Annem melek oldu...

Ikinizinde başı sağolsun ölüm acı çok üzüldüm
Annem, bu sabah vefat etti. Huzur dolu bir vedaydı bu...
Eski konularıma çok cevap yazan arkadaşlar oldu. Son durum hakkında bilgi vermek için açtım konuyu...
Burada yazdıklarınız çol destek oldu bana... Teşekkür ederim koca yürekli bayanlar...
Bende eşimi kaybettim dışardan bakılsa anne kadar olmaz denebilir ama benim için asla öyle degildi ben eşimin cenazesini goremedim hem görmek istemedim hemde hamile olduğum icin göstermezlerdi ztn... Ama görenler cok güzel bir yüzü olduğunu hatta tebessüm ettigini söylüyorlar. Benim aklimda sadece sabah işe gidişi kaldi ve son sözü "hadi görüşürüz Aşkım " ...
Ölüm acısı cok zor Rabbim sizlere sabirlar versin başınız sağolsun

Annem, bu sabah vefat etti. Huzur dolu bir vedaydı bu...
Eski konularıma çok cevap yazan arkadaşlar oldu. Son durum hakkında bilgi vermek için açtım konuyu...
Burada yazdıklarınız çol destek oldu bana... Teşekkür ederim koca yürekli bayanlar...

Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.
Size de dayanma gücü versin inşallah.

Allah rahmet eylesin.Cok acı bir durum gerçekten.Bende babamı kanserden kaybedeli 12 yıl oldu.O süreci yaşamak ve beklenen sonun yaklaştığını bilmek hem çok zor hemde çekilen acıların biteceğini düşünerek Allah'tan iki iyiliğin birini dilemek çok vicdan azabı yaşatan bir durum.Anneniz huzura erdi.Umarim Allah cennetinin kapılarını annenize sonuna kadar açar.Sizede büyük sabırlar diliyorum.

Back
X