annem mutluluğumu engelliyor intiharın eşiğindeyim

Anneniz neden bakire olmadığınızı biliyor?
Daha birlikte olmadan erkek arkadaşınız neden bakire olmadığınızı biliyor?
Yahu ne saçma ilişkileriniz var. Kimseyi suçlamayın.

Bi de ne abartılıyor bu bekaret mevzusu! Bakire değilim diye her önüme gelenle yatmıyorum ben mesela! Kimseye de birşey sunmadım, canim ne istiyorsa ruhuma ve bedenime zarar vermeyecek şekilde yasadim.

Ayrıca daha yaşın 20!
Neyin hesabını yapıyorsun şimdiden. Hayatini kurdun nikah masasına oturdun da annen mutluluğuna engel mi oluyor?

Çoooookkk toysun Cinselliği cıktıklarını elde tutmanın bir yolu olarak görmeme

Ayrica aklinda bulunsun, daha once cinsellik yasadigin icin yine yasamak zorunda degilsin. Bu birine hediye ettigin bisey degil. Sen istersen yaparsin sadece. Icinden gelirse. Evli bile olsan istemezsen sevismezsin. Bu aklinda bulunsun.

teşekkür ederim uyardığınız için ama bunu biliyorum istemediğim kimsenin elini bile tutmam ben sevdiğimi söylüyorum karşımdaki insanda beni sevdiğini söylüyor buna inanmak istiyorum benim ağlamama sebep olan şey annemin sözleri belki yeteri kadar ifade edemiyorum burda kendimi ama biraz anlayış göstermenizi istiyorum evlilik ciddiyet bende isterim neden istemeyim önce aşık olmak gerekiyor zaman geçirmek gerekiyor sevişmekte buna dahil ben sonunda acı bile çekmeye razıyım ama şüpheler üzerine bir ilişkiyi bitirmek istemiyorum annem sürekli seni kullanacak eski sevgilim için o doğru kişiydi bilmemne vs sürekli moralimi bozuyor ben o kişiden nefret ediyorum bana çok acılar çektirdi sevgimi kullandı vs adam kanser gibi bi annem inanmıyor kötü olduğuna şimdi önüme hayatıma devam etmek istiyorum mutlu olmak sevmek sevilmek istiyorum beni ancak bu hayata bağlıyor ama annem dediğim gibi seni kullanır sonra adını karalar diyor

Çoooookkk toysun Cinselliği cıktıklarını elde tutmanın bir yolu olarak görmeme

yanlış anlıyorsunuz ben kimseye cinsellik vadetmiyorum çıktığım kişinin karakteri bana davranışlarına çok önem veriyorum hislerim güven diyor ben doğru kişi olduğuna inanıyorum annem beni şüpheye düşürüyor mutluluğumu bozuyor dediğim bu ben bu kişiden şimdi ayrılırsam daha çok göz yaşı dökücem doğru muydu değil miydi benim için hep bunu düşünücem yaşayarak görmek istiyorum annem engel olmaya çalışıyor daha iyisi çıkar namusunla şerefinle mutlu olmaya bak vs bu devirde tek bi adam gösterin bakire olmayan bi kızla cinsellik yaşamayı kabul etsin?

Yaniliyorsun. Ask mesk simdi cok tatli geliyor ama sen bunlari dusunmek icin cok gencsin. Iki kisi bir hayat kuracaksa once o iki kisinin de ayri ayri hayatlari olmali. Simdi sen henuz liseyi bitirmedin. Bir isin yok. Dunyanin en dogru adamiyla en buyuk aski yasayip evlensen de ileride mutsuz olursun. Cunku hayat evlenip cocuk yapmaktan ibaret degil. Evin, esyalarin, kocanin, cocuklarin kolesi olursun yillar icinde. Lutfen artik evlilik dusuncesini unut. Ask yasayacaksan yasa ama onceligin kendi ayaklarin uzerinde durmak olsun. Biraz daha buyuk hayaller kur kendin icin. Her ask guzeldir en basta. Sonunda evlilik olabilir de olmayabilir de. Illa ki evlilik diye tutturursan ve olmazsa yine depresyona girersin cunku tutunacak baska dalin yok hayatta. Kendine yeni olanaklar yarat. Derslerine asil. Calismaya basla, is arkadaslarin olsun. Kendi hayatin olsun.

Bir de, eski sevgilin senin sevgini kullandi diyorsun ya, sevismezsek ayrilirim dedigi ilk anda tekmeyi basmadigin icin yasadin aslinda butun uzuntuleri. Ama yasin cok kucukmus o zaman da. Yine diyorum, hayatinin merkezine erkekleri, aski meski evlilihi koymaktan vazgec

bence annem yalnızlıktan gebereyim istiyor daha yaşım genç dışarı çıkıyorum bakıyorum herkes el ele geziyor bende mutlu olmak istiyorum aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum hislerime güveniyorum çünkü o da beni seviyor gibi geliyor tamamen değil ama güveniyorum güvenmek istiyorum sürekli annem yüzünden şüpheleniyorum sonra bi güven bi güvenme tam ruh hastası gibi davranıyorum neden bakire olmadığımı biliyor derseniz illa bi şekilde ama geç ama erken bunu soruyorlar ve ben ilk bakireliğimi kaybettiğimde bunu bir süre sakladım ama eski sevgilimle tartıştığımız bir gün alkollüyken anneme itiraf ettim

haklısınız pişmanlığım çok büyük eski sevgilim aklıma geldikçe ona beddua ediyorum ondan çok nefret ediyorum ama biliyorum ki geçmişi telafi edemem tek istediğim annem destek olsun bana iyi biri veya kötü biri çıkıcak ama ben bunu tecrübe etmek istiyorum şüphe etmeden sevmek istiyorum sonuçta bu adamdan ayrılsam bile başka biri çıkıcak karşıma ömür boyu yalnız kalamam demi o zaman ne farkı var onuda tanımaya çalışıcam cinsellik yine olucak bakire olmadığım için evlenmeyi kimse düşünmüyor zaten belki biri aşık olsa düşünür? işte annem hep engel oluyor

zaten intihara meyilliyseniz bi zahmet evlenmeyin. önce bi psikolojiniz düzelsin

gerçekten sevildiğime inansam psikolojim düzelecek aynı acıları yaşamak istemiyorum bunu ona da belirttim yaşamıcaksın diyor ben güvenmek istiyorum şüpheler üzerine bitirmek istemiyorum annem sürekli şüphe ettiriyor kimseye güvenemiceksem öleyim diyorum bende

he öl. tövbe tövbe. Allah aşkına çare mi o. 20 yaşında bi genç kızın çoook ama çook daha farklı beklentileri olmalı hayattan.
Gidin pskilojik yardım alın.

İnşallah fake bir konudur, çünkü buradan çok da normal görünmüyorsun.

Nasıl genişlikte bir anne kız ilişkisi bilmiyorum. Sana ikinci sevgilinle sevişme diyor, sen de sevişecem illa, bakire değilim, bakire olmayan kızla Sevişilir diyorsun ve bir de annen sana kızdığı için ağlıyorsun.

Türk tipi ailede bu konuşmaların hiçbirini yapamazdın zaten, orası kesin. Evlenmesek bile bunu sevişmeden anlayamam gibi saçma tezler asla konuşulmaz, dahası cinsellik de konuşulmaz yani.

Hadi standardın üstü, anlayışlı bir ailen olsun. Ki annen öyle görünüyor. Cinselliği yaşamış ve üzülmüş olmanı anlayışla karşılamış, ikinci bir hayal kırıklığı yaşamanı istemiyor.

Sen sağlıklı bir ilişki yürütebilir gibi durmuyorsun. Yaşın daha çok küçük. Ve bekarete kafayı takmışsın.

Bu kadar toy hareket eden birinin bir ilişki yaşamasını ben de doğru bulmazdım.

Bir ilişki yaşıyorsan, eğrisi doğrusuyla bunun sorumluluğunu alırsın, sen bu olgunlukta durmuyorsun.

Görüştüğün herkes de senden cinsellik beklemez, beklese de sen bunu karşılamak zorunda değilsin. Birbirini tanımanın başka yolları da var. Her görüştüğün kişiyle yatıp kalkarsan, ne sağlıklı bir psikolojin, ne de sağlıklı bir ilişkin olur zaten.

Bu yaşta eğitim, kendini geliştirmeye yönelik şeylerle ilgilen. Çok hata yaparsın bu kafayla gidersen.

Helal olsun annene

20 yaşında biri ilişkisi Olmayınca yalnızlıktan gebermez.

okul ya da iş meşgul olduğun bir şey yok mu varsa onlarla ilgilenerek hayatını düzene sokmalısın sevgili edinmek konusunda da acele etme. daha 20 yaşındasın. şuanki sevgilini de iyice tanımadan evlenme hayali kurma bence.belki de annenin bir bildiği vardır.bakirelik konusunu unutmaya çalış annenin bu konuda bir şey söylemesine izin verme ki zamanında bunu annenle bile paylaşmamalıydın. yaşanmış bitmiş.Allah yardımcın olsun.

Yahu bi annenize saygınız olsun.
Elin oğlu için aglamak sinir kirizi geçirmek.
Nasilda kiymetli oluyor iki günlük cocuklar.
Sen böyle yap al anneni karşına sonra çok dövünursun.
Önce bi annenizin gonlunu almayi bilin.
Birde intihar edicem yazmışsın ya ne diyeyim 2 gün sonra annen dışında kimse hatirlamaz seni emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…