- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum
Bence anneniz sizinle ilgili haklı düşünüyor. Düşünceniz, karakteriniz, davranışlarınız oturmamış. Olgun bir insan değilsiniz. Seks yaparken iyi ama ayrılınca ben kullanıldım demek komik geliyor bana. Adam sevişti diye sizle evlenmek zorunda değil. Evleneceğiz diye de birlikte olmayın ayrıca. Şimdi bakire değilsiniz diye de her önünüze çıkanla da birlikte olmanız gerekmez. Sevgili, sözlü, nişanlı fark etmiyor. Siz istiyorsanız olursunuz. Nasıl olsa bakire değilim fark etmez ya da karşı taraf biliyor 'ister' demek çok sığ ve basit bir düşünce.