Annem kavga ederken kendinden geciyor

Özel sektörde 5 sene çalıştım çok yoruldum ondan sinava hazirlaniyim dedin

Annem çok güçlü bir kadın yapı olarak ta benden kalipli ve boylu kötü sekilde vurdu başkası olsa farklı savunuyorsun anne olunca tutabildigim kadar korkuyorum bedduasından her kavga sonrası baristigimizds beddua etme anne diyorum lütfen zatennhayatim yolunda değil. Anne bedduası tutmaz diyo ben duamda yer veriyorum sana biseybolsa uyuyamıyorum diyo orası eve lt kavga anında başka biri. Bide pis çevre evlenmedimj 30dan sonra evlenmezler diye diye kadıni korkuttullr yüz verdin dediler

Yok hep destekçi ama kavga anında kendinden geçip kötü şekilde dövüp hakaret ediyor sekwr hastası sonrası pişmanlık olsa ne yazaryaşad

Sizi bu şekilde manipüle etmiş çünkü. Suçluluk duygusu hissettirerek kendisine hak vermenizi sağlıyor. Yaşadığınız şey kesinlikle normal değil. Anneniz yaptığınız her şeyi sizi döverek misliyle cezalandırmış zaten. Bir de ilahi bir güç tarafından cezalandırılmaya gerek var mı sizce? O yüzden bu beddua olaylarına çok kafa yorup kendinizi daha fazla suçlamayın. Ayrıca şeker hastalığı böyle bir saçmalığa kesinlikle mazeret olamaz. Sorun şeker hastalığı olsaydı evdeki herkesin annenizden dayak yemesi gerekmez miydi?

Ben size hak verdim reklam ederler beni bide o eve geri dönersem daha sıkıntı yani benim için. Gücüm olsaydı evet çıkar giderdim işten çıktım giderler ve kitaplar para bitti eskiden sadece kendi ilim diyodum. Şimdi il farketmez tercih dışıda olsa olur

Size o.. Pu deyip saldırması, genital bölgeye terlikle vurmak falan annenizin ciddi cinsel problemleri ya da travmaları olmuş gibi. 29 yaşında bunları yaşıyor olmak sizde kendinize saygı falan bırakmaz. İlk defa olan bir şey de olmadığını düşünüyorum. Destek alması için de yönlendiremezsiniz anlattığınız kadarıyla. Bir an önce evden kurtulmaya bakın. Üstünüze geldiğinde de ellerini tutun. Öğrenilmiş çaresizlik hareket etmeyin.

Haklısınız içime su serptiniz şuan dönüş yolundayim yolları dağları izliyorum. Kuşlara bakip keşke bir kuş olsaydım diyorum. Özgürlük var maddi güc babamda var kartlar bende istedigimi alabiliyorum ama ben kendi parama alıştığım icinnfuzuli harcamam bile bana çok guveniyolar annem anne baba bedduasi diyerek korkuttu çok haklısınız

Zaten gücün yetmezse kaç bari alışkanlık olucak dövmesi.Bu arada yani asla normal degil bu tavırları.30 yaşında kadın sayılırsın bu yaṣta insan dövülürmü annesi tarafından?Kismet ne zaman olursa evlenirsin niye milleti dinliyorki zaten el alem hep boş konuşuyor öncelikle çalışmaya baṣla sonra kocada bulunur.Beddua falandan korkma sahibine döner zaten insan kendi çocuğuna niye beddua eder onuda anlamıyorum.

kucucuk bir lafi alip buyuk olay haline getirmis anneniz ve kesinlikle ofkesini kontrol edemiyor. bu yaptiklarindan pisman olur mu acaba? ya küserim sizin yerinizde olsam ve uzunca bir sure konusmam. annenizin destek almasi sart

Yok elinde terlik vardi kasindinmi dedi koltuktaydim bacaklarim içime cekikti ilk oldu ama cinnet geçirdim. Kadın programlarında gördü bi iki değişik demişti dedim izleme ona bile karisiyomusum. Bazen kedi köpek görünce derdimi anlatıyorum deli gibi

Annemde olsa zerre acımaz şikayet ederdim polise. Resmen ruh hastası.

kucucuk bir lafi alip buyuk olay haline getirmis anneniz ve kesinlikle ofkesini kontrol edemiyor. bu yaptiklarindan pisman olur mu acaba? ya küserim sizin yerinizde olsam ve uzunca bir sure konusmam. annenizin destek almasi sart
Kesinlikle biraz konusmuycam ama hertyrlu üste cikiyor psikolojik olarak suçlayarak. Eskiden böyle degildi çocukluk dönemimde hata yaptigimda hiç dövme olayı olmadı millet gıpta ederdi ben tahammül edemezdim terliklerdim diye yaramaz değildim ama çocuğuz olurdu arada son 6 yıldır böyle acaba evlenemedim diye mi kavgada artık kendinden geçiyor

Cok üzüldüm. Baban kardeşin ne yapıyorsun kadin demedi mi?
Anne kocaman kizini saçma sapan döverken anne baba duasi aklina gelmiyor mu? Ya nasil üzüldüm hala anneniz icin aslında iyidir , böyle değildir demenize. Cok naifsiniz ya konuşmayın annenizle gitmek istemiyordu madem gelmeseydi sizle resmen otoritesine karsi gelmiş gibi görmüş çıkalım, gezelim demenizi bunun için dövmüş sizi

daha gecenlerde manipule eden anne modeli diye bir paylasim dinledim. tam sizin annenizi anlatiyor. evde olmaniza tahammulu kalmamistir belki de. malesef bazi anneler ve babalar da "basimiza kaldi" dusuncesi olabiliyor. bir de cevreden gelen evlilik baskilari da varmis zaten. annenizle arayi duzeltince uzmana goturun bari, olmaz bu boyle. daha kpss ye cok var bir de atanma falan derken en az 1 bucuk sene berabersiniz. nasil dayanacaksiniz? belki ilaca falan baslanir da sakinlesir.

Ailene bağımlı, aklı, gücü olmayan bir kadın olsan ben de nasıl şikayet etsin derim.

Ama sen okumuş, gücü olan, aklı eren bir insansın. Annen ya ruh hastası ya da kızını kıskanan kendine rakip gören tiplerden. Şikayet et bakalım ne oluyor, ayağını denk alır mı almaz mı? Babanın işletmesi varmış, rezil olurum korkusuyla annene engel olur mu olmaz mı?

Çık git şu evden, iş bul kpss akşamları çalış. Acayip sinirlendim. Biri de fakir edebiyatı yapmış oradan, şikayetçi olmak parayla değil. Kocasına gücü yetmeyen, okumamış etmemiş, 3 çocuklu baba evine dönemeyen cahil bir kadın değil bu. Ama konfor alanımdan çıkmayayım kaderime razıyım diyorsan o başka.

Babaniz ne yapiyor biliyor mu annenizin bu hallerini? Bir an once o evden kurtulmaya bakin. Annenizin ciddi problemleri var seker hastaligina felan atmayin sucu annenizin psikolojisinde problem. Gezmeye gidip temizlik ben olsam yapmam yaptiginiz halde icine seytan girmis kadinin insan evladina boyle davranir mi? Cok uzuldum size Allah yardimciniz olsun sizde kendinizi dovdurtmeyin baktiniz delleniyor evden cikin gidin bir sure.

Buna katılıyorum belli yaşa kadar hicbisey demedi. Hep ders hep kitap hatta darliyolarsa iyi iş bulana kadar dur dedi şimdi kavga anında kalbin kötü 30nsenedir boşsun diyo millet baskı yapınca zamanı var kimle isterse onla diyo izlediğiniz, dinlediğiniz videoyu dinlemek isterim

Korktugum şey şu kapıyı çekip gitsem arkamdan buraya gel diye bağırıp beni millete rezil edicek bunu biliyorum hissediyorum cok hasirnesir olmuycam belki zamaninda okul işlerimi halledip sağlam yere girip ya evlilik ya kendi evime ciksaydim. Evdeki anılar cpk güzel olucakti. Hersy tek kalmakla istediğini alıp yemekle olmuyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…