- 21 Şubat 2018
- 164
- 376
- 103
- 45
Anneniz neden bakire olmadığınızı biliyor?hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Ayrica aklinda bulunsun, daha once cinsellik yasadigin icin yine yasamak zorunda degilsin. Bu birine hediye ettigin bisey degil. Sen istersen yaparsin sadece. Icinden gelirse. Evli bile olsan istemezsen sevismezsin. Bu aklinda bulunsun.
Çoooookkk toysun Cinselliği cıktıklarını elde tutmanın bir yolu olarak görmeme
teşekkür ederim uyardığınız için ama bunu biliyorum istemediğim kimsenin elini bile tutmam ben sevdiğimi söylüyorum karşımdaki insanda beni sevdiğini söylüyor buna inanmak istiyorum benim ağlamama sebep olan şey annemin sözleri belki yeteri kadar ifade edemiyorum burda kendimi ama biraz anlayış göstermenizi istiyorum evlilik ciddiyet bende isterim neden istemeyim önce aşık olmak gerekiyor zaman geçirmek gerekiyor sevişmekte buna dahil ben sonunda acı bile çekmeye razıyım ama şüpheler üzerine bir ilişkiyi bitirmek istemiyorum annem sürekli seni kullanacak eski sevgilim için o doğru kişiydi bilmemne vs sürekli moralimi bozuyor ben o kişiden nefret ediyorum bana çok acılar çektirdi sevgimi kullandı vs adam kanser gibi bi annem inanmıyor kötü olduğuna şimdi önüme hayatıma devam etmek istiyorum mutlu olmak sevmek sevilmek istiyorum beni ancak bu hayata bağlıyor ama annem dediğim gibi seni kullanır sonra adını karalar diyor
teşekkür ederim uyardığınız için ama bunu biliyorum istemediğim kimsenin elini bile tutmam ben sevdiğimi söylüyorum karşımdaki insanda beni sevdiğini söylüyor buna inanmak istiyorum benim ağlamama sebep olan şey annemin sözleri belki yeteri kadar ifade edemiyorum burda kendimi ama biraz anlayış göstermenizi istiyorum evlilik ciddiyet bende isterim neden istemeyim önce aşık olmak gerekiyor zaman geçirmek gerekiyor sevişmekte buna dahil ben sonunda acı bile çekmeye razıyım ama şüpheler üzerine bir ilişkiyi bitirmek istemiyorum annem sürekli seni kullanacak eski sevgilim için o doğru kişiydi bilmemne vs sürekli moralimi bozuyor ben o kişiden nefret ediyorum bana çok acılar çektirdi sevgimi kullandı vs adam kanser gibi bi annem inanmıyor kötü olduğuna şimdi önüme hayatıma devam etmek istiyorum mutlu olmak sevmek sevilmek istiyorum beni ancak bu hayata bağlıyor ama annem dediğim gibi seni kullanır sonra adını karalar diyor
Anneniz neden bakire olmadığınızı biliyor?
Daha birlikte olmadan erkek arkadaşınız neden bakire olmadığınızı biliyor?
Yahu ne saçma ilişkileriniz var. Kimseyi suçlamayın.
Bi de ne abartılıyor bu bekaret mevzusu! Bakire değilim diye her önüme gelenle yatmıyorum ben mesela! Kimseye de birşey sunmadım, canim ne istiyorsa ruhuma ve bedenime zarar vermeyecek şekilde yasadim.
Ayrıca daha yaşın 20!
Neyin hesabını yapıyorsun şimdiden. Hayatini kurdun nikah masasına oturdun da annen mutluluğuna engel mi oluyor?
Bir de, eski sevgilin senin sevgini kullandi diyorsun ya, sevismezsek ayrilirim dedigi ilk anda tekmeyi basmadigin icin yasadin aslinda butun uzuntuleri. Ama yasin cok kucukmus o zaman da. Yine diyorum, hayatinin merkezine erkekleri, aski meski evlilihi koymaktan vazgec
zaten intihara meyilliyseniz bi zahmet evlenmeyin. önce bi psikolojiniz düzelsin
gerçekten sevildiğime inansam psikolojim düzelecek aynı acıları yaşamak istemiyorum bunu ona da belirttim yaşamıcaksın diyor ben güvenmek istiyorum şüpheler üzerine bitirmek istemiyorum annem sürekli şüphe ettiriyor kimseye güvenemiceksem öleyim diyorum bende
Helal olsun anneneAnnenizin tedavi olması lazım bence. Benim manyak eski nişanlı da anneme kızın bakire değil demiş. Annem “sana ne değilse. Ha seni ilgilendiriyorsa da ver yüzüğü defol git. Zaten sır tutamayan insandan eş mi olur. Kızım güvenmiş söylemiş sana. Şuan ona ihanet ediyorsun” demiş. Ve ben bunu bir sene sonra öğrendim. O esnada orda olan başka bir arkadaştan öğrendim. Ona da tembih etmiş annem bana söylememesi için. Bence çok takma anneni. He de geç. Yetişkin bir kadınsın. Ezdirme kendini.
20 yaşında biri ilişkisi Olmayınca yalnızlıktan gebermez.bence annem yalnızlıktan gebereyim istiyor daha yaşım genç dışarı çıkıyorum bakıyorum herkes el ele geziyor bende mutlu olmak istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum hislerime güveniyorum çünkü o da beni seviyor gibi geliyor tamamen değil ama güveniyorum güvenmek istiyorum sürekli annem yüzünden şüpheleniyorum sonra bi güven bi güvenme tam ruh hastası gibi davranıyorum neden bakire olmadığımı biliyor derseniz illa bi şekilde ama geç ama erken bunu soruyorlar ve ben ilk bakireliğimi kaybettiğimde bunu bir süre sakladım ama eski sevgilimle tartıştığımız bir gün alkollüyken anneme itiraf ettim
Yahu bi annenize saygınız olsun.annem mutluluğumu engelliyor ben 20 yaşındayım şuan hayatımda sevdiğim biri var daha önce 2 yıl başka birisiyle birlikte oldum bakire değilim o şahıs benim hayatımı kararttı onun yüzünden çok büyük acılar yaşadım beni kullandı evlilik diye kandırdı ama sonunda soğudum sıkıldım vs terketti şimdi bu kişiyle mutluyum ciddi birşeyler olmasını isterim ama bu zamana bağlı zaten evlenmek için maddi durumum uygun değil ama annem yok seni kullanıp atacak sonra orospu diyecek adını çıkarıcak vs şüphe olmayan kalbime hep şüphe düşürüyor ve bu yüzden ilişkimiz inişli çıkışlı devam ediyor çünkü annem yüzünden sinir krizlerine giriyorum ağlıyorum ve hep moralimi bozuyor benim hayatımda yüz kişi olmayacak ve bu kişiyi seviyorum ayrıldığım zaman ağlıyorum ağlamama kıyamıyor ama benim moralimi bozarak daha çok ağlamama sebep oluyor intiharın eşiğine geldim artık bakire değilim diye mutlu olmaya sevmeye sevilmeye hakkım yoksa bakire olmamanın kaderi ölümse ben kendimi ciddi söylüyorum öldürücem? annem o hayatımı karartan kişinin benim için doğru insan olduğunu benim onun kıymetini bilmediğini iddia ediyor diyorum bu adam nasıl bir kanser bana yaptıklarını bilmiyor musun ondan çok nefret ediyorum geri dönse bile asla istemem önüme hayatıma bakmak istiyorum annem kimseyle görüşmemi istemiyor mutluluğumu hep engelliyor gerçekten delirmek üzereyim sinir krizleri geçiriyorum onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?