- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
bence annen haklı canım.neden kendini eve kapatıyorsunki erkek arkadasın istiyor diye.baska arkadasım da yok diyorsun anladığım kadarıyla bütün hayatını erkek arkadasınla olusturmussun.ama ilerde pişman olacağın seyler yapma.hiçbirseyin garantisi yok ilerde Allah korusun ayrılırsanız ne olacak sen hiç çalısmamıs bir evkızı olacaksın.o zaman bir işe girmek senin için daha zor olacak.benim nacizane fikrim bu
Kölesi misin sen erkek arkadaşının onun, o istemiyor diye kendini eve kapatıyorsun. Yarın öbürgün nasılsa hep elinin altındasın diye, başka kızlarla birlikte olmaya, sana ilgi göstermemeye başlarsa ya da bir sebepten ayrılırsanız çok pişman olursun bir hiç yüzünden hayatımı harcamışım diye.
kafayı yemek üzereym galiba artık insanlarla konuşmaya konuşmaya konuşmayı unuttm bir tek sevgilim sadece kimsem yok oda yo kzaten su anda burda tek arkadaşım bile yok sürekli evdeyim sürekli bu genç yaşımda annemle tartıştık bugun sen bi genç kızsın dedi bu ne dedi kendini eve hapsettin gir bi işe çalış o zaman dedi böyle oturmayla nereye kadar napmayı düşünyüyorsun dedi bak konuşmayı bile unutmuşun kızım dedi olurmu böyle dedi arkadaş cevren bile yok dedi tek başınasın evde bütün gün boyunca dedi benim bile bir işim var dedi ama yok sen dedi böyle dedi psikoljin bozulur dedi çok haklıydı kızlar ama gelin görün ki erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor napacağımı bilmiyorum eve kapalıyım ne bir arkadaşım ne gideceğim kimsem var hiç kimse kızlar mal gibi hissediyorum kendimi su anda bunları yazarken bile aglıyorum annemde üzülüyor bu durumuma ama ben napacağmı bilmiyorum erkek arkadaşım kesinlkle izin vermez evde de kafayı yerim böyle gider herhalde bu durum
daha evlenmeden senın üzerinde hak idda ediyor erkek arkadaşın nekadar düşüncesizce peki ilerde evlendığınde ya anlaşamayıp ayrılırsanız iş deneyımın yok nasıl geçineceksın yada ayrılmadınızda herşeyi düşünmek gerek öldü diyelim yıne kaldın sudan çıkmış balık gıbı ne olcak ozaman senın çalışmana karışan erkek arkadaşın emın olki sana çok değer verdiğinden yada çok düşünceli olduğundan yapmıyor bunu tamamen bencılliğinden kımbilir çalışan kadınları nasıl görüyorki herkesın kendısı gıbı görduğunu sanıyorr
erkek arkadaşın çalışmanı istemiyor diyemi evde oturuyorsun? ona ne, onu ilgilendirmez ki, hem sen ondan ayrılmamışmıydın yanlışmı hatırlıyorum
ayrılsam neden böyle bie konu açıym ?
peki napmalym canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?