Annem kocama pezevenk dedı.

Gerçekten çok enteresan bi durum. Hç böyle bir aileyle katşılaşmamıştım. Bu ne rahatlık. Herkes birbirine küfür ediyo. Snuçta bende Atatürk' e asla laf getirmem. Ama küfür etmem heleki böyle bi küfrü hiç etmezdim. Eşinizde anneize biraz daha saygılı davranması gerekiyo. Bu rahatlık hiç iyi değil

yaşını başını almış annen kocanı idare etmesi gerekirdi o söz anneye yakışmaz, eşinde sırf annen dlye sana taraf tut dememeli , ikiside çocuk gibi ne var yani annen idareci olsa ,ölürmü? sanırım annen .çok gururlu ,

Kesinlikle size katılıyorum...

Olaya ideolojik bakmiyorum sonuc olarak olu bir insana kufur edilmez bir esede pezevenk gibi agir bir laf edilmez zit gorusleri paylasiyor olabilirsiniz anlasabilmeniz ve yuvanizda mutlu olmaniz beni cok sevindirdi . Diger konu icinde ne o ne o bence en iyisi ara yol ..

Üzgünüm ama ikiside hatalı..
Annen büyüklüğünü bilmeli, eşinde büyüğüne karşı saygılı olmayı bilmeli.

Ve; eşinde sana engel koyamaz Annenle görüşme yanımda ol diye. Daha neler! Sanki o sizi taşımış karnında, büyütmüş bu yaşa getirmiş. Resmen saygısızlık.

Böyle bir eşle daha ne kadar yaşarsın bilemem ama...

Sonu boşanma bu işin... Eşinin ruh hastası olduğunu düşünüyorum.

Biraz kendinize saygınız olsun ya. Nasıl seni ailenle görüştürmez? Nasıl böyle bir cümle kurabilecek cesareti verdin?
Bu kadar pasif,silik kişilikte olmayın ...

Atatürk'e laf ettiyse de annenin dediğini hak etmiş

Atatürk meselesine hiç girmiyorum o kimsenin haddi değil de
Atatürk'e küfrederken orda annene de küfretmiş galiba tam anlayamadım
Atatürk'ün bişeyisin mi demiş oraya açıklık getirsen
ee sen hem Atatürk'e hem anneye küfret kendine edilince aslan kesil
oldu paşam
her halükarda eşin terbiyesiz ve haketmiş
daha da ötmesin bence
sen de durup sorguluyorsun haklı mı haksız mı diye

yeri gelmişken söyleyeyim dedim
bebekken sokağa atılıp anasını babasını görmemiş tanımamış insanlar tvlere çıkıp annem o... da olsa göreyim her türlü kabülüm diye ağlıyorlar
yanlarında da eşleri oluyor genelde
annedir anne her ne yapmış olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…