin evlenirsen ya kotu cikarsa ne olacak yine dert. Bir is bulun evde fazla gozukmemeye calisin para biriktirip eve cikmaya calisin.
Hayatınızda sevgiliniz vs yok mu? Birilerine şans verin biraz. Evlenmek için evlenmeyin ama evden çıktığınız yoksa hayatınıza yeni birini almanız da zorEvlenmek için evlenmiyim diyerek 30a kadar geldim neredeyse belki de beni yildirmaktir amaci
Güzel kalbinize sağlık annede olsa ne bileyim çok zoruma gitti. Hep bastirildik hayır desek biseylere evet böyle dedi resmenn otoritesi bitiriyor. Biri bana bisey dese ortalığı yakan insannherseyi benden cikariyor babam dedi çok kızdı. Olan babama oldu bağırdı beni dovcek dedi suçum kendimi savunmak o anda iradem dışı itmek küfür e sahibindir demek küfürde olsa insan yapmadigiyla suclaninca kötü oluyorCok üzüldüm. Baban kardeşin ne yapıyorsun kadin demedi mi?
Anne kocaman kizini saçma sapan döverken anne baba duasi aklina gelmiyor mu? Ya nasil üzüldüm hala anneniz icin aslında iyidir , böyle değildir demenize. Cok naifsiniz ya konuşmayın annenizle gitmek istemiyordu madem gelmeseydi sizle resmen otoritesine karsi gelmiş gibi görmüş çıkalım, gezelim demenizi bunun için dövmüş sizi
Babama ne diyim o kısmı diyemedim ilk oldu diye cinnet geçirirken dedim sadece anneme bidaha o hareketi yapmiycaksin diye. Babama digerlerini anlattım cok kızdı babamadq bana küfür etti karşılık veriyi vs. Babamda tek kalınca dedi karışma kızım odaya git kulağını kapa dinleme duyma zaten yoğun calisiyo hafta sonu zehir oldu kendimi suçlu hissettim babam dışarıdaydi o esnadaBabaniz ne diyor buna? Kizinin jenital bölgesine azdin mi diye vuran annenin yaninda kalmak akil isi degil. Bir an önce ayri düzeninizin yollarini bulun.
Yok 5 yıl önce üniversite de oldu oda olmadı unutamamaktan değil tercih ten dolayı istemiyorum. Basım yeterince kalabalık diye ama artık şans verebilirim gibideHayatınızda sevgiliniz vs yok mu? Birilerine şans verin biraz. Evlenmek için evlenmeyin ama evden çıktığınız yoksa hayatınıza yeni birini almanız da zor
Bitanem sen 15 yaşında kız çocuğu değilsin kocaman bir kadınsın. Şans ver, dışarıya çık eve kendini kapatıp temizlik yemek geçirme günlerini. Sen kendini korumazsan annen vs üstüne gelir. Her gün yemeği sen yapma bir gün de annen yapsın ne olacak çık dolaş arkadaşlarınla. Kendine ait bir alanın olsun lütfen.Yok 5 yıl önce üniversite de oldu oda olmadı unutamamaktan değil tercih ten dolayı istemiyorum. Basım yeterince kalabalık diye ama artık şans verebilirim gibide
Ben Kpss bahane etmiyorum 5 yıl çalıştım pozisyonda guzeldi ama özel sektör yordu işi eve goturuyodum resmen. Inanin bunolaylardan dolayı kpss istedim amanhaklisiniz evde kimse olmadığından sorumluluk kalıyor yemek iş vs calisilmiyor bende iş bakayım çok tskler yorumlariniza sagolunNeredeyse 30 yaşına gelmiş bi insan annesinden dayak yer mi ya. Niye çıkıp gitmediniz ki evden? Şikayetçi olun desem o anne, ama vururken o lafları söylerken hiç utanmıyor. Bi an önce iş bulup ayrı eve çıkın, akşamları çalışırsınız kpss.
Burada belirli bir yasa gelmiş insanların kpss bahanesiyle evde oturmasını anlamıyorum. Geçen gün yine böyle bir konu vardı annesi kızıyordu kpss çalışıp durma artık diye. Sanırım aileler belirli bi yaştan sonra evde istemiyor cocukları. İş bulup ayrılın evden
Başka işte çalışırkende kpss çalışabilirsiniz. Evde atanmayı beklerseniz anneniz daha çok böyle şeyler yapacak gibi gözüküyor. Bu yaşta anne dayağı yemek ağır gelirBen Kpss bahane etmiyorum 5 yıl çalıştım pozisyonda guzeldi ama özel sektör yordu işi eve goturuyodum resmen. Inanin bunolaylardan dolayı kpss istedim amanhaklisiniz evde kimse olmadığından sorumluluk kalıyor yemek iş vs calisilmiyor bende iş bakayım çok tskler yorumlariniza sagolun
Cok naifsiniz ayda iki kere arkadaslarimla gorusuyodum ama olmuyor insan kaderini birazda kendi belirlerBitanem sen 15 yaşında kız çocuğu değilsin kocaman bir kadınsın. Şans ver, dışarıya çık eve kendini kapatıp temizlik yemek geçirme günlerini. Sen kendini korumazsan annen vs üstüne gelir. Her gün yemeği sen yapma bir gün de annen yapsın ne olacak çık dolaş arkadaşlarınla. Kendine ait bir alanın olsun lütfen.
Fazlasıyla haklısınız zoruma gidiyor. İş bakayım gece 3 saat bile baksam iyidir normaldede öyle zatenBaşka işte çalışırkende kpss çalışabilirsiniz. Evde atanmayı beklerseniz anneniz daha çok böyle şeyler yapacak gibi gözüküyor. Bu yaşta anne dayağı yemek ağır gelir
Sadece dışarı çıkma anlamında kendine bir alan oluştur demiyorum. Ailen bile olsa - ki ailemiz baş tacımızdır - senin bir hayatın var. Kapanma eve, evdeyken de temizlik yemek geçirme günlerini. Kimse seni evin işlerini yapmakla YÜKÜMLÜ kişi olarak görmesin. Ben senin yerinde olsam anneme tavır koyardım. Konuşmaz, uzak dururdum. Kimsenin böyle bir şey yapmaya hakkı yok.Cok naifsiniz ayda iki kere arkadaslarimla gorusuyodum ama olmuyor insan kaderini birazda kendi belirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?