annem mutluluğumu engelliyor intiharın eşiğindeyim

Spagetti_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
58
6
98
annem mutluluğumu engelliyor ben 20 yaşındayım şuan hayatımda sevdiğim biri var daha önce 2 yıl başka birisiyle birlikte oldum bakire değilim o şahıs benim hayatımı kararttı onun yüzünden çok büyük acılar yaşadım beni kullandı evlilik diye kandırdı ama sonunda soğudum sıkıldım vs terketti şimdi bu kişiyle mutluyum ciddi birşeyler olmasını isterim ama bu zamana bağlı zaten evlenmek için maddi durumum uygun değil ama annem yok seni kullanıp atacak sonra orospu diyecek adını çıkarıcak vs şüphe olmayan kalbime hep şüphe düşürüyor ve bu yüzden ilişkimiz inişli çıkışlı devam ediyor çünkü annem yüzünden sinir krizlerine giriyorum ağlıyorum ve hep moralimi bozuyor benim hayatımda yüz kişi olmayacak ve bu kişiyi seviyorum ayrıldığım zaman ağlıyorum ağlamama kıyamıyor ama benim moralimi bozarak daha çok ağlamama sebep oluyor intiharın eşiğine geldim artık bakire değilim diye mutlu olmaya sevmeye sevilmeye hakkım yoksa bakire olmamanın kaderi ölümse ben kendimi ciddi söylüyorum öldürücem? annem o hayatımı karartan kişinin benim için doğru insan olduğunu benim onun kıymetini bilmediğini iddia ediyor diyorum bu adam nasıl bir kanser bana yaptıklarını bilmiyor musun ondan çok nefret ediyorum geri dönse bile asla istemem önüme hayatıma bakmak istiyorum annem kimseyle görüşmemi istemiyor mutluluğumu hep engelliyor gerçekten delirmek üzereyim sinir krizleri geçiriyorum onun yüzünden

Kardeş bi kendine gel. Annelerin söyledikleri insanın içine çok oturur ama kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz sevmişsin istemişsin beraber olmuşsun bunda ne var, senden başkasını ilgilendirmez bu konu. İster ilişkin olur yaparsın ister yeni tanıştığın biri olur isterse tek gecelik olur kimsenin cinsel tercihine, cinsel hayatına başkası bir şey diyemez. Anne de olsa kaç yaşına gelmişsin kendi kararlarını kendin verip o yönde ilerleyebilirsin. Ha annen çok diretir de onu karşına alman gerekirse bilmiyorum çünkü maalesef bazı anneler öyle.

Bunu herkese söyleye söyleye dilimde tüy bitti.

Bakınız siz kullanılmadınız, eğer tecavüze uğramadıysanız karşınızdakini suçlama hakkına da sahip değilsiniz.
Evet aşıkmış gibi davranıp sonra iğrençleşen adamlar var, ama eğer seks yapma kararını yalnızca karşınızdakini tatmin etmek için aldıysanız o sizin suçunuz.
Siz kullanılmadınız, yalnızca seks yaptınız.

Gerçekten seni seviyorsa, neden yanında olmak yerine seni yalnız bıraktı peki? Şu an yanında olabilir. Ama sevgisine pek inanamadım. Ayrıca intihar falan hoş düşünceler değil. Eğer pişmanlık duyuyorsan tövbe et bir daha yapma. Seni affedecek kadar büyük ve merhametli bir RABBIN var unutma. Annene gelince söyleme tarzı biraz yanlış ama senin mutluluğunu engellediğini düşünme. Evlenip mutsuz olmandan ve ayrılmandan da korkuyor olabilir. Iyi düşün evlilik cok guzel ama doğru insanla olunca

Saçmalama ne alakası var bi hata yapmışsın artik önüne bak annen neden böyle düşünüyor sevgilinden hoşlanmamasinin sebebi ne.

hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum

annenizle neden seks hayatınızı paylaşıyorsunuz, ben de bunu anlamadım.

ayrıca cinsellik sadece erkekler için yapılan bişey değil. ne yani bakire değilsiniz diye her sevgilnizle birlikte olmak zorunda değilsiniz.

eski konunuzu da okudum. bence psikolojik tedaviye ihtiyacınız var. insanların yönlendirmelerine çok açıksınız.

Bakın hala bakire olmadığım için benden cinsel istekte bulunabilirler diyorsunuz.
Siz insansınız, yetişkinsiniz.
Peki neden onlar ne isterse o demek yerine ben ne istiyorum diye oturup düşünmüyorsunuz?
Niye ilk seks yaptığınız insanı suçlarken şimdi kendinize açılmış hediye paketi muamelesi yapıp haklarıdır diyorsunuz?
Ve en önemlisi sizin düşünme beceriniz varken neden annenizin söylediklerine çok takılıyorsunuz.

Annenizin tedavi olması lazım bence. Benim manyak eski nişanlı da anneme kızın bakire değil demiş. Annem “sana ne değilse. Ha seni ilgilendiriyorsa da ver yüzüğü defol git. Zaten sır tutamayan insandan eş mi olur. Kızım güvenmiş söylemiş sana. Şuan ona ihanet ediyorsun” demiş. Ve ben bunu bir sene sonra öğrendim. O esnada orda olan başka bir arkadaştan öğrendim. Ona da tembih etmiş annem bana söylememesi için. Bence çok takma anneni. He de geç. Yetişkin bir kadınsın. Ezdirme kendini.

Yahu sevmişsin vaktiyle bişeyler yapmıssın olmus bitmiş gecmişi getiremezsin geri artık sıyrılman lazım eskiden

Yeni sevgilinin neyi varda annen karsı cıkıyor bu kadar

seninle ciddi düşünmüyorsa cinsellik yaşadıktan sonra çok geç olur yine acı çekersin olan sana olucak ona evet dersen seninle zaten ciddi düşünmez orospu der vs diyor ben onunla aynı fikirde değilim ama mutlu olamıyorum bu yüzden hep içime şüphe düşürüyor ve sevdiğim adama sürekli güvensizlik yapıyorum henüz arada birşey yaşanmadı

Eski konulariniza baktim da daha haziran basinda birinden hoslandiginizi soylemissiniz simdi bu konuyu acmissiniz sanki yillardir suren bir iliskiniz varmis gibi nerdeyse. Acikcasi eski konularinizdan dolayi sizi ikili iliskiler konusunda biraz saf ya da toy buldum. Oncelikle yasiniz cok kucuk, surekli evlilik dusunuyorsunuz ama sanirim bir egitiminiz ya da mesleginiz yok. Evlenmek istiyorsaniz once okuyun ve bir meslek edinin. Kendi paranizi kazanin. O zaman kendi hayatinizi elinize almis olursunuz ve ne annenizin ne de baskasinin iliskilerinize karisma hakki olmaz. Su anda annenizne derse haklidir. Sevgiliniz ya da kocaniz size bir kotuluk etse kendi ayaklariniz uzerinde duramayan bir kadin olarak eliniz kolunuz baglanir. Burda bircok konu var. Ne zorluklara katlaniyor kadinlar sirf bosanip kendi hayatlarina devam edecek durumlari olmadigi icin. Daha coook kucuksunuz. Once egitim, meslek, kariyer sonra koca dusnursunuz.

Annen haklı..tam emin olmadan bi seyler yaşama her sevgilinle illa cinsellik yaşayacaksin diye vi sey yok..

Bi kere başkasıyla oldun diye şimdi evlilik öncesi seks yapmak zorunda değilsin. İstersen bakire ol istersen olma, artık böyle düşünüyorum cinsellik yaşamak istemiyorum diyebilirsin eğer gerçekten istemiyorsan.
Cinselliği adamları elde tutmanın bir yolu olarak görmemek lazım. Alakası yok çünkü.
Anneni de az sustur
Her detayı bilmesine gerek yok

Annen anlasıgım kadarıyla bakireliği zaten cok önemsemiyor
Yaşa ama terk ederse acı cekersin diyor
Sonucta herşey karşılıklı
Belki sen terk ediceksin

Niye anneniz her ayrıntıyı biliyor? Size iyi yorumlar, tepkiler gelmeyeceğini düşündüğünüz olaylari anlatmayin bence..

burda her ayrıntıyı anlatmam mümkün değil ben çok acılar çektim sürekli gözyaşı döktüm hala daha döküyorum annem neler yaşadığımı hepsini biliyor çünkü gözyaşlarımı ne kadar acı çektiğimi hep gördü psikiyatrik tedavi almayı düşünüyorum çünkü sinir sistemim çöktü şuan kendimi cidden arafta gibi hissediyorum sürekli ağlıyorum çünkü annem seni kullanacak sevgini kullanacak gerçekten sevmiyor kandırıyor vs dedikçe yüreğime şüphe düşüyor benim sevmeye sevilmeye hakkım yok mu ve insan sevdiği insanı arzular ben bakire değilken sevdiğim kişiyle cinsellik yaşamam bence normal sonunda acı çekip çekmiceğimi yaşayıp tecrübe etmek istiyorum annem tekrar acı çekmem için beni engelliyor iyide kimin doğru kimin yanlış olduğunu iyice tanıyamadan bilemem aşk zaten bir kumar ben sonunda acı çekmek varsa bile bu sevdiğim şahıstan vazgeçmek istemiyorum annem evlilik olmayacaksa görüşme diye tutturuyor maddiyatı geçtim ciddiyet zaten zamanla oluşur seversin sevişirsin aşık olursun ilk önce ben bakire değilim ki cinsellik olmadan benimle evlenmeyi düşünsünler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…