Annem ne demeye calisti?

Bu cumleyi kurman cok korkunc. Ne demek katil edecekler? Acil destek al lutfen.
Aile iliskilerini bilmiyorum ama bu kelime beni korkuttu.
Sakin olun katil olmam onu lafin gelisi dedim ama beni gercekten cildirtacak kadar cok sinirlendiriyorlar bazen seytan icten ice gidikliyor

Annenizin verdiği örnekte, bahsi geçen kız olmayan ve yalan yanlış şeyler anlatan biri. Siz de annenizin burdaki konularınızı okuduğundan şüphelendiğinizi ve bu yüzden epey panik olduğunuzu yazmışsınız.
Bütün bunları uydurmuşsunuz, bunu anladım. Aslı astarı olmayan şeylerin, yaşanmış gibi anlatılması ; insanların direk akıl sağlığından şüphelenmesine sebebiyet verir. Sürekli tedaviye yönlendirilir.
Tedavi oluyormusunuz, oluyorsanız sizce tedaviye olumlu cevap veriyormusunuz?

Annenizin verdiği örnekte, bahsi geçen kız olmayan ve yalan yanlış şeyler anlatan biri. Siz de annenizin burdaki konularınızı okuduğundan şüphelendiğinizi ve bu yüzden epey panik olduğunuzu yazmışsınız.
Bütün bunları uydurmuşsunuz, bunu anladım. Aslı astarı olmayan şeylerin, yaşanmış gibi anlatılması ; insanların direk akıl sağlığından şüphelenmesine sebebiyet verir. Sürekli tedaviye yönlendirilir.
Hayir annem kiz yalan yanlis derken mesela o gun ailesi ile tartisti bunu asiri abartarak ve icin isine yalan katarak anlatirmis

Konuyu su an anladim neden uydurayim annemin olusunu opeyim bu dogeu

Back
X