Anneye 3 cocuk baktırmayı planlamış.Ya neden konu sahibine yüklendiniz ki? Ben çalışıyorum annemle yaşıyorum ama çocuğumu kreşe bırakıyorum. Torun bakmak istiyorum diye emekli olan mesai arkadaşlarım var. Ya da torunumu benden koparıp kreşe mi vereceksin diyen anneler var. Belki anne seviyor bakmak istiyor. Hali hazırda bakılan torunlar varken Henüz ortada işi bile olmayan gelinin tavrı yanlış bence.
Aynen öyle istiyor.Kadın 3 çocuğa birden mi baksın istiyorsunuz? Anlayamadım.
Bilmiyoruz ki belki anne de istiyordur. Ay ben torunlarımı büyütmeyi çok isterimAnneye 3 cocuk baktırmayı planlamış.
Acaba annenin haberi var mı ?
Bu kararı vermek anneye düşmez mi ?
Ay benim bir arkadaşım var yengesi bakıyor hatta tüm sülalenin çocuklarınaAnneye 3 cocuk baktırmayı planlamış.
Acaba annenin haberi var mı ?
Bu kararı vermek anneye düşmez mi ?
3 çocuk o yaşta yürek isterAynen öyle istiyor.
Kaç yaşında kadın bakalım o enerjisi var mı o çocuklara bakmaya.
Gerçekten mi ?Bilmiyoruz ki belki anne de istiyordur. Ay ben torunlarımı büyütmeyi çok isterim
Evet aynen3 çocuk o yaşta yürek isterİstiyorsa denenebilir ancak; çocuklara yazık olma ihtimalini de es geçmemek gerekir.
Elimdeki nimet diye bahsettiği de annesi sanırım
Arkadaşımız nereli ?Ay benim bir arkadaşım var yengesi bakıyor hatta tüm sülalenin çocuklarına
Bak benim bir yengem de bakardı başka kuzenin 3 çocuğuna amcama dede derlerdi çok seviyorlardı. Haftasonu özlerlerdi. Var öyle aileler
Ben kalabalık seviyorum gece bakmadıktan sonra gündüze tamamım gece uykumu alayım hahaGerçekten mi ?
Ben istemezdim.
Zaten oğlumu büyütüyorum, bir de onun çocuğuna mı bakayım.
Gider sever gelirim.
Sürekli bakmam.
Gezerim, tozarım ben , turlara falan katılırım
AntepliArkadaşımız nereli ?
Karadeniz tarafından mı ?
Kendi isteğiyle bakıyorsa tabi diyecek birsey yok. Ama zoraki baktırılıyorsa bakan için tam bir çile.Antepliben de antepliyim benim annem sevmiyor çocuk bakmayı mesela ama ben teklifte etmedim kreşi seviyorum ben çocuklarım kreşte büyüdü büyüyor. Ama arkadaşımın ailesi öyle değil. Kreşe yazdırdı boşuna para verdi gitmedi çocuklar doğru dürüst çıkardı o da
Gencecik kadınların vizyonu yaşlanınca torun bakmak. Elin avrupalısı 70’inden sonra kırk ülke gezmek için plan yapar, bizimkiler çocuk bakmak için. Coğrafya cidden kader galiba yavGerçekten mi ?
Ben istemezdim.
Zaten oğlumu büyütüyorum, bir de onun çocuğuna mı bakayım.
Gider sever gelirim.
Sürekli bakmam.
Gezerim, tozarım ben , turlara falan katılırım
Evet ben dediğim gibi seviyorum kreşi. Benim veremediğimi orası veriyor kızıma. Sayı saydığını fark ettim mesela çok hoşuma gitti.Kendi isteğiyle bakıyorsa tabi diyecek birsey yok. Ama zoraki baktırılıyorsa bakan için tam bir çile.
Benim ev sahibim kızının çocuğuna bakıyor.
Mahallede kimi görse istemeden baktığını açık açık söylüyor.
Bence kreş en iyisi.
Anneanneler babaanneler bir yerden sonra çocuklara yetemiyor.
Kreşte cocuk hem sosyalleşiyor hem de bir düzenleri oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?