• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem moralimi bozuyor

Daisywhitee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
6
0
1
29
Uzun bir yazi olacak,yazim hatalari icin kusura bakmayın alel acele yazdim bu ruh halime anca... Biliyorum belki ne dertler var diyeceksiniz ama artik yazmasam birine içimi açmasam dayanamayacaktım....Annem moralimi cok bozuyor her seyi birakip gidesim geliyor kendimi öyle huzursuz ve mutsuz hissettiriyorki Bazen gerçekten aldığım nefes bile batıyor Mutlu değilim olamıyorum Hayatına son verme düşüncesi kaplıyor ruhumu ... Günah olmasa yapacağım ilk şey olurdu Allah'a şükür inancliyim, konu şu yapılması gerekilen birşey var tamam yapıyorum ama ufacık birşeyi yapmadım hemen laf ediyor bir ton konuşuyor sesini duymak bile istemiyorum ses tonu bile rahatsız ediyor kafamı duvarlara vurasım geliyor. Beni öyle aşağı çekiyor ki bu durum öleyim diyorum artık şu sesi duymamayayim öleyim benim annem öyle sıcak davranmaz bize öpüşme sarilma hatta dokunma falan asla olmaz. Soğuk o konuda baya ben de öyle oldum kızım canım falan da demez. Ben kendimi çok yalnız hissediyorum arkadaşlarım vardı ama hep bir şekilde bitiyor hiç arkadaşım yok şimdi işe girdikten sonra hep ilişkilerini kestiler para görünce. Kapalıyım bu arada mezun olduğum alanda çoğu yer kapalı çalıştırmıyor böyle bir durum da var beni yıprattı bulsan bile asgari maaş yok sigorta yok bir süre tamam dedim içine attım ama sürekli evde de olmuyor. Evde dura dura da çalışma fobim oluştu 23 yasindayim çalışmaktan korkar duruma geldim içime kapanık biriydim zaten. Belki iyi gelir insan icine karisirim diye ismek ingilizce kursuna yayılmıştım o da virüsten yalan oldu. Kaldım böyle evde 3 erkek kardeşim var biri benden 2 yaş küçük sınava hazırlanıyor onun psikolojik durumu daha beter çok sinirli ve sürekli haksız olsa da bağırıyor bize karşı. Diğer kardeşlerim ikiz 11 yaşındalar erkekler sürekli kavga dövüş yapıyorlar hiç laf dinlemiyorla babam yok sen ablalik yapamiyosun diyor abla ol diyor herkes enerjimi çekmek için uğraşıyor sanki... onlar doğduğunda hemen hemen aynı yaştaydım okula aç giderdim aç gelirdim eve geldim mi hep bebek ağlaması sesi ortaokuldan liseye kadar böyle geçti bir yandan yaslimiz vardi babamin siniri stresi... Allah can sağlığı versin hepsine seviyorum da ama psikolojim kaldırmıyor onlara göre yaşadım bu yasima kadar hâlâ onlara göre yaşıyorum bizimkiler anlamıyor ben 23 yaşındayım ama onlara göre yaşamamı istiyorlar yoruldum gerçekten bu yasimdayim ikisiyle aynı oda da uyuyorum bu da dert mi diyeceksiniz ama ben hayatimi ileri seviyeye tasiyamiyorum bundan dolayı Ne yapacağım bilmiyorum şu virüs olayı zaten iyice kıstı. Kildigim namazdan bile tat alamıyorum artık, sadece huzur istiyorum

seni kendime çok yakın gördüm, aynı durumdayız ve en kötüsü de bana hayatımı sonlandırmak isteği gelecek kadar taktığım şeylerin aileme normal gelmesi. bi elin yağda bi elin balda daha ne istiyorsun derler değil mi birine anlatsan. çünkü benim öyle. ben de 21 yaşındayım bu arada

Şuan yapılacak bisey yok gibi.Hic birimiz ailemizi yaşantımızı kendimiz seçmiyoruz . Ama bir yuva kurduktan sonrasını biz seçiyoruz. Farklı uğraşlar bul diyeceğim ama seninde dediğin gibi virüs var .Sabırlı ol iyi bi iş bulursun umarim.Bolumun ne ?

Ailenden kopman gerekiyor annen surekli canini skmaya devam edecek ya evlilik ya da ekonomik ozgurluk baska turlu kurtulamazsin 23 yasinda bi yetiskinsin annenin soylediklerini dikkate alip arkadasliklarini bitirme hemen bi yol bul ve o evden kurtul derim

seni kendime çok yakın gördüm, aynı durumdayız ve en kötüsü de bana hayatımı sonlandırmak isteği gelecek kadar taktığım şeylerin aileme normal gelmesi. bi elin yağda bi elin balda daha ne istiyorsun derler değil mi birine anlatsan. çünkü benim öyle. ben de 21 yaşındayım bu arada
Evet haklısın normal geliyor onlara her insan aynı olmuyor kaldiramayabilir, ben belli etmiyorum üzüntümü içime atarım hep yaşadığım şeyleri... zor durumlar inancım beni ayakta tutan tek şey şu anda

Şuan yapılacak bisey yok gibi.Hic birimiz ailemizi yaşantımızı kendimiz seçmiyoruz . Ama bir yuva kurduktan sonrasını biz seçiyoruz. Farklı uğraşlar bul diyeceğim ama seninde dediğin gibi virüs var .Sabırlı ol iyi bi iş bulursun umarim.Bolumun ne ?
Aynen tek dileğim sabır Allah'tan, çocuk gelişimi on lisans mezunuyum

Evet haklısın normal geliyor onlara her insan aynı olmuyor kaldiramayabilir, ben belli etmiyorum üzüntümü içime atarım hep yaşadığım şeyleri... zor durumlar inancım beni ayakta tutan tek şey şu anda
işimizi gücümüzü elimize aldıktan sonra kendi hayatımızı kurucaz, elimizden gelecek tek şey bu. o zamana kadar allahım bize bol bol sabırlar versin.

Ailenden kopman gerekiyor annen surekli canini skmaya devam edecek ya evlilik ya da ekonomik ozgurluk baska turlu kurtulamazsin 23 yasinda bi yetiskinsin annenin soylediklerini dikkate alip arkadasliklarini bitirme hemen bi yol bul ve o evden kurtul derim
Her yönden sıkıntılı bir zamandayiz bu karantina dönemi bitince ekonomi ne halde olacak iş bulabilecek miyim bilemiyorum evlilik evet güzel de onun da vakti zamanı ne zaman olur Allah bilir:(

Canım hiç üzme kendini bin beterini yasadım bekarken işten gelir evi temizledim ama öyle böyle temizlik degil bulaşık makinamız bile yoktu eger yapmazsam veya iyi olmazsa annemin çenesinden durulmazdı küçük kardeşlerimi ben büyüttüm ama evlilik senin için kurtuluş olur tabi hayırlı biri çıkarsa karşına yoksa evlilik te zor ama kendi düzenin gibisi yok bazı kadınlar evlilik yası gelen kızlarına bilerek böyle davranıyorlar annene sorsan inkar eder ama bence bu bilinç altı bi konu

Back
X