annem mutluluğumu engelliyor intiharın eşiğindeyim

Bizim ulkemizde bekaret onemli bir kere yapan kızı bin kere kullaniyorlar..
Diger konuda okuyun iste sevmis birlikte olmus
ciplak fotograflarini cektirmis
sonuc sevgilisi kızı baska erkeklerle birlikte oldurup oturup izliyor tehdit de hazır ciplak fotonu kucuk ilcede yasayan ailene gosteririm...
kiz 1 senede kac tanimadigi adamla yatmis acaba..Polise gidemeyecek kadar korkak malesef..
Hala devam edin canım yatsin nolcak ki cani kimi ne zaman isterse yapsin o isi sonucta namus yurekte oluyor mahremiyet de yurekte oluyor ..Bacak arası nedir ki yani... siz boş kafalı olmayın dolu kafalı olun yaşayın cinselliği ...Nokta(.)
He haklısın kedicik.
Yani eğer o kızın fotosunu çekip tehtit fln etmeseydi yani o kızın yatıp kalktığı rahatsız etmeseydi ozaman sorun kalmazdı dimi? Buda farklı bi namus kavramı, ben Yazdığınızdan bunu anladım. Oda o kızın şanssızlığı diyelim.

He haklısın kedicik.
Yani eğer o kızın fotosunu çekip tehtit fln etmeseydi yani o kızın yatıp kalktığı rahatsız etmeseydi ozaman sorun kalmazdı dimi? Buda farklı bi namus kavramı, ben Yazdığınızdan bunu anladım. Oda o kızın şanssızlığı diyelim.
bu kez hakaret etmediginiz için teşekkurler banlanmak sizi kendinize getirmis hakaret etmeden yazabilmissiniz ..Biliyorsunuz burda edilen hakaretlere karşi da dava açabilme hakkımız var şansınızı benimle zorlamayın..Iyi aksamlar..

bu kez hakaret etmediginiz için teşekkurler banlanmak sizi kendinize getirmis hakaret etmeden yazabilmissiniz ..Biliyorsunuz burda edilen hakaretlere karşi da dava açabilme hakkımız var şansınızı benimle zorlamayın..Iyi aksamlar..
Banlanmak ne oluyor ne beni kendime getirmiş? Sövdün mü saydın mı hiç birşey anlamadım, neyi kime dava ediyosun? Sanırım mesajı yanlış kişiye yazdın!

Beni tehtitmi ediyorsun sen?

bakin hanimefendi ben kimseyi tehdit etmiyorum
daha açık yazayım bana yorumunuzda boş kafa cok mu namuslusun sen tatmin oldu mu gibi cumleler hitaplar yazdınız
forum kurallari geregi hakaret hakkıniz yok bu sebeple 1 gun engellediler sizi
Ben diyorum ki hakaretleriniz icin bu platformdan adresinize ulasip hakaret davasi acabilirim diyorum size gercekten bunun icin hic usenmem ..Lutfen saygi cercevesinde takilin fikirlerinizi yazin burada hakaret sayilan sozler icin bir onceki yorumlariniza bakin..
dilerim anlatabilmisimdir..Iyi aksamlar tekrar..

Neyden bahseden be ama :)
Üşenme yap ne yapacaksan, tövbeler olsun hesabımı engellemişler miş.. hagi hesabımı? Sosyal medya hesaplarımın hepside açık, 1 günlüğüne bile kapanmadı, bu güne kadarda hiç kapanmadı yani, aklımı başıma getiren her neyse sanırım bi yanlış durum var ortada isim karıştırdınız siz.

Sen üşenmeden bukadar şeyi yazıyorsan vallahi çok boş vaktin vardır yaparsın :)
Yap hadi eğlenirsin biraz boş zamanını değerlendirmiş olursun. Beni biraz fazla mı önemsedin aceba? İstersen gel özelden bi görüşelim Ayse Alemzadeh, ekle beni

Neyden bahseden be ama :)
Üşenme yap ne yapacaksan, tövbeler olsun hesabımı engellemişler miş.. hagi hesabımı? Sosyal medya hesaplarımın hepside açık, 1 günlüğüne bile kapanmadı, bu güne kadarda hiç kapanmadı yani, aklımı başıma getiren her neyse sanırım bi yanlış durum var ortada isim karıştırdınız siz.
sosyal medya hesabi degil kadinlar gunune 1 gun girisiniz yasaktı.hakaret ettiginiz icin site yonetiminin uygulamasi bu..
fark etmemis olabilirsiniz ..
Insanlarin yuzune soyleyemeyeceginiz seyleri burda klavyeden saydırmak hakaret etmek kolay gelebilir.Yasa bu haklari da koruyor artik...
karistirma gibi bir durum soz konusu degil sizin cumleleriniz kayitli burda var zaten silinmiyor.
Bir daha kimseye hakaret etmeden yolunuza devam edin..iyi aksamlar..

Yasalı kurallı bi hayat dilerim :)
Yolunuz açık olsun :)
İyi akşamlar:)
Eklesene kız beni merak ettim seni vallahi bak. F..... dan eklersen sevinirim.

Back
X