Kovulmak kısmını goremedım?Merhaba,çok üzgün ve stresliyim.Erkek kardeşim evli ve 2 küçük çocuğu var.Annem benim evimde 2 çocuğuma bakıyor bende çalışıyorum.Kendime ev aldım annem sayesinde çalışıp borcunu ödüyoruz.Kardesimin eşi benim için yeter artık onun o kadar çalıştığı kaynanam gelsin birazda benim çocuğuma baksın bende çalışayım demiş durmuş babama.Babamda pek oralı olmadı çünkü anne ve babamın tüm sorunları ile ben ilgileniyorum.Hatta bu durumu bilmezken ben geline zaten kiracisiniz gelin yakınıma taşının sizde birlik olun karı koca sizde bir eve yazılım dedim.Annem iyi kötü çocuklara bakar 1 sene baksa kres çağına geliyorlardı o zaman benim 2 onun 1 çocuğu vardı.Kabul etmedi tek ve özel sadece onun çocuğuna bakılsın istiyormuş.Bende duymamazlıktan geldim artık iyilikten anlamıyor dedim.Ben elimdeki nimeti paylasmak istiyorum o nimet benim olsun diyor.
Kaç yaşına gelmiş kadını gelin , görümce bi salsanız mı acaba ?Merhaba,çok üzgün ve stresliyim.Erkek kardeşim evli ve 2 küçük çocuğu var.Annem benim evimde 2 çocuğuma bakıyor bende çalışıyorum.Kendime ev aldım annem sayesinde çalışıp borcunu ödüyoruz.Kardesimin eşi benim için yeter artık onun o kadar çalıştığı kaynanam gelsin birazda benim çocuğuma baksın bende çalışayım demiş durmuş babama.Babamda pek oralı olmadı çünkü anne ve babamın tüm sorunları ile ben ilgileniyorum.Hatta bu durumu bilmezken ben geline zaten kiracisiniz gelin yakınıma taşının sizde birlik olun karı koca sizde bir eve yazılım dedim.Annem iyi kötü çocuklara bakar 1 sene baksa kres çağına geliyorlardı o zaman benim 2 onun 1 çocuğu vardı.Kabul etmedi tek ve özel sadece onun çocuğuna bakılsın istiyormuş.Bende duymamazlıktan geldim artık iyilikten anlamıyor dedim.Ben elimdeki nimeti paylasmak istiyorum o nimet benim olsun diyor.
Gelin bir tane daha doğurmuş dört ettiKaç yaşına gelmiş kadını gelin , görümce bi salsanız mı acaba ?
3 cocuga bakmak kolay mı ?
Korkarım ki kadının bile haberi yok sanırım bu durumdan .
Belki biraz da oğlunun çocuğuna bakmak isteyecek , tek evladı siz değilsiniz.
Annnenizin adına neden karar veriyorsunuz ?
Gelsin onun annesi baksin. Bir gelin olarak böyle düşünüyorumMerhaba,çok üzgün ve stresliyim.Erkek kardeşim evli ve 2 küçük çocuğu var.Annem benim evimde 2 çocuğuma bakıyor bende çalışıyorum.Kendime ev aldım annem sayesinde çalışıp borcunu ödüyoruz.Kardesimin eşi benim için yeter artık onun o kadar çalıştığı kaynanam gelsin birazda benim çocuğuma baksın bende çalışayım demiş durmuş babama.Babamda pek oralı olmadı çünkü anne ve babamın tüm sorunları ile ben ilgileniyorum.Hatta bu durumu bilmezken ben geline zaten kiracisiniz gelin yakınıma taşının sizde birlik olun karı koca sizde bir eve yazılım dedim.Annem iyi kötü çocuklara bakar 1 sene baksa kres çağına geliyorlardı o zaman benim 2 onun 1 çocuğu vardı.Kabul etmedi tek ve özel sadece onun çocuğuna bakılsın istiyormuş.Bende duymamazlıktan geldim artık iyilikten anlamıyor dedim.Ben elimdeki nimeti paylasmak istiyorum o nimet benim olsun diyor.
Yazık kadına gerçekten .Gelin bir tane daha doğurmuş dört etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?