Annem kendinden nefret ettiriyor.

uzun sürmüş ve devam ediyor sizin ergenliğiniz demek ki...sizin le de tartışmayacağım..

Al işte sizin yorumları okumadan direk daldığınız ortaya çıktı :) Bunları o savunduğunuz kişi yazmıştı.
Daha savunduğunuz yorum olsun kişi olsun işte her neyse, tam olarak bilmeden giriyorsunuz..
Direk size yazdığımıda sanmışsınız. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyliyim demişler. Sonuçta yanında olduğunuz biriydi. Fikirlerinizin aynı olduğu...

Son düzenleme:
uzun sürmüş ve devam ediyor sizin ergenliğiniz demek ki...sizin le de tartışmayacağım..

tartışamazsınız çünkü haddinize değil bayan, dediklerimi anlayabildiğinizden bile şüpheliyim kaldı ki sizinle tartışmaa içine gireceğim

Son düzenleme:
Al işte senin yorumları okumadan direk daldığın ortaya çıktı :) Bunları o savunduğun kişi yazmıştı.
Daha savunduğun yorum olsun kişi olsun işte her neyse, tam olarak bilmeden giriyorsun..

Sen haklısın..hep sen haklısın.... ben kimseyi savunmadım..çok üzerine gidiyorsunuz dedim... kendimi yormayacağım...annenle aran düzeldiyse neden devam ettiriyorsun konuyu??????

ayy ablacım sen sen ol ne buraya konu aç nede kimseden yardım iste baksana insanlar kötü kalplerini kusacak yer arıyo burda amaç yardım etmek değil. eleştirininde bir dozu ayarı olmalı yıkıcı değil yapıcı olmalı
sen bak annenle aranı düzeltmeye konuş sarıl öp o da zor şeyler yaşamış anlamaya çalış kızdırma anneciğini en büyük dost ne olursa olsun ailesi insanın hepimiz bi dönem yaşadıklarını yaşadık umarım izi kalmaz..

tartışamazsınız çünkü haddinize değil bayan, dediklerimi anlayabildiğinizden bile şüpheliyim kaldı ki sizinle tartışmaa içine gireceğim

ben haddimi bilirim..siz de bilin...yaaa kimlerle tartışıyorum ..:)))))))) ya da devam edin uzatın uzatın :))))))))))))

bu tür durumları çoğumuz yaşadık inan...senin ergenlik döneminle annenin menopaz dönemi çakışmış galiba.....
anneler melektir..yoooo bunuda nerden çıkardınız hepsi değil ......anne olan kötülük yapamazmı sinirlenmezmi insanlara haksızlık yapmazmı???? tabiki yapar bunu etrafımdan
bir çok kez gözlemlemiş biri olarak söylüyorum.....
ve annenin sana olan davranışları düzeltmesini diliyorum iyi anne olmak ergenlik çağındaki kız çocuğunu tersleyerek sert çıkarak olmaz.....konuşa konuşa halledecekce ne işi varsa

Uğraşmicam ya. Hem laf atıyorlar. Hemde madem cevap verme diyor bi de. Çok kurnaz bunlar ya.
Sonrada haklı çıksınlar. Yanlış düşündüklerini söylüyoruz.. Hey Allahım artık diyecek kelimem kalmadı. Aklım almıyor...
Teşekkür ederim.. Haklısınız. Ben bi anda patladım. Şuan aramız gayet iyi. Benim istediğim yemeği yapıyor bu akşam.

ozman sende onun hoşuna gidecek bişi yap..............

yağmurluk konuyu kapatabilirmisin,çok gerildik..........

konuyu kapattırmak yerine konudan ayrılsanız dicem korkarım içinizdeki ......... bana da bulaştıracaksınız
siz çok gerginseniz ayrılın konudan müdahale etmeden belki gerginliğiniz geçer :)))

bu üye özel mesajla beni taciz ediyor,tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor..cevap vermeyeceğim bu tavrına......kötü içerik iyi ki varsın..:).

bu üye özel mesajla beni taciz ediyor,tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor..cevap vermeyeceğim bu tavrına......kötü içerik iyi ki varsın..:).

evet iyi ki var ben bugün baya kullandım.
Ha benim mesajımmı yayınlayın bakalım, sizi nasıl taciz ediyorum insanlar görsün.

ilgili yönetici görsün yeterli..........
uluorta iftira attıktan sonra öyle sıyrılamazsınız bayan, benim size yazdığım mesajı buyrun yayınlayın.
Benim size attığım mesajda taciz unsuru yok ancak siz fazlaca aranıyorsunuz, nitekim sizi yeterince şikayette bulundum.yeterli olur umarım

pardon kim kime iftira atıyor acaba ??? madem çok israr ettiniz mesajınızı kopyalayayım...Ne mahallede atışmam kalmış ne de rezilliğim ne de ağzıma geleni söylemem..... seni tanımam etmem..ne derdim olacak seninle bunlar hakaret değildir de nedir..taciz değildir de nedir... ??kaldı ki hiç bir seviyesiz kelimem yok..çünkü tarzım değil..beni tanıyanlar bilir..

mesajın

"haddinizi bilin, mahallede atışır gibi burada ağzınıza geleni söyleyemezsiniz tanımadığınız insanlara.Çok derdiniz varsa buyrun özelden yazın.Herkesin tavrınızdaki rezilliği görmesine gerek yok."

Son düzenleme:
İnsanlar anne baba konusunda hassas davranıyorlar. anlamadan dinlemeden, anlamak istemeden, her zaman anne baba haklıdır diye bir şey yok..çocuğunu sırf saygı olsun diye baskıcı yetiştiren ailelerin çocukları ilerle pısırık kendini savunamayan hep suçluluk duyan bir çocuk oluyor. kocaman genç kızın üzerine yürünmüş ,, ne olursa olsun bu doğru mu allah aşkına...bu yaşıma geldim evli barklıyım babama hala çok kızıyorumm...

sayın başlık sahibi boş yere üstüne gelenleri sakın takma, sen dertleşmek için yazmışsın, insanlar tek yönlü bakıyor.hatta at gözlüklerini takıyorlar.. okuduklarımdan gördüm ki sen çok iyi birisin, sabırlı ol, dua et,yakında üniye filan gidersin.son sayfalardaki yazdıklarını da gördüm.kavgacı da olmayacaksın, senin en sinirli yazdıklarını bile çok iyi anlıyorum..eninde sonunda yanınızda kimse olmayacak sadece birbiriniz için fedakarlık edeceksiniz bunları düşün bir yandan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…