Kardeş bi kendine gel. Annelerin söyledikleri insanın içine çok oturur ama kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz sevmişsin istemişsin beraber olmuşsun bunda ne var, senden başkasını ilgilendirmez bu konu. İster ilişkin olur yaparsın ister yeni tanıştığın biri olur isterse tek gecelik olur kimsenin cinsel tercihine, cinsel hayatına başkası bir şey diyemez. Anne de olsa kaç yaşına gelmişsin kendi kararlarını kendin verip o yönde ilerleyebilirsin. Ha annen çok diretir de onu karşına alman gerekirse bilmiyorum çünkü maalesef bazı anneler öyle.annem mutluluğumu engelliyor ben 20 yaşındayım şuan hayatımda sevdiğim biri var daha önce 2 yıl başka birisiyle birlikte oldum bakire değilim o şahıs benim hayatımı kararttı onun yüzünden çok büyük acılar yaşadım beni kullandı evlilik diye kandırdı ama sonunda soğudum sıkıldım vs terketti şimdi bu kişiyle mutluyum ciddi birşeyler olmasını isterim ama bu zamana bağlı zaten evlenmek için maddi durumum uygun değil ama annem yok seni kullanıp atacak sonra orospu diyecek adını çıkarıcak vs şüphe olmayan kalbime hep şüphe düşürüyor ve bu yüzden ilişkimiz inişli çıkışlı devam ediyor çünkü annem yüzünden sinir krizlerine giriyorum ağlıyorum ve hep moralimi bozuyor benim hayatımda yüz kişi olmayacak ve bu kişiyi seviyorum ayrıldığım zaman ağlıyorum ağlamama kıyamıyor ama benim moralimi bozarak daha çok ağlamama sebep oluyor intiharın eşiğine geldim artık bakire değilim diye mutlu olmaya sevmeye sevilmeye hakkım yoksa bakire olmamanın kaderi ölümse ben kendimi ciddi söylüyorum öldürücem?
Saçmalama ne alakası var bi hata yapmışsın artik önüne bak annen neden böyle düşünüyor sevgilinden hoşlanmamasinin sebebi ne.
yaşı 26 evet çalışıyor ben açıköğretim lisesinde okuyorumÖncelikle erkek arkadaşının yaşı kaç ve mesleği var mı?
hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Bakın hala bakire olmadığım için benden cinsel istekte bulunabilirler diyorsunuz.hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Yahu sevmişsin vaktiyle bişeyler yapmıssın olmus bitmiş gecmişi getiremezsin geri artık sıyrılman lazım eskiden
Yeni sevgilinin neyi varda annen karsı cıkıyor bu kadar
Annen haklı..tam emin olmadan bi seyler yaşama her sevgilinle illa cinsellik yaşayacaksin diye vi sey yok..seninle ciddi düşünmüyorsa cinsellik yaşadıktan sonra çok geç olur yine acı çekersin olan sana olucak ona evet dersen seninle zaten ciddi düşünmez orospu der vs diyor ben onunla aynı fikirde değilim ama mutlu olamıyorum bu yüzden hep içime şüphe düşürüyor ve sevdiğim adama sürekli güvensizlik yapıyorum henüz arada birşey yaşanmadı
Annen anlasıgım kadarıyla bakireliği zaten cok önemsemiyorseninle ciddi düşünmüyorsa cinsellik yaşadıktan sonra çok geç olur yine acı çekersin olan sana olucak ona evet dersen seninle zaten ciddi düşünmez orospu der vs diyor ben onunla aynı fikirde değilim ama mutlu olamıyorum bu yüzden hep içime şüphe düşürüyor ve sevdiğim adama sürekli güvensizlik yapıyorum henüz arada birşey yaşanmadı
Niye anneniz her ayrıntıyı biliyor? Size iyi yorumlar, tepkiler gelmeyeceğini düşündüğünüz olaylari anlatmayin bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?