Annem kovulmus

Anneniz sizin çalışanınız mı da nimet gibi görüp paylaşmaya kalkmışsınız, başlık bile çalışanmış gibi kovup kovmamak üzerine açılmış..

Annenize sorup o ne istiyorsa onu yapın artık ama gerçekten hatır gönül olayına hiç girmeden kadın ne istiyorsa tam olarak onu.

Anneye 3 cocuk baktırmayı planlamış.
Acaba annenin haberi var mı ?
Bu kararı vermek anneye düşmez mi ?

Anneye 3 cocuk baktırmayı planlamış.
Acaba annenin haberi var mı ?
Bu kararı vermek anneye düşmez mi ?
Ay benim bir arkadaşım var yengesi bakıyor hatta tüm sülalenin çocuklarına
Bak benim bir yengem de bakardı başka kuzenin 3 çocuğuna amcama dede derlerdi çok seviyorlardı. Haftasonu özlerlerdi. Var öyle aileler

Düşünce tarzınız korkunç. Kendinizi iyi niyetli gibi göstermeye çalışmışsınız ama anneniz hakkındaki fikirleriniz hiç hoş değil. ‘ Ben elimdeki nimet paylaşmak istiyorum’ ne demek ya? Kadın anne değil sanki bir mal. Elden ele dolaştırılıyor, paylaşılıyor ama kendi fikri yok.

Bilmiyoruz ki belki anne de istiyordur. Ay ben torunlarımı büyütmeyi çok isterim
Gerçekten mi ?
Ben istemezdim.
Zaten oğlumu büyütüyorum, bir de onun çocuğuna mı bakayım.
Gider sever gelirim.
Sürekli bakmam.
Gezerim, tozarım ben , turlara falan katılırım

Arkadaşımız nereli ?
Karadeniz tarafından mı ?

Antepli ben de antepliyim benim annem sevmiyor çocuk bakmayı mesela ama ben teklifte etmedim kreşi seviyorum ben çocuklarım kreşte büyüdü büyüyor. Ama arkadaşımın ailesi öyle değil. Kreşe yazdırdı boşuna para verdi gitmedi çocuklar doğru dürüst çıkardı o da

Kendi isteğiyle bakıyorsa tabi diyecek birsey yok. Ama zoraki baktırılıyorsa bakan için tam bir çile.
Benim ev sahibim kızının çocuğuna bakıyor.
Mahallede kimi görse istemeden baktığını açık açık söylüyor.

Bence kreş en iyisi.
Anneanneler babaanneler bir yerden sonra çocuklara yetemiyor.
Kreşte cocuk hem sosyalleşiyor hem de bir düzenleri oluyor.

Gerçekten mi ?
Ben istemezdim.
Zaten oğlumu büyütüyorum, bir de onun çocuğuna mı bakayım.
Gider sever gelirim.
Sürekli bakmam.
Gezerim, tozarım ben , turlara falan katılırım
Gencecik kadınların vizyonu yaşlanınca torun bakmak. Elin avrupalısı 70’inden sonra kırk ülke gezmek için plan yapar, bizimkiler çocuk bakmak için. Coğrafya cidden kader galiba yav

Evet ben dediğim gibi seviyorum kreşi. Benim veremediğimi orası veriyor kızıma. Sayı saydığını fark ettim mesela çok hoşuma gitti.
Zorla baktırmak bence de hoş değil. Ama konu sahibi yarım yamalak yazıp gitmiş. Kovulmayı da anlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…