- 29 Mayıs 2016
- 48
- 2
- 86
- 30
- Konu Sahibi yalnizlik11
-
Özel sektörde 5 sene çalıştım çok yoruldum ondan sinava hazirlaniyim dedinEvlilik kaçış yolu değil yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. 29 yaşındasın kariyerine başlamış olman lazımdı , kurtuluşun kendinde. Bir işe gir çalışmaya başla , evde kpss ye hazırlanmaya devam edersin. Kocaya sonra bakarsın
Annem çok güçlü bir kadın yapı olarak ta benden kalipli ve boylu kötü sekilde vurdu başkası olsa farklı savunuyorsun anne olunca tutabildigim kadar korkuyorum bedduasından her kavga sonrası baristigimizds beddua etme anne diyorum lütfen zatennhayatim yolunda değil. Anne bedduası tutmaz diyo ben duamda yer veriyorum sana biseybolsa uyuyamıyorum diyo orası eve lt kavga anında başka biri. Bide pis çevre evlenmedimj 30dan sonra evlenmezler diye diye kadıni korkuttullr yüz verdin dedilerAnneniz çıldırmış galiba içine cinmi girdi bir anda tövbe tövbe bu neya böyle hiç normal degil bu hareketler.Bir doktora götürün bence kadının piskolojisi bozulmuş bütün hincin senden almış.Bu arada 29 kaşında kadınsın neden kendini koruyamıyorsun annene vur demiyorum sakın öyle birşey yapma zaten ama kendini savunsana izin verme vurmasına durdur.
Yok hep destekçi ama kavga anında kendinden geçip kötü şekilde dövüp hakaret ediyor sekwr hastası sonrası pişmanlık olsa ne yazaryaşad
Sizi bu şekilde manipüle etmiş çünkü. Suçluluk duygusu hissettirerek kendisine hak vermenizi sağlıyor. Yaşadığınız şey kesinlikle normal değil. Anneniz yaptığınız her şeyi sizi döverek misliyle cezalandırmış zaten. Bir de ilahi bir güç tarafından cezalandırılmaya gerek var mı sizce? O yüzden bu beddua olaylarına çok kafa yorup kendinizi daha fazla suçlamayın. Ayrıca şeker hastalığı böyle bir saçmalığa kesinlikle mazeret olamaz. Sorun şeker hastalığı olsaydı evdeki herkesin annenizden dayak yemesi gerekmez miydi?Bu zamana kadar bak anne babaya itaat etmeyen beddua alan diye diye bizi korkuttu herseyi yaptımm memnunn olsun diye bazı şeyler hayatımda yolunda gitmeyinca acaba annemmi beddua etti hakli herhalde diyendusunuyorum çünkü babama anlatırken bi an kötü hissedlttim
Ben size hak verdim reklam ederler beni bide o eve geri dönersem daha sıkıntı yani benim için. Gücüm olsaydı evet çıkar giderdim işten çıktım giderler ve kitaplar para bitti eskiden sadece kendi ilim diyodum. Şimdi il farketmez tercih dışıda olsa olurDarp raporu alın polise söyleyin diyenler beni şaşırtıyor. Bu kızın herhangi bi maddi gücü mü var? Polise gitti şikayet etti ee sonrası? Hangi eve dönecek? Hangi parayla rest çekecek? Bunları yapabilmek için bi güç olması gerekir. Dayak yiyen kadınları kocasının evine tıpış tıpış geri yollayan polis memurları, işi gücü olmayan kızı ailesinin evinden mi alacak??? Norveç mi burası? Şimdi yorumumu beğenmeyenler olacaktır ama gayet de böyle. Ben işin içindeyim gayet de bazı polisler dayak yese bile kızı, evine geri yolluyor. Kendm biliyorum.
Benim önerim gir bi işe hem çalış, hem kpss bak. Çalışınca da git ev arkadaşıyla ev tut. Öğrenci evi falan da olur. Eğer buna da imkanın yoksa, kpss yi bu yıl kazanmaya bak. Tek atışlık hakkın varmış gibi düşün, sabret ve kurtul git o evden.
Haklısınız içime su serptiniz şuan dönüş yolundayim yolları dağları izliyorum. Kuşlara bakip keşke bir kuş olsaydım diyorum. Özgürlük var maddi güc babamda var kartlar bende istedigimi alabiliyorum ama ben kendi parama alıştığım icinnfuzuli harcamam bile bana çok guveniyolar annem anne baba bedduasi diyerek korkuttu çok haklısınızSizi bu şekilde manipüle etmiş çünkü. Suçluluk duygusu hissettirerek kendisine hak vermenizi sağlıyor. Yaşadığınız şey kesinlikle normal değil. Anneniz yaptığınız her şeyi sizi döverek misliyle cezalandırmış zaten. Bir de ilahi bir güç tarafından cezalandırılmaya gerek var mı sizce? O yüzden bu beddua olaylarına çok kafa yorup kendinizi daha fazla suçlamayın. Ayrıca şeker hastalığı böyle bir saçmalığa kesinlikle mazeret olamaz. Sorun şeker hastalığı olsaydı evdeki herkesin annenizden dayak yemesi gerekmez miydi?
Zaten gücün yetmezse kaç bari alışkanlık olucak dövmesi.Bu arada yani asla normal degil bu tavırları.30 yaşında kadın sayılırsın bu yaṣta insan dövülürmü annesi tarafından?Kismet ne zaman olursa evlenirsin niye milleti dinliyorki zaten el alem hep boş konuşuyor öncelikle çalışmaya baṣla sonra kocada bulunur.Beddua falandan korkma sahibine döner zaten insan kendi çocuğuna niye beddua eder onuda anlamıyorum.Annem çok güçlü bir kadın yapı olarak ta benden kalipli ve boylu kötü sekilde vurdu başkası olsa farklı savunuyorsun anne olunca tutabildigim kadar korkuyorum bedduasından her kavga sonrası baristigimizds beddua etme anne diyorum lütfen zatennhayatim yolunda değil. Anne bedduası tutmaz diyo ben duamda yer veriyorum sana biseybolsa uyuyamıyorum diyo orası eve lt kavga anında başka biri. Bide pis çevre evlenmedimj 30dan sonra evlenmezler diye diye kadıni korkuttullr yüz verdin dediler
Ay 15 16 yasinda sandim 29 yasinda miBence bırakın KPSS falan bir an önce işe girin, kendi hayatınızı kurun. Yaşınız 29 mesleğiniz öğretmenlik değilse kpss ile vakit kaybetmeyin. Annenizle ne kadar az bir arada olursanız o kadar iyi.
Yok elinde terlik vardi kasindinmi dedi koltuktaydim bacaklarim içime cekikti ilk oldu ama cinnet geçirdim. Kadın programlarında gördü bi iki değişik demişti dedim izleme ona bile karisiyomusum. Bazen kedi köpek görünce derdimi anlatıyorum deli gibiSize o.. Pu deyip saldırması, genital bölgeye terlikle vurmak falan annenizin ciddi cinsel problemleri ya da travmaları olmuş gibi. 29 yaşında bunları yaşıyor olmak sizde kendinize saygı falan bırakmaz. İlk defa olan bir şey de olmadığını düşünüyorum. Destek alması için de yönlendiremezsiniz anlattığınız kadarıyla. Bir an önce evden kurtulmaya bakın. Üstünüze geldiğinde de ellerini tutun. Öğrenilmiş çaresizlik hareket etmeyin.
Merhabalar hanımlar nerden başlıycam bilmiyorum ama bi şekilde anlatayım arkadaşa anlatsam oda arkadaşına derken kötü bir pozisyonda olucam gözlerinde bende çareyi siz değerli insanların yorumlarında buldum. Ben 29 yaşında bu sene KPSŞ calismaya başlamış birisiyim. Genelde evdeyim babam 2 gunluk Tekirdağ'daki yazlığa gelmek istedi bende olur dedim hem değişiklik olur. Genelde evdeyim cunku herkes çalıştığı için ev işi yemek benim üzerimde bende hiç gocunmam gocunamam ailem sonuçta. Durumumuz kotu değil babamin kendi işletmesi var. Tekirdaga geldik işte cuma günü annem evden çıkmıyor iş yapıyor ee yazlık ev zaten çok eşya yok bende yardım ediyorum. Babam bu sabah dediki son günümüz dün çıkamadık bugün bir arabayla olsada gidelim dolaşalım. Annem olmaz siz gidin biz temizlik yapicaz dolanın 2 saat sonra ararız sizi gelirisinz dedi babam küçük kardesimle gitti. Neyse tamam dedim bir saat geçti. Baktım başka başka detayli düzeltme iş söylüyor dedim o başka zaman anne çıkalım bizde 5 saat sonra döncez eve öyle dedim diye inada başladı şunu getir buraya takalım bunu buraya koyalım. Değişsin gibi vs. Bende kızdım babamı aradım baba neredesiniz benim işim bitti geliyorum dedim babam buralardayiz geliriz dedi. Bende tamam 15 dkya bende gelebilirim dedim çünkü cidden iş bitti değişik dekorasyon fikirlerine girdi annem zaman kısıtlı bi hava alalım dedim. Babamla konusurkenbagirdi benle ineceksin dedi ayrı değil. İnelim ne zaman giderriz dedim biz haber veririz dedi bağırarak heceleyerek o anda kapadım babama haber etcez diyip. Dedim anne hava almaya çıktık lütfen evden çık çıkmıyorsan soguksa bana de ben gidiyim yok bunu yap et bahane işler başladı. Sonra kendi kendime manyaklik ya millet gezer biz hep iş yapıyoruz dedim. Ne dedin sen diye çığlık attı bende gulumsedim ağzımdan kacti sonuçta annem küfür eden biride değilim genelde en ustude odur. Ozur dilerim o bakımda değil dememle orspu demeye başladı bende kötü oldum hiç ahlaksiz biswy yapmadım hayatım da hep ders , okul oldu. Bende dedim düzgün konuş bağırdım kötü söz sahibinin geldi yine odadan saçımdan tuttu terlikle vurdu. Neyimi gördün dedi Allah için annem ahlakliksizlik yapmadı ama bildiğiniz sanki ben kufretmisime döndü olay. Dövdu saçım acıktı saçımdan tuttu yerde cekiyo kimsede araya giremedi haliylen terliği aldı genital bolgeme vurdu kudurdunmu bize baskaldiriyosun dedi. Ben kendimdenbgecmisim babamı aradım babam 5 dkkaya geldi ama o ara çığlık atmışım sen bana vuramazsin diye elim ve parmaklarimi isirdi. Normalde benim derdim olsun sabaha kadar uyuyamayan insann kavga anında üvey anaya dönüşüyor çenen var diyo ben haksızlığa gelemiyorum. Gerektigince hrseyi yapan biriyim beddua etti inşallah işin rast gitmez bi yre gelemezsin boşa gider diye gelde KPs çalış evde tekim rahattı çalışması bunswkil nasıl olcak yoruldum herseyden
Kesinlikle biraz konusmuycam ama hertyrlu üste cikiyor psikolojik olarak suçlayarak. Eskiden böyle degildi çocukluk dönemimde hata yaptigimda hiç dövme olayı olmadı millet gıpta ederdi ben tahammül edemezdim terliklerdim diye yaramaz değildim ama çocuğuz olurdu arada son 6 yıldır böyle acaba evlenemedim diye mi kavgada artık kendinden geçiyorkucucuk bir lafi alip buyuk olay haline getirmis anneniz ve kesinlikle ofkesini kontrol edemiyor. bu yaptiklarindan pisman olur mu acaba? ya küserim sizin yerinizde olsam ve uzunca bir sure konusmam. annenizin destek almasi sart
Maalesef beni gören tanıyana anlatamam sen mi derler o derece ya anamdir diyoruz mantigiAy 15 16 yasinda sandim 29 yasinda mi
daha gecenlerde manipule eden anne modeli diye bir paylasim dinledim. tam sizin annenizi anlatiyor. evde olmaniza tahammulu kalmamistir belki de. malesef bazi anneler ve babalar da "basimiza kaldi" dusuncesi olabiliyor. bir de cevreden gelen evlilik baskilari da varmis zaten. annenizle arayi duzeltince uzmana goturun bari, olmaz bu boyle. daha kpss ye cok var bir de atanma falan derken en az 1 bucuk sene berabersiniz. nasil dayanacaksiniz? belki ilaca falan baslanir da sakinlesir.Kesinlikle biraz konusmuycam ama hertyrlu üste cikiyor psikolojik olarak suçlayarak. Eskiden böyle degildi çocukluk dönemimde hata yaptigimda hiç dövme olayı olmadı millet gıpta ederdi ben tahammül edemezdim terliklerdim diye yaramaz değildim ama çocuğuz olurdu arada son 6 yıldır böyle acaba evlenemedim diye mi kavgada artık kendinden geçiyor
Buna katılıyorum belli yaşa kadar hicbisey demedi. Hep ders hep kitap hatta darliyolarsa iyi iş bulana kadar dur dedi şimdi kavga anında kalbin kötü 30nsenedir boşsun diyo millet baskı yapınca zamanı var kimle isterse onla diyo izlediğiniz, dinlediğiniz videoyu dinlemek isterimdaha gecenlerde manipule eden anne modeli diye bir paylasim dinledim. tam sizin annenizi anlatiyor. evde olmaniza tahammulu kalmamistir belki de. malesef bazi anneler ve babalar da "basimiza kaldi" dusuncesi olabiliyor. bir de cevreden gelen evlilik baskilari da varmis zaten. annenizle arayi duzeltince uzmana goturun bari, olmaz bu boyle. daha kpss ye cok var bir de atanma falan derken en az 1 bucuk sene berabersiniz. nasil dayanacaksiniz? belki ilaca falan baslanir da sakinlesir.
Korktugum şey şu kapıyı çekip gitsem arkamdan buraya gel diye bağırıp beni millete rezil edicek bunu biliyorum hissediyorum cok hasirnesir olmuycam belki zamaninda okul işlerimi halledip sağlam yere girip ya evlilik ya kendi evime ciksaydim. Evdeki anılar cpk güzel olucakti. Hersy tek kalmakla istediğini alıp yemekle olmuyomusBabaniz ne yapiyor biliyor mu annenizin bu hallerini? Bir an once o evden kurtulmaya bakin. Annenizin ciddi problemleri var seker hastaligina felan atmayin sucu annenizin psikolojisinde problem. Gezmeye gidip temizlik ben olsam yapmam yaptiginiz halde icine seytan girmis kadinin insan evladina boyle davranir mi? Cok uzuldum size Allah yardimciniz olsun sizde kendinizi dovdurtmeyin baktiniz delleniyor evden cikin gidin bir sure.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?