- 31 Mart 2020
- 6
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Daisywhitee
-
Evet haklısın normal geliyor onlara her insan aynı olmuyor kaldiramayabilir, ben belli etmiyorum üzüntümü içime atarım hep yaşadığım şeyleri... zor durumlar inancım beni ayakta tutan tek şey şu andaseni kendime çok yakın gördüm, aynı durumdayız ve en kötüsü de bana hayatımı sonlandırmak isteği gelecek kadar taktığım şeylerin aileme normal gelmesi. bi elin yağda bi elin balda daha ne istiyorsun derler değil mi birine anlatsan. çünkü benim öyle. ben de 21 yaşındayım bu arada
Aynen tek dileğim sabır Allah'tan, çocuk gelişimi on lisans mezunuyumŞuan yapılacak bisey yok gibi.Hic birimiz ailemizi yaşantımızı kendimiz seçmiyoruz . Ama bir yuva kurduktan sonrasını biz seçiyoruz. Farklı uğraşlar bul diyeceğim ama seninde dediğin gibi virüs var .Sabırlı ol iyi bi iş bulursun umarim.Bolumun ne ?
işimizi gücümüzü elimize aldıktan sonra kendi hayatımızı kurucaz, elimizden gelecek tek şey bu. o zamana kadar allahım bize bol bol sabırlar versin.Evet haklısın normal geliyor onlara her insan aynı olmuyor kaldiramayabilir, ben belli etmiyorum üzüntümü içime atarım hep yaşadığım şeyleri... zor durumlar inancım beni ayakta tutan tek şey şu anda
Her yönden sıkıntılı bir zamandayiz bu karantina dönemi bitince ekonomi ne halde olacak iş bulabilecek miyim bilemiyorum evlilik evet güzel de onun da vakti zamanı ne zaman olur Allah bilirAilenden kopman gerekiyor annen surekli canini skmaya devam edecek ya evlilik ya da ekonomik ozgurluk baska turlu kurtulamazsin 23 yasinda bi yetiskinsin annenin soylediklerini dikkate alip arkadasliklarini bitirme hemen bi yol bul ve o evden kurtul derim
Halk eğitim merkezine başvurabilirsin tabi virüs bitince . Biraz sabır. Kitap falan oku bul kendine kafa dağıtacak şeylerAynen tek dileğim sabır Allah'tan, çocuk gelişimi on lisans mezunuyum
Amin inşallah en kısa zamanda Allah hayırlısını versinişimizi gücümüzü elimize aldıktan sonra kendi hayatımızı kurucaz, elimizden gelecek tek şey bu. o zamana kadar allahım bize bol bol sabırlar versin.
Öyle yapmaya çalışıyorum dikişle uğraşıyorum kitap okuyorum ne zaman bitecek o da belli degil ahh ÇinlilerHalk eğitim merkezine başvurabilirsin tabi virüs bitince . Biraz sabır. Kitap falan oku bul kendine kafa dağıtacak şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?