annem mutluluğumu engelliyor intiharın eşiğindeyim

hoşlanmaması için ben bir sebep göremiyorum zamanla birbirimizi tanıyıcaz ama arada birşeyler yaşandıktan sonra çok geç olur diyor olan sana olacak kullanır atar seni adını karalar akıllı davranmıyorsun diyor ben akıllı davranıyorum ama seviyorum ve bakire olmadığım için sevdiğim adamla aramızda birşeyler yaşanması bana göre normal çünkü hangi erkek olursa olsun bakire değilim diye benden cinsellik isteyecek seninle ciddi düşünmüyorsa neden onunla görüşeceksin diyor iyide bunu zaman geçirmeden bilemeyiz işte böyle şeyler söyleyerek beni sevdiğimden ayıracak sürekli ağlıyorum çünkü ben bu adamı seviyorum

Bence anneniz sizinle ilgili haklı düşünüyor. Düşünceniz, karakteriniz, davranışlarınız oturmamış. Olgun bir insan değilsiniz. Seks yaparken iyi ama ayrılınca ben kullanıldım demek komik geliyor bana. Adam sevişti diye sizle evlenmek zorunda değil. Evleneceğiz diye de birlikte olmayın ayrıca. Şimdi bakire değilsiniz diye de her önünüze çıkanla da birlikte olmanız gerekmez. Sevgili, sözlü, nişanlı fark etmiyor. Siz istiyorsanız olursunuz. Nasıl olsa bakire değilim fark etmez ya da karşı taraf biliyor 'ister' demek çok sığ ve basit bir düşünce.

Kiz hata yapriginin farkinda ve ölmek istiyor. Bide yorumlara bakin. Resmen intihara tesvik ediyorsunuz ...

Kiz hata yapriginin farkinda ve ölmek istiyor. Bide yorumlara bakin. Resmen intihara tesvik ediyorsunuz ...
Hata yaptığı icin olmek istemiyor bence su an hayatindaki insanla görüşmesine annesi onay vermediği için kızmış. Annesini hakli buluyorum ben çünkü arkadaşın mantığı şu ,nasilsa eski erkek arkadasimla birlikte oldum ve su anki sevgilim bunu biliyor,bununla da olabilirim ama annem izin vermiyor . Bu nasil makul olabilir ki

Okudum tarttım psikolojin bozuk yanlış cümle kurmamak için çok dikkat edeceğim.
1202qw-gif.1318293

Öncesinde bilerek isteyerek küçük yaşta yaşadığın bir ilişki var.
Yaşamışsın olmuş bitmiş,eğrisiyle doğrusuyla. Erkekler öyle basite alınacak,vefa bilecek varlıklar değildir.
Sen diğer ilişkinde aranız iyi olsun diye ,sana iyi davransın diye,sana bağlansın mecbur kalsın diye bekaretini vermişsin net..

Terkedilmişsin-aldatılmışsın-önemsenmemişsin-zor durumda bırakılmışsın*acılar çekmişsin-çok ağlamışsın-ruhunu yormuşsun. Bunların hepsinde yanında ANNEN varmış... Kendini yeterince ziyan etmişsin zaten.
Arkasında duramayacağın bir karar vermişsin,zevk almışsın doruklara çıkmışsın ama kullanılan yine sen olmuşsun ...

Şimdi hala yaşın henüz tecrübelerini idrak edecek kadar oturmadan ,yine kendini bir ilişkinin kollarına atmak istiyorsun.

Ya canın hunharca sevişmek mi istiyor ? Git seviş ..Annene ayrıntıları anlatma bir zahmet.
Ama sonra dönüp annene ağlayıp yakarıp--Ben mahvoldum beni terketti diye ağlama !!!
Ayrıca sen bakire değilsin diye ,hayatına giren her erkekle sevişme mecburiyetin yok! Çok iğrenç bir düşünce.
3619417bx-gif.1318296
Bunu ilk aşamalarda sevgiline açıklama gereği duymanda saçma....

Daha gelecek hakkında emin olmadığın.Tanımadığın.Güvenmediğin .Evlilik için bir adım atmamış adama ,yatak odası maceralarını anlatmak zorunda değilsin...!!!

Kendine gel yaaaa...
an-gif.1318307

Sen kadınsın ve çok değerlisin..Değerini aşağıya indirgeme ....
Seni seven adamla sevişmek istiyorsan seviş,adam gidiyorsa da ,erdemli şekilde ardından el salla...

Sonra dönüp ona da ...Hayatımı kararttın,benimle birlikte oldun terkettin kandırdın deme!!
Ne yapıyorsan kendine yapıyorsun...

Annen olmak istemezdim ...
Allah anneciğine sabır versin,seni ne kadar korumak istese bile başarılı olamayacak ...
bigsmilie40-gif.1318314
bigsmilie76-gif.1318315

20 yasindasin kucuksun lutfen egitimini tamamla kendini tamamen egitime ogrenime vermelisin bir ise girmelisin bunlari dusunmek icin yasin daha kucuk...

Evlilik vaadi almak için yaşın çok genç önceki yaşadığın ilişki kimseyi ilgilendirmez nasılsa beni böyle kabul eder diye sakın acele yanlış bir karar alma 20 yaş evlenmek için çok erken bence bir süre kimseyle görüşme kafanı topla henüz hayatı erkekleri anlayacak doğru karar verecek yaşta değilsin lütfen kendine biraz zaman tanı

Hata yaptığı icin olmek istemiyor bence su an hayatindaki insanla görüşmesine annesi onay vermediği için kızmış. Annesini hakli buluyorum ben çünkü arkadaşın mantığı şu ,nasilsa eski erkek arkadasimla birlikte oldum ve su anki sevgilim bunu biliyor,bununla da olabilirim ama annem izin vermiyor . Bu nasil makul olabilir ki
Oo ben yanlis anladim o zaman galiba :110: tsk ederim ...

Ben pisman oldugu icin intihar etmek istedigini anladim :KK45:

Ben pisman oldugu icin intihar etmek istedigini anladim :KK45:

Yok pişman degil sanırım yani hic pisman gibi yazmiyor aksine "nasilsa onunla birlikte oldum,su anki sevgilim de bunu biliyor,eh o da erkek sonuçta ister birlikte olmayı..." mantığına bağlamış yetmemis gitmiş anasina anlatmış bu fikirlerini,kadın da haliyle kiziyor kullandirtma kendini diyor çünkü bu kizimiz kendi istediği için degil sirf evlenmek için koz olarak sunuyor cinselliği.
Aaah ahhh egitim iste bunun icin sart.

Yok pişman degil sanırım yani hic pisman gibi yazmiyor aksine "nasilsa onunla birlikte oldum,su anki sevgilim de bunu biliyor,eh o da erkek sonuçta ister birlikte olmayı..." mantığına bağlamış yetmemis gitmiş anasina anlatmış bu fikirlerini,kadın da haliyle kiziyor kullandirtma kendini diyor çünkü bu kizimiz kendi istediği için degil sirf evlenmek için koz olarak sunuyor cinselliği.
Aaah ahhh egitim iste bunun icin sart.

Yani birdaha yapmak istiyorsa pisman degildir. Ay sasirdim suan :D bu durumda tabiki anne hakli :sinirli:

Anneniz bakire olmadığınızı biliyor mu ? Kusura bakmayın şuan sevdiğiniz adam değil bence anneniz adınızı çıkaracak gibi duruyor.Şu durumda kızım zaten büyük acılar çekti Allahım inşallah bu ilişkisi evlilikle tamamlanır mutlu olur demesi lazım.

daha 20 yaşındasın hayatının baharındasın. ne evliliği ne intiharı??
oku çalış kurslara git kendini geliştir. anneni kısmen dinle kimseye kendini kullandırtma sakın. önüne çıkan insanaları iyice değerlendir. hemen evlilik diye girme duruma.
ayrıca beden senin karar senin ölmek falan hakkın değil.

Anneniz bakire olmadığınızı biliyor mu ? Kusura bakmayın şuan sevdiğiniz adam değil bence anneniz adınızı çıkaracak gibi duruyor.Şu durumda kızım zaten büyük acılar çekti Allahım inşallah bu ilişkisi evlilikle tamamlanır mutlu olur demesi lazım.

her önüne gelenle yatıyor , annesi onu korumaya çalışıyor haklı olarak
ne evliliği yaşı daha 20

Çok cahilsin ve bu koşullarda sağlıklı kararlar vermeni gerektirecek meziyetlerin hiç birine sahip değilsin. Tutturmuş bir bekaret mevzusu gidiyorsun. Öncelikle şunu netleştirelim.

1- beraber olurken herşey güzel, cinsellik güzel. Sonrasında iş bozulunca beni kullandı etti vs.. 18 yaşında eğer bu sorumluluğun altına giriyorsan bunu taşımasını da bilmek zorundasın.

2-Bekarete karşı değilim. Kadın eğer kendi bedeninde böyle bir karar alıyorsa ona kimse karışamaz.
Ama ben artık bakire değilim mantığıyla her önüne gelene kendini sunarsan olmaz. o zamanda kurusa bakma ama annenin dediği gibi or..u olursun. Sanıyorum annene de artık bakire değilim benden sevişmemi bekliyorlar gibi hastalıklı düşüncelerini söylemişsin ki kadın seni uyarıyor.

Bir de yapıp edip intihar moda oldu. Lütfen evlenme canım sen olur mu... kendi bedenine ait sorumlulukları dahi alamazkençok başka sorumluluklar daha üstlenme yazık olur.

Back
X