Annem,Kv ve Kp

Browni_intense

Mom to be ❤❣
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
1.315
6.017
108
Nişanlım 1,5 hafta önce askere gitti. Aramızda ki mesafe 14 saat ve askercell hat aldı sadece 5 numarayla konuşabiliyor. O da sabah 8 dan akşam 6 e kadar aramaya kapalı mesaj atıyor arada akşamda belli saatlerde azar azar konuşuyoruz. Yani durumumuz bu şekil. Ama gel gelelim bizimkiler beni deli etmeye başladı.

1- Kv Kp nasıl olsa evde kimse kalmadı ( küçük kaynım okuyor, ortanca kaynım evli ) haftasonu gel kal demeye başladılar sinir ediyorlar.

2- Annem akşamları zor konuşuyorum zaten e burda da konuşuyordunuz ne değişti ki telefon yanında bekliyorsun deyip duruyor. zorla yeter yat artık bu arada saat 10 oluyor geç olsa anlayacağım da bir türlü rahat bırakmıyor.

3- Kv hergün arayıp aradı mı ne konuştunuz diye soruyor kendisini aramasına rağmen mesaj atıyor diyorum ne konuştuğumuzu soruyor

4- Kardeşim desen kendi telefonu nu kırdı tam konuşacak vakit telefonu alıp vermiyor isteyince de kavga çıkartıyor

Daha 2 hafta olmadan durumlar böyle bu bir sene nasıl geçecek acaba ki

bunlar da dert mi. hepsinin sıkıntısı 1 cümle ile geçecekken...

Nişanlısınız, ne işiniz var onlarda kalasın ... Ailem kabul etmez deyip geçin... Asker yolu beklemek zordur, kendinize saat belirleyip o saatlerde konuşabilirsiniz... Kv ne konuştunuz derse de her zamanki şeyler deyip kapatın konuyu... Kardeşiniz de az yesin kendine bir telefon alsın

Annemle konuşuyor birde bunu sinirimden çıldırdım ya daha gittikten 3 gün sonra bu konu konuşuluyor hala sinir oluyorum yani evli olsam tamam da işte. eğitim saatleri belli olmuyor genelde bir 6 da birde 8 den sonra konuşuyoruz anneme fazla geliyor şimdi onun ihtiyacı var konuşmaya yani.kardeşimde lise bir e gidiyor

O zaman anneniz kalma konusuna müdahale etsin söyleyin annenize. Madem kardeşiniz okuyor o zaman babanız / anneniz telefon alsın ya da tamire göndersinler o da olmuyorsa annenizin telefonunu alsın ne yapıyorsa yapsın vermek zorunda değilsiniz.

Google'a giriyorsun " kaynana kadınlar kulübü" yazıyorsun ve konuları okuyup anlıyorsun.

Aman diyeyim ammann. Şimdiden yüzü vermişsin, mesafeni koru, yarın bir gün oğlunun performansına kadar didikler kaynanan. Benimki benim bekaretimi dahi sorgulamıştı.

şimdiden bizde kal diyolarsa, evlenince yandın sen, nişanlın ailen nee diyo buna. telefonda ne konuştunuzu soruncada, her zamanki şeyler işte de. yada neden sordun de. bi kaç kere böyle deyince sormaz heralde. kardeşinlede bi anlaşma yapın süresi olsun, yada annenin telini falan niye almıyo

1)Kalamam, ısrar etmeyin, rahat edemem.
2)Anne, ne zaman uyumam gerektiğine karar verecek yaştayım, sen böyle böldükçe daha uzuyor konuşmalarım.
3)Konuşuyoruz ,bizi ilgilendiren şeyler, sizlik bir şey olursa ben size dönerim ya da oğlunuz sizi arar zaten.
4)Git annenin-babanın telefonunu al.

Sonrasını duymazdan gelin, aynı şeyleri söyleyin, bıkarlar bir yerden sonra.

Annem de sinir oldu ya müdahale ediyor annem haziranda annesinin yanına ankaraya gidecek o zaman getiririz diyor birde babam izin vermez dedik ya bakalım çalışıyorum bir de çalışmasamda kalmam ne işim var ya

Annem de sinir oldu ya müdahale ediyor annem haziranda annesinin yanına ankaraya gidecek o zaman getiririz diyor birde babam izin vermez dedik ya bakalım çalışıyorum bir de çalışmasamda kalmam ne işim var ya
Babanız sert mizaçlı biriyse topu ona atın. Zaten öyle biriyse " ne işi var kızımın şimdiden orda" diye çıkışır. Hiçbir şekilde kabul etmeyin... Ardı arkası kesilmez benden demesi...

Bu arada aklıma geldi acaba kv " ne konuşuyorlar" diye merakından mı gel kal diyor acaba

Bu konuları okuyunca zaten yüreğime fenalık geliyor mesafeli olmaya çalışıyorum niye aramıyorsun oluyor of ya

Babanız sert mizaçlı biriyse topu ona atın. Zaten öyle biriyse " ne işi var kızımın şimdiden orda" diye çıkışır. Hiçbir şekilde kabul etmeyin... Ardı arkası kesilmez benden demesi...
Aramız fazla yoktur konuşmayız öyle ama izin vermez yani hangi baba izin verir ki

Bu arada aklıma geldi acaba kv " ne konuşuyorlar" diye merakından mı gel kal diyor acaba
Bu aklıma gelmemişti olabilir valla meraklı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…