Annem melek oldu...

Annem, bu sabah vefat etti. Huzur dolu bir vedaydı bu...
Eski konularıma çok cevap yazan arkadaşlar oldu. Son durum hakkında bilgi vermek için açtım konuyu...
Burada yazdıklarınız çol destek oldu bana... Teşekkür ederim koca yürekli bayanlar...
Sabır diliyorum, mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah

Allah sabır versin size
annenizinde mekanı cennet olsun inşallah
Başınız sağolsun
hak dünya orası hepimiz gideceğiz kaçış yok

Eski konularıma çok cevap yazan arkadaşlar oldu. Son durum hakkında bilgi vermek için açtım konuyu...
Burada yazdıklarınız çol destek oldu bana... Teşekkür ederim koca yürekli bayanlar...

Canım :KK43:
Böyle anlarda ne denir desem neye yarar bilimiyorum Allah mekanını cennet eylesin ışıklar içinde uyusun.
Lütfen güçlü dur arkanda kızın var ondan güç al bol bol sabır çek

Mekanı cennet olsun, Allah sabrınızı artırsın.

Allah sizlere sabır versin
Anneciğiniz ışıklar içinde uyusun inşallah

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insaallah, Rabbim geride kalan acili yüreklere dayanma gücü versin 😔😔

Hepinize çok teşekkür ederim. RABBİM(c.c) hepinizin ölmüşlerine gani gani rahmet eylesin.

Bu sabah kalktım. Annemin bana çok yakıştırdığı gömleğimi, yeşil pantolonumu giydim ve çeyizim için yaptırdığı iğne oyalarından birini taktım başıma.Beni öyle görsün istedim.
Düştük hastane yoluna. Morga gittik. Açtılar gül yüzünü. Öptüm, öptüm, öptüm elini, yüzünü, ayağını... Uyuyordu sanki... Yıkadık, pakladık, sardık bembeyaz kefene... Son öpücüğümü anlına kondurdum.
Öğlen ezanı okundu. Aldık annemizi gittik mezara... İndirdiler içine, ilk toprağını ben atmak istedim.attırdılar. Mezar başına konulacak tahtadaki isim, soyisim, doğum ve ölüm tarihini yazdım.
Çekildim kenara açtım ellerimi dua ettim. Defin işlemi bitince anneme duaya devam ettim. Az ötesinde yatan babama gittim. Kavuştun hatununa dedim. Ağlayamıyorum. İçim de bir ferahlatıcı bir şey var. Adını koyamıyorum. Ama yokluğu fena çöktü bana... Açtım kuranımı okudum. Yine bir ferahlık geldi.

Annesini kaybetmis biri olarak yaziyorum. Rabbim yar ve yardimcin olsun canim

Back
X