Annem kocama pezevenk dedı.

sorayalunden

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
6
0
6
İzmir
Arkadaslar esimle sorunlarimizi cozmeye calisiyoruz ama herzaman bir yerde takiliyoruz.
Bundan bi sene once annemle esim beklenmedik bi anda kavga ettiler, arkadasimda vardi yanimda ve annem esime pezevenk dedi..
Ama ondan oncesinide anlatmak istiyorum. Konu soyle basladi: Esim ilkokul zamaninda yasadiklarindan bahsediyordu ve anneme eskiden okulda ataturkun resimlerini yirtiyordum dedi ve orda annem patladi..(Esim Ataturke dusman degil ama annem cok buyuk hayrani ve bi laf soyletmez bunu da esim biliyor) annem ve esim karsilikli bagiristilar: gerizekali aptal bizim ailemize laik deilsin falan filan derken esim sinirinden.. Ataturkun yuzununden se bu bana hakaretlerin ozaman onun ...... diye kufur etti. Bunun uzerine annem: O senin .... PEZEVENK diye bagirdi ve esim cok bozuldu. Annem aninda sarildi ozur dilerim dedi ve esim itti kabul etmedi. Eve gidiyoruz dedi bana ben orda soktaydim!

Bu olaydan sonra ben annemle gorusmeye devam ettim ama fazla degil cunki bu esimle annemin ikinci kavgasiydi ve esim cok rahatsiz oluyordu onunla bulustugumda hep geriliyordu.. Kendimi kotu hissettim hep herzaman arada kaldim! Anneme kizginim ilk kavgadanda, cok cabuk sinirleniyor ve arkadasimin yaninda esime kufur etmesi hakaret etmesinden dolayi eskisi gibi olmadi hicbirsey. Anneme zaten her defasinda soyledim yanlis yaptigini, ve soyledigimdede..bana hep bagirdi, ve kavga cikti.. ben hakliydim o kufur ettikten sonra pezevenk dedim dedi hep..

Ama esimle nezaman kavga etsek anneme kufur ediyor, bana bunu yapti sunu yapti pezevenk dedi diye..ben hep yanliz kaldim sen anneni savunuyosun gidip onunla restoranlarda yemek yiyosun geziyosun.. kocana pezevenk dendi! sen yanimda gorunuyosun ama onun yanina gidincede onun yanindasin diyor! sana biri boyle kufur etse annem babam kardesim olsa SILERIM! sen niye silmiyosun diyor! Sizce esim haklimi? Siz olsaydiniz bu durumdan dolayi annenizi silermiydiniz? Ben siz ne derseniz deyin yine silemem biliyorum.. ama yinede cok merak ediyorum siz ne yapardiniz diye. Orta yolu bulmaya calisiyorum annem normalde demez kizginlik aninda dedi onu biliyorum diyorum.. ozaman daha cok kiziyor onu bana savunma diyor.

Simdi bana diyorki kocana pezevenk diyen birinin yaninda olamazsin... silmelisin. yanimda oldugunu belli etmelisin. Sizce haklimi?

az bile demiş benim kocam bunu diyecek olsa ki zaten evlenmeden önce zihniyetini anlarım velev ki anlamadım 10 çocuğumda olsa boşarım arkama 2.kez dönüp bakmam dünyadaki varlığını bile unuturum bu kadar açık net çocuklarımıda görüştürmemek için elimden geleni yaparım sadece kendim yetiştiririm

yeni üyesin ve insanların bam teline basacak bir konu açıyosun elbet tepkiler gelecek şimdiden tavsiyem kimse gaza gelipte ban yemesin

Atatürkün resimlerini yırtıyordum deyip kaşınmış.

Hadi orda bağrış çağrış olmuş ilk küfrü de eşin basmış anladığım kadarıyla.

şimdi konuya Atatürk bağlamında bakmıyorum o çocuklukmuş diyelim geçelim anneniz fazla tepki vermiş kesinlikle ama sizin annenizi silmeniz kendi ayağınıza kurşun sıkmak olur ki hiç zannetmem kendinize bunu yapmazsınız kocanız istemiyorsa son nokta da sizden ayrılabilir ama bir anneden asla ve asla vazgeçilmez vazgeçilmemeli bi anneniz daha yok koca çok bulunur ama anne...

boşanma aşamasında biri olarak söliyim cnm sana.eşimle annemin de aralarında tartışmalar çirkin sözler geçmişti eşim de anneme söledi mesela arada kalabilirsin ancak benim eşim de her şeyin benim atanmana annenden daha çok ben sevinirim artık ailen benim diyordu.şimdi ne oldu konumu okursun istersen özetle annem yanıma ailem yanımda kocam nerde fosss cnm anne silinir mi ya saçmalama sakın bir kere eşin olgun olsa bunun üzerinde bile durmaz annen ne ollursa olsun büyük kadın özür de dilemiş sarılmak istemiş...

eşin Atatürk'e küfretmiş annen eşine..küfürü asla haklı bulmam ama eşin bu büyük değere küfrederken utanmıyor da annen kendisine p............deyince mi utanıyor? nasıl yüz göz olmuşlar olaya bak.

ilginç..

Ilkokulda Ataturk' un resimlerini yirtan adamin
once bir kendi ailesine bakmak gerek ...

Soyle ki ;
Gecen gun 2,5 yasindaki kizim abisinin kitaplarindan birini almis ,
ben resim yapicam dedi
acti bir sayfa ,
Ataturk resmi vardi karalamaya basladi ,
esim aninda Ataturk karalanmaz kizim sevilir dedi baska bir sayfa acip burayi boya dedi ...

Simdi bu olayda da esin bence annenin tepkisini olcmek icin bunu bilincli soylemis
acikcasi kasinmis yani

O nedenle ben annene hak verdim
soyledigi kelime kotu ama
haketmis ...
Anneyle es de ayni kefeye konmaz...

kocan son nesil Atatürk düşmanı annen bi o kadar seviyor peki kızım sen evlenmeden böyle yobaz adamı nerden buldun annenin aksine...tüy dikmek yani

vizyon olarak terssiniz nasıl anlaşıyorsunuz diycem al işte anlaşamıyorsunuz

onun için dünya görüşü aynı adamlarla evlenin diyorlar.

onun annesi size hakaret etse anında silermiş hiç güleceğim yoktu
eşiniz annenizin bu hassasiyetini bilerek kaşımış ve ilk küfrü de o etmiş.
ayrıca annenize kimse için sırtınızı dönmeyin.anne bu boru değil..
eş aldatır, terkeder, gün gelir el olur ama anne her zaman annedir.

Son düzenleme:
ha bu arada kocan resmen kaşınmış ve haketmiş kimse kusura bakmasın

ayrıca onun annesi sana öyle küfür etse kocan da bi tane çakardı ağzına kombo yaparlardı ana oğul

yalan yani silerdim falan yalan konuşuyor kanma.

eşin resmen annenin sinirlerini denemiiş cevabınıda pek güzel almış ama arada laf sana da gitmiş kötü olmuş.

Konuyu Atatürk ve onun fotoğraflarının yırtılması boyutunda ele almayın, bir erkeğin eşine ve eşinin annesine olan tutumunu yorumlarsanız konu farklı boyutlara kaymaz

Atatürk konusunda feci hassasım ben yorum yaparsam objektif olmıycak.
Eşin kaşınmış diyeyim

ben damadıma şu konuda hassasım desem o bunu bilse ama gelipde tam tersi konuşmalar yapıp tahrik etse üzerine bir de güzel küfretse ellerimde çiçeklerle karşılamazdım onu herhalde..

üstelik kadın özür de dilemiş ne yapsın ki daha ayaklarına mı kapansın?

Son düzenleme:

bence danışıklı dövüş

kocası zaten annesine gıcık oluyormuş nereden kavga patlatsam da bu ana kızı görüştürmesem diye plan yapmış bunu bulmuş ve başarılı olmak üzere

konu sahibi annesine küserse eğer.

annen de eşin de hatalı bana göre. yani sonuçta çocukken yaptığı birşeyi söylemiş eşin e Atatürk' e düşman birisi de değil diyorsun annen orada eşine laf söyleyerek hata etmiş eşin de karşılığında Atatürk' e laf söyleyip annenin damarına basarak hata etmiş. ikisi de çocukça davranmışlar annenle görüşmemek gibi bir durumun olmayacağını eşine net bir şekilde söylemen lazım.

bak ailece atatürkçüyüz cok adamla kavga ettim saygısızlıgında ama bu konuyA girmiycem.

BACIM SEN NE BİÇİM EVLATSIN?

BENİM AŞAGILIK ENİSTEM ABLAMLA COK KAVGA EDER KÜFÜR EDER. ANNEM İSTEMEYE GELDİKLERİNDE KAC KEZ KOVDU . ARAR LAF EDER GECENLERDE FENA DİL SAYDI SİZ KİMSİNİZ DE BENİM KIZIMI ÜZÜYOSUNUZ DEDİ. PEZEVENK NE KELİME ANNEM ONA "SENİN ANAN BELLİ O... COCUGU" DEDİ

CUNKU HAKETTİ ABLAMIN ÜSTÜNE YÜRÜMÜŞ. AMA O HERİF BAYRAMDA SEYRANDA GELİR ANNEM YÜZÜNE BAKMASANA ELİNİ ÖPER.

ABLAMDA ANNEME TEK KELİME ETTİRMEZ. SEN DİYORSUN KOCAM HAKLIMI.

VARYA HEPİNİZE EMEK BOŞA BEN ANNEME DE DİYORUM. KOCAM KÖYLÜSÜNÜZ.

HE KOCANA LAF ETTİ DİYE SİL ANANI GİTME YANINA GÖRÜŞME BOŞVER. KOCACIĞINA PEZEVENK DEMİŞ. AAA

Annen hakli az bile demiş bence annenın yanında ol bilerek yapmış üstelik eşin ve annene kufur edemez o küçük o büyük her acıdan esın sıfır

Konu Atatürk olunca kimse objektif olamamış haklılar tabi ama konu buradan yürümesin çünkü konu sahibi mevzu Atatürk olduğu için anneyi haklı bulduğunuzu sanabilir. Bence asıl konu eşinin anneni hassas yerinden vurması. Adam resmen kaşınmış.

Benim babama da annemin tarafı oy verdiği parti yüzünden cahil dedi ama babam annemin ailesi diye saygısından sustu. Olması gereken de budur. Eşiniz annenizi o şekilde kışkırtmamalıydı. Üstelik kadın haklı olduğu halde özürde dilemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…