annem mutluluğumu engelliyor intiharın eşiğindeyim

Bir hata yapmissin ki bence hata yani..Unut olmus bitmis bundan sonraki iliskilerinde de yatmayıver evlenmeden..
kim ne derse desin cok normallestrilse bile burda olsun canım nolcak amaaan canın istemis yapmissin diyenler kendi kızlaŕı 18 yasinda biriyle sevissin ayrılsın isterler mi acaba..
ben geri kafaliyim galiba ama her yorumda nolcak canim denmis de kızın ruh hali ortada olan olmuş iste ..
Siz bu kafada iyi bile yaşamışsınız:) ve hala yaşıyorsunuz değil mi? :))
Siz bence bi ölüsünüz ve gömeniniz yok!
Amaaaannn çok namuslusun kız sen, sen çoluğuna çocuğuna bak, erkek çocuğun varsa yada olursa ona çok iyi bak dizimin dibinde onun bunun kızına sarkmasın emi!!!!
Kız ne yazmış cevaba bak ya. Ne oldu tatmin mi oldun namuslu insan!
Boş kafa diyecem başkada sözüm yok!
Nokta (.)

20 yasindasin hata yapman normal olabilir bunjn icin kendini kotu hissetme..gecmiste birak birak ama bak daha oype gencsinki 20 yas ne demek intihari duusnuyosun..neden kendini gelistirmiyosun..is guc sahibi olup okuyup eglenip gulmuyosun?bunlari sevgilin varkende yapabilirsin....bu sorunlarin icinden kendini kurtarabilirsin kendini sev deger yasayacak cok guzel gunler seni bekliyor olabilir

Belli ki senin psikolojin yerinde değil. Garip garip laflar ediyorsun. Okurken annene üzüldüm, Allah o kadına sabır versin. Annenin de isteklerini doğru bulmadım, ama eminim kadını sen çıldırtmışsındr. Bu yaşta okumayı mokumayı takmayıp evlenecem diye tutturan, gidip biriyle özel ilişkiler yaşayıp, ben artık bakire değilim nasılsa diye abuk subuk konuşan evlat kimi olsa çıldırtır. Kadına sorsak kimbilir neler anlatır... yazık be, dünyaya bir kere geliyorsunuz, yaş 20, daha lisen bitmemiş, şu uğraştığın, direttiğin şeylere bak. Ha bir de git kendini de öldür de tam olsun. Hey Allahım.

Siz bu kafada iyi bile yaşamışsınız:) ve hala yaşıyorsunuz değil mi? :))
Siz bence bi ölüsünüz ve gömeniniz yok!
Amaaaannn çok namuslusun kız sen, sen çoluğuna çocuğuna bak, erkek çocuğun varsa yada olursa ona çok iyi bak dizimin dibinde onun bunun kızına sarkmasın emi!!!!
Kız ne yazmış cevaba bak ya. Ne oldu tatmin mi oldun namuslu insan!
Boş kafa diyecem başkada sözüm yok!
Nokta (.)
herkes burda fikrini soyleme ozgurlugune sahip üslubuna dikkat et..bana gore yanlis sana gore dogru olabilir ...
Sokak ağzına gerek oldugunu dusunmuyorum ...

hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Ben burada annenizde kötü bir niyet göremiyorum. Ayrıca geçmişteki ilişkinizde beni kullandı demişsiniz. Eğer sizi kullandığını düşünüyorsanız, şimdiki ilişkiniz içinde daha temkinli olmanızı söylemek istiyordur anneniz. Bakire olmamanız her sevgili olduğunuz kişi ile rahatça ilişkiye girmenizi gerektirmez. Bende annenizle aynı fikirdeyim. Yaş itibari günümüz gerçeklerini göremeyecek pozisyondasınız. Maalesef ki erkekler bu durumunuzu fırsat görecek yapıdalar. Eğer bu kişiyi seviyorsanız cinsel ilişkiye girmeyin. Hiç bir anne evladının kötü olmasını istemez. Kendinizi evliliğe saklayın derim.

Bizim ulkemizde bekaret onemli bir kere yapan kızı bin kere kullaniyorlar..
Diger konuda okuyun iste sevmis birlikte olmus
ciplak fotograflarini cektirmis
sonuc sevgilisi kızı baska erkeklerle birlikte oldurup oturup izliyor tehdit de hazır ciplak fotonu kucuk ilcede yasayan ailene gosteririm...
kiz 1 senede kac tanimadigi adamla yatmis acaba..Polise gidemeyecek kadar korkak malesef..
Hala devam edin canım yatsin nolcak ki cani kimi ne zaman isterse yapsin o isi sonucta namus yurekte oluyor mahremiyet de yurekte oluyor ..Bacak arası nedir ki yani... siz boş kafalı olmayın dolu kafalı olun yaşayın cinselliği ...Nokta(.)

hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Bakire olmadığını alnına dövme mi yaptirdin?
Her birlikte oldugun adam bakire olmadigini bilmek zorunda mı? Bu da seni terk ettiginde "beni kullandı, evlilik vaadi ile kandirdi" diye yaptiklarinin sorumlulugunu karsi tarafa atacaksan birlikte olma. Cinsellik olmadan sevgili olamiyor musun? Madem ilk sevgilinle birlikte olma sebebin (bana göre saçma) evlilik vaadine inanmandi. İntihar edecek kadar yiprandinsa bu sahisla evlenene kadar cinsel birliktelik yaşama. Hem annenin hakli olup olmadigini gorursun hem de kendi vicdan rahatsizligini baskalarimi suclayarak bastirmamis olursun.
Kimse seni birseye zorlamamis, kendi tercihlerin sonucu olan yasanmisliklar ama sen surekli birilerini sucluyorsun. Eski sevgili.. Yeni sevgili.. Annen... Sen hep mağdur!!!

annene suan ki iliskini senin bitirdigini soyle ve annene bahsetme iliskilerin ciddiyete binene kadar. Annenin senin adina korkulari var ve bunu kotu yansitiyor anladigim kadariyla, endiseye kapilmamasi icin her seyi bahsetmek zorunda degilsin, bizim halkimiz gelenekci dusunuyor, yurtdisinda yasayan akrabalarim var cok ileri gorusluler hayranim onlara cunku kizlarinin ruh sagligi gayet yerinde, cogu genc kizimiza gore cunku kizlari buradaki yazliga tatile yabanci sevgilisiyle gelip basbasa vakit gecirip yunan adalarini seyehate cikti, gecen yil baska bu yil baska sevgilisini tanistirdi kiz herkese, kizini destekliyorlar arkalarindalar her zaman ailecekte cok baglilar cok mutlular masallah

Bizim ulkemizde bekaret onemli bir kere yapan kızı bin kere kullaniyorlar..
Diger konuda okuyun iste sevmis birlikte olmus
ciplak fotograflarini cektirmis
sonuc sevgilisi kızı baska erkeklerle birlikte oldurup oturup izliyor tehdit de hazır ciplak fotonu kucuk ilcede yasayan ailene gosteririm...
kiz 1 senede kac tanimadigi adamla yatmis acaba..Polise gidemeyecek kadar korkak malesef..
Hala devam edin canım yatsin nolcak ki cani kimi ne zaman isterse yapsin o isi sonucta namus yurekte oluyor mahremiyet de yurekte oluyor ..Bacak arası nedir ki yani... siz boş kafalı olmayın dolu kafalı olun yaşayın cinselliği ...Nokta(.)
hangi konu o??

Geçmişte yaptıkların bir hata değil önce bunu kabul et sevdin bir şeyler yaşamak istedin oldu bu kadar
belki bu adamla da olmayacak illa onunla birlikte oldun diye ömür boyu çile çekecek haliniz yok
anneni duyma önüne bak oku çalış ayaklarının üstünde dur

seninle ciddi düşünmüyorsa cinsellik yaşadıktan sonra çok geç olur yine acı çekersin olan sana olucak ona evet dersen seninle zaten ciddi düşünmez orospu der vs diyor ben onunla aynı fikirde değilim ama mutlu olamıyorum bu yüzden hep içime şüphe düşürüyor ve sevdiğim adama sürekli güvensizlik yapıyorum henüz arada birşey yaşanmadı

anneniz çok doğru söylüyor.. sizin düşüncelerinizide hayretle okudum..

ya yorumlarını görünce annene valla hak verdim. kızım olsan döverdim yanlış ama yapardım. ne diye birlikte oluyorsun bakire değilsin diye. erkek milletini bilmiyor musun tabiki kullanır atar. bakire olmadığımı öğrenince her erkek ister demişsin. seviyorsa adamsa istemez. yaşın 20 ne acelen var erkek erkek diye tutturmuşsun. bekle hayatına giren bişey istiyorsa yol ver. iyi biri zamanla çıkar karşına. valla annene hak verdim ya. allah evlatlarımıza akıl fikir versin

En büyük hatan 18 yaşındayken evlenme vaadine inanmak olmuş.

18 yasinda evlilik nedir ben anlamiyorum
Koca kaçmıyor bekle nasilsa evlenirsin, açıktan falan bir okul bitir kendi ayaklarinin üzerinde dur.

Ömrün boyunca bir erkeğin eline mahkum olma.
Kaldi ki bak buraya yaziyorum insallah yasamazsin ama ileride dönüp okursun belki,su anki sevgilinle evlensen dahi eger kendine yetebilen bir kadin olmazsan sana,ondan önce birlikte olduğun adami,bu olayi mütemadiyen hatırlatır, başına kakar ve belki siddet bile görürsün . keske boyle olmasa ama burasi Türkiye.

Oku ablacim oku.

ergenn ergennn bir silkelen, kimseye bekaretini söyleme erkkler tanıdığından daha beterdir,erkkler dünyadaki bütün kızları ellemek ister ama evleneceği insanın el değmemiş, olmasını ister türkiye için konuşuyorum aşan varmı bu konuları çok zor zamanlar ve badirelerle aşan illakı vardır ama türk erkeği kadının geçmişine takıntılı,şimdi etmese bile ilerde evlendiğinde bile kavgada lafı geçer , yaşın çokk genç kapılma hemen herşeye anın tadını çıkar eski hatalarını yapma ailene görüşmüyorum de yansıtma annene bişey ve kendine sahip çık sen kendine sahip çıkarsan karsıdakide sana sahip çıkar acele yokkk

Annende değil ki sende sorun daha küçücüksün nerden çıkıyor aşkımdan ölürüm halleri bence bakire olmaman senin bile işine geliyor annen haklı erkek milleti bu bakire olmadığını bilirse ve adam değilse seni evliliğe bile layık görmez yakın çevremde çok gördüm senin durumuna benzer olayları

Back
X