Annem kovulmus

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
Merhaba,çok üzgün ve stresliyim.Erkek kardeşim evli ve 2 küçük çocuğu var.Annem benim evimde 2 çocuğuma bakıyor bende çalışıyorum.Kendime ev aldım annem sayesinde çalışıp borcunu ödüyoruz.Kardesimin eşi benim için yeter artık onun o kadar çalıştığı kaynanam gelsin birazda benim çocuğuma baksın bende çalışayım demiş durmuş babama.Babamda pek oralı olmadı çünkü anne ve babamın tüm sorunları ile ben ilgileniyorum.Hatta bu durumu bilmezken ben geline zaten kiracisiniz gelin yakınıma taşının sizde birlik olun karı koca sizde bir eve yazılım dedim.Annem iyi kötü çocuklara bakar 1 sene baksa kres çağına geliyorlardı o zaman benim 2 onun 1 çocuğu vardı.Kabul etmedi tek ve özel sadece onun çocuğuna bakılsın istiyormuş.Bende duymamazlıktan geldim artık iyilikten anlamıyor dedim.Ben elimdeki nimeti paylasmak istiyorum o nimet benim olsun diyor.

Kovulmak kısmını goremedım?

Kaynanam cocuk bakmıyor diye konu açılıyor iste
Oysa nimet diye herkes.kendine bencillik yapıyor
Peki anne baba ne diyor herkes bir şey diyor da
Onların bakmayız deme hakkı yok mu

Bide konu başlığı annem kovulmuş yani konu yarim kalmış gibi olmuş

Anneye soran yok. Ya öpüp başıniza koyun beni lohusa halimle eve sigdirmadi benimki. Kaldı ki çocuk bakacak. Ha mecbur mu elbette değil. Ama anneniz de melekmis. Bakacağını bakmış bırakın az kafasını dinlesin.

Kaç yaşına gelmiş kadını gelin , görümce bi salsanız mı acaba ?
3 cocuga bakmak kolay mı ?

Korkarım ki kadının bile haberi yok sanırım bu durumdan .
Belki biraz da oğlunun çocuğuna bakmak isteyecek , tek evladı siz değilsiniz.
Annnenizin adına neden karar veriyorsunuz ?

Bu gelinler ile gorumcelerin çocuk baktırma kavgasından gına geldi.
Sizde haksızsıniz 3 çocuğa bakabilecegini nereden çıkardınız? Kadını rahat bırakın ama olumsuz değil o

Gelin bir tane daha doğurmuş dört etti

Gelsin onun annesi baksin. Bir gelin olarak böyle düşünüyorum

Ya neden konu sahibine yüklendiniz ki? Ben çalışıyorum annemle yaşıyorum ama çocuğumu kreşe bırakıyorum. Torun bakmak istiyorum diye emekli olan mesai arkadaşlarım var. Ya da torunumu benden koparıp kreşe mi vereceksin diyen anneler var. Belki anne seviyor bakmak istiyor. Hali hazırda bakılan torunlar varken Henüz ortada işi bile olmayan gelinin tavrı yanlış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…