- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi ItsDestiny
-
yok bayan merak etmeyin ergenlik biteli baya oluyor, konu sahibinden 7-8 yaş kadar büyüğüm.
Ben de sizi tanımıyorum, nesiniz kimsiniz çok umrumda da değil ama sizde de diğer eleştirdiğim üyenin tavrını görüyorum.
Hoşlanmadığınız bir yorum gördüğünüzde insanları kafanıza göre etiketlemeyi tercih ediyorsunuz:ergen,hayırsız evlat vs.
Şimdi söyleyin bakalım beni tanımadan yazdığım üç satırdan bunları çıkartmak cüretini nereden edindiniz?
Bu konunun sahibi ben değilim, yorumlarını eleştirdiğim diğer üye değil, siz hiç değilsiniz, neden dahil olduğunuzu anlayamadım.
Benim diğer bahsettiğiniz bayanın yorumuna tepki göstermemin nedeni ise gösterdiği tutum kkda tipik rastlanan bir tavır.Ve ben bu tavırdan rahatsız oldum çünkü amaca ters düşüyor(tekrar söylüyorum amaç yardımcı ollmaksa)
Ayrıca uzattığımı düşünmüyorum, şimdiye kadar sessizce yorum yapıp gitmeyi düstur edinmiş bir insanım.Yorumumun muhattabının hoşuna gitmese bile, hatta hoşa gitmeyen bir cevap verse bile.Ama 3. kişilere taviz vermem.
Bayan madem benim uzattığımı düşünüyorsunuz da neden benim yorumuma yorum yapıp güncel tutuyorsunuz?Bana cevap hakkı doğuruyorsunuz?
Sussanız daha hayırlı olmaz mı sizin fikrinize göre?
benim söylemediğim ,düşünmediğim şeyleri söylemişim,düşünmüşüm gibi yapma.......annesini kuklalaştırmış kız vs diye bir mesajım da yok..hiç bir kötü kelimem yok sana karşı...asıl anlamayan sensin şu an..tabi ne kadar söylense kabul etmezsin....herhangi bir senaryo da uydurmadım..söylemediğim şeyleri söylemişim gibi lanse ediyorsun..yazdıklarına bak senaryoyu gör..seninle tartışacak değilim...annemle aram düzeldi dedin,sevindik dedik..kötü mü ettik...Allah sana akıl fikir versin kızım........
uzun sürmüş ve devam ediyor sizin ergenliğiniz demek ki...sizin le de tartışmayacağım..
tartışamazsınız çünkü haddinize değil bayan, dediklerimi anlayabildiğinizden bile şüpheliyim kaldı ki sizinle tartışmaa içine gireceğim
Al işte senin yorumları okumadan direk daldığın ortaya çıktı :) Bunları o savunduğun kişi yazmıştı.
Daha savunduğun yorum olsun kişi olsun işte her neyse, tam olarak bilmeden giriyorsun..
tartışamazsınız çünkü haddinize değil bayan, dediklerimi anlayabildiğinizden bile şüpheliyim kaldı ki sizinle tartışmaa içine gireceğim
ayy ablacım sen sen ol ne buraya konu aç nede kimseden yardım iste baksana insanlar kötü kalplerini kusacak yer arıyo burda amaç yardım etmek değil. eleştirininde bir dozu ayarı olmalı yıkıcı değil yapıcı olmalı
sen bak annenle aranı düzeltmeye konuş sarıl öp o da zor şeyler yaşamış anlamaya çalış kızdırma anneciğini en büyük dost ne olursa olsun ailesi insanın hepimiz bi dönem yaşadıklarını yaşadık umarım izi kalmaz..
Uğraşmicam ya. Hem laf atıyorlar. Hemde madem cevap verme diyor bi de. Çok kurnaz bunlar ya.
Sonrada haklı çıksınlar. Yanlış düşündüklerini söylüyoruz.. Hey Allahım artık diyecek kelimem kalmadı. Aklım almıyor...
Teşekkür ederim.. Haklısınız. Ben bi anda patladım. Şuan aramız gayet iyi. Benim istediğim yemeği yapıyor bu akşam.
yağmurluk konuyu kapatabilirmisin,çok gerildik..........
ozman sende onun hoşuna gidecek bişi yap..............
bu üye özel mesajla beni taciz ediyor,tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor..cevap vermeyeceğim bu tavrına......kötü içerik iyi ki varsın..:).
uluorta iftira attıktan sonra öyle sıyrılamazsınız bayan, benim size yazdığım mesajı buyrun yayınlayın.ilgili yönetici görsün yeterli..........
uluorta iftira attıktan sonra öyle sıyrılamazsınız bayan, benim size yazdığım mesajı buyrun yayınlayın.
Benim size attığım mesajda taciz unsuru yok ancak siz fazlaca aranıyorsunuz, nitekim sizi yeterince şikayette bulundum.yeterli olur umarım
pardon kim kime iftira atıyor acaba ??? madem çok israr ettiniz mesajınızı kopyalayayım...Ne mahallede atışmam kalmış ne de rezilliğim... seni tanımam etmem..ne derdim olacak seninle ??
mesajın
"haddinizi bilin, mahallede atışır gibi burada ağzınıza geleni söyleyemezsiniz tanımadığınız insanlara.Çok derdiniz varsa buyrun özelden yazın.Herkesin tavrınızdaki rezilliği görmesine gerek yok."[/QUOTE
Mesajımda taciz edici unsur göreemiyorum ben bayan yazdığımın arkasındayım, ama siz burada içerik vermeden beni taciz ediyor diye iftira atıp gidemezsiniz.
Sizin laflarınıza herkesin gözü önünde maruz kalmak zorunde değilim, ben size bu mesajı yazdığımda sizi çoktan şikayet etmiştim. Bana insanların okumasına açık bir konuda 'ergen' diye muamele edemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?