- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
-
nasıl yani anlamadımbu pilav daha çoook su götürür..
Annemle konuşuyor birde bunu sinirimden çıldırdım ya daha gittikten 3 gün sonra bu konu konuşuluyor hala sinir oluyorum yani evli olsam tamam da işte. eğitim saatleri belli olmuyor genelde bir 6 da birde 8 den sonra konuşuyoruz anneme fazla geliyor şimdi onun ihtiyacı var konuşmaya yani.kardeşimde lise bir e gidiyorNişanlısınız, ne işiniz var onlarda kalasın ... Ailem kabul etmez deyip geçin... Asker yolu beklemek zordur, kendinize saat belirleyip o saatlerde konuşabilirsiniz... Kv ne konuştunuz derse de her zamanki şeyler deyip kapatın konuyu... Kardeşiniz de az yesin kendine bir telefon alsın
nasıl yani anlamadım
O zaman anneniz kalma konusuna müdahale etsin söyleyin annenize. Madem kardeşiniz okuyor o zaman babanız / anneniz telefon alsın ya da tamire göndersinler o da olmuyorsa annenizin telefonunu alsın ne yapıyorsa yapsın vermek zorunda değilsiniz.Annemle konuşuyor birde bunu sinirimden çıldırdım ya daha gittikten 3 gün sonra bu konu konuşuluyor hala sinir oluyorum yani evli olsam tamam da işte. eğitim saatleri belli olmuyor genelde bir 6 da birde 8 den sonra konuşuyoruz anneme fazla geliyor şimdi onun ihtiyacı var konuşmaya yani.kardeşimde lise bir e gidiyor
işte gelde kafayı yeme ya evli değilim birşey değilim yabancı bir evde tek başıma niye kalayım annem yazın ankaraya gidecek evde ben kardeşim babam kalacak o zaman gelsin diyor bir de1 numara ne alaka yahu?
düşünmek bile istemiyorum saçmalığın daniskası hemde1,5 hafta da bunlar olduysa 1 sene de neler olucak Allah bilir ve evet 1 numara hiç hoş değil gel kal ne demek ya
Annem de sinir oldu ya müdahale ediyor annem haziranda annesinin yanına ankaraya gidecek o zaman getiririz diyor birde babam izin vermez dedik ya bakalım çalışıyorum bir de çalışmasamda kalmam ne işim var yaO zaman anneniz kalma konusuna müdahale etsin söyleyin annenize. Madem kardeşiniz okuyor o zaman babanız / anneniz telefon alsın ya da tamire göndersinler o da olmuyorsa annenizin telefonunu alsın ne yapıyorsa yapsın vermek zorunda değilsiniz.
Babanız sert mizaçlı biriyse topu ona atın. Zaten öyle biriyse " ne işi var kızımın şimdiden orda" diye çıkışır. Hiçbir şekilde kabul etmeyin... Ardı arkası kesilmez benden demesi...Annem de sinir oldu ya müdahale ediyor annem haziranda annesinin yanına ankaraya gidecek o zaman getiririz diyor birde babam izin vermez dedik ya bakalım çalışıyorum bir de çalışmasamda kalmam ne işim var ya
Bu konuları okuyunca zaten yüreğime fenalık geliyor mesafeli olmaya çalışıyorum niye aramıyorsun oluyor of yaGoogle'a giriyorsun " kaynana kadınlar kulübü" yazıyorsun ve konuları okuyup anlıyorsun.
Aman diyeyim ammann. Şimdiden yüzü vermişsin, mesafeni koru, yarın bir gün oğlunun performansına kadar didikler kaynanan. Benimki benim bekaretimi dahi sorgulamıştı.
Aramız fazla yoktur konuşmayız öyle ama izin vermez yani hangi baba izin verir kiBabanız sert mizaçlı biriyse topu ona atın. Zaten öyle biriyse " ne işi var kızımın şimdiden orda" diye çıkışır. Hiçbir şekilde kabul etmeyin... Ardı arkası kesilmez benden demesi...
Bu aklıma gelmemişti olabilir valla meraklı yaBu arada aklıma geldi acaba kv " ne konuşuyorlar" diye merakından mı gel kal diyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?