Annem,Kv ve Kp

bu şekil söyleyeyim bir süre sonra sıkılırlar umarım. annem de pek vermek istemiyor ne yapıyorsa telefon virüs kapıyor çıldırtıyor bizi

Aramız fazla yoktur konuşmayız öyle ama izin vermez yani hangi baba izin verir ki

Bu aklıma gelmemişti olabilir valla meraklı ya
O zaman kalma konusuna çare bulunmuş gibi bir şey... Telefon konusunda da annenizin telefonunu alsın kardeşiniz. Vermeyin..

işte gelde kafayı yeme ya evli değilim birşey değilim yabancı bir evde tek başıma niye kalayım annem yazın ankaraya gidecek evde ben kardeşim babam kalacak o zaman gelsin diyor bir de

gerek yok deyin . babam izin vermez deyin birşeyler deyip önünü kesin bu anlamsız isteğin.. ama en iyisi sizin istemediğinizi bilmeleri ki bu gelecek içinde tavrınızı gösterir . bunlar evlenincede mırç mırç yaşamak isteyecekler belli ki..

Yaşınız küçük mü? Evlenemeye yeterli olduğuna göre, insanlara net "hayır" diyebilmeniz lazım. Annenize de, kardeşe de KV'ye de...

Nişanlıma daha söylemedim şimdi orda canını sıkmak istemiyorum annem itiraz etti tabi. öyle diyorum sonra yine soruyor sanırsam sabrımı deniyor. Telefon alınacakta bizimkileri de bozuyor ne yaptığını bilmiyoruz çocuğun laf dinletemiyoruz iyice aksileşiyor

yani öyle diyorum hep 1 sene oldu nişanlanalı daha ailenin yapısını öğrenemediler en çok korktuğum şeyde öyle bir şey istemeleri nişanlım iki aileye de uzak oturalım diyor ya bakalım

ya kalma gibi söz konusu olamazda onlar öyle söyledikçe sinir oluyorum annem de vermiyor ki alınacak bakalım da maddi durumdan dolayı bekletiyoruz
Sinir olmamak elde değil ama biraz dişli olursanız çok iyi olur gibime geliyor. Gelemem ailem izin vermez babam duysa hiç hoş karşılamaz bu konunun tamamen kapatılmasını istiyorum gibi cümleler kurabiliriz. Yoksa çok basmak isterler kafanıza...

25 yaşındayım hayır diyorum kötü ben oluyorum bu sefer

şimdiden huyunu suyunu kabul ederler boş ver kötü ol..
yoksa evlenince burunları sizin evden çıkmaz. uzakta otursanız kv ve kp de o kapasite var. iyi olunca kimse madalya takmıyor inan. onlara göre değil kendi isteğine göre hareket et zamanla alışırlar evlenincede rahat edersin..

Evet haklısınız yapı olarak çok sakin ama her şeyi içime atan en ufak bir şeyi kafaya takan biriyim bunlar da böyle üstüme gelince kötü oluyorum

Ben de asker bekliyorum nişanlıyım. 8 ay olacak göndereli.

Şimdi;
1- Onun ailesi bana gel bizde kal demedi, benim evim var ailem var bilincindeler.
2- Beni sadece 1 ay kadar her haftasonu "konuşabildiniz mi?" diye arıyordu kv. Şimdi onu da geçtik o da alıştı. Yani zamanla alışacak oğlunun askerliğine ve aramayacak.
3- Kardeşin annenin telefonundan işini halletsin.
4- Bu sıkıntıları sakınnnn nişanlına yansıtma. Çocuk orada daha çok bunalmasın.

asker beklemek gerçekten zor canım allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin takma kimsenin lafını kaynanada kalmaya asla gitme ne canım o öle kalma felan
o günler aklıma geldide çarşı izni olsada internetten görüşsek diye iple çekerdim

1- Bizde öyle şeyler olmaz deyip meseleyi üzeriden anında atacaksın

2- Kusura bakma anne nişanlımla konuşmalıyım diyeceksin

3- Sürekli "havadan sudan işte" şeklinde cevap ver. Bir süre sonra sıkılır zaten. Hatta arada sizinle de konuşuyor zaten diye de dokundur.

4- Verme telefonunu. Ne zorun var?

Bizimkiler bunun bilincinde değiller sanırım. Bu iyiymiş bizimki de alışır herhalde. annem izin vermiyor oynamasına çünkü çok kurcalıyor. Yok ona bir şey yansıtmamaya çalışıyorum zaten bakalım

evet ya alışmaya çalışıyorum bende yok kalmam zaten bizimkiler izin vermez

Alısınca gecer ... gel kal demeleri de bir acayipmiş acaba dedikodu dönsün diye mi istiyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…