annem ne kadar kızdı bu halime bende artık kendimi bir garip hissediyorum kızlar. :(

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
kafayı yemek üzereym galiba artık insanlarla konuşmaya konuşmaya konuşmayı unuttm bir tek sevgilim sadece kimsem yok oda yo kzaten su anda burda tek arkadaşım bile yok sürekli evdeyim sürekli bu genç yaşımda annemle tartıştık bugun sen bi genç kızsın dedi bu ne dedi kendini eve hapsettin gir bi işe çalış o zaman dedi böyle oturmayla nereye kadar napmayı düşünyüyorsun dedi bak konuşmayı bile unutmuşun kızım dedi olurmu böyle dedi arkadaş cevren bile yok dedi tek başınasın evde bütün gün boyunca dedi benim bile bir işim var dedi ama yok sen dedi böyle dedi psikoljin bozulur dedi çok haklıydı kızlar ama gelin görün ki erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor napacağımı bilmiyorum eve kapalıyım ne bir arkadaşım ne gideceğim kimsem var hiç kimse kızlar mal gibi hissediyorum kendimi su anda bunları yazarken bile aglıyorum annemde üzülüyor bu durumuma ama ben napacağmı bilmiyorum erkek arkadaşım kesinlkle izin vermez evde de kafayı yerim böyle gider herhalde bu durum

bence annen haklı canım.neden kendini eve kapatıyorsunki erkek arkadasın istiyor diye.baska arkadasım da yok diyorsun anladığım kadarıyla bütün hayatını erkek arkadasınla olusturmussun.ama ilerde pişman olacağın seyler yapma.hiçbirseyin garantisi yok ilerde Allah korusun ayrılırsanız ne olacak sen hiç çalısmamıs bir evkızı olacaksın.o zaman bir işe girmek senin için daha zor olacak.benim nacizane fikrim bu

Çalışıp çalışmamana bir şey diyemem ama erkek arkadaşına şimdiden bu kadar itaat mi ediyorsun...

Son düzenleme:
Erkek arkadaşının isteklerine göre yaşarsan ileride daha çok ağlarsın,hiç kimse için değil kendin için yaşamalısın.

Kölesi misin sen erkek arkadaşının, o istemiyor diye kendini eve kapatıyorsun. Yarın öbürgün nasılsa hep elinin altındasın diye, başka kızlarla birlikte olmaya, sana ilgi göstermemeye başlarsa ya da bir sebepten ayrılırsanız çok pişman olursun bir hiç yüzünden hayatımı harcamışım diye.

Son düzenleme:

peki canm napyım sevdiğimdende vazgeçemiyorum napacagm ben böyle

daha evlenmeden senın üzerinde hak idda ediyor erkek arkadaşın nekadar düşüncesizce peki ilerde evlendığınde ya anlaşamayıp ayrılırsanız iş deneyımın yok nasıl geçineceksın yada ayrılmadınızda herşeyi düşünmek gerek öldü diyelim yıne kaldın sudan çıkmış balık gıbı ne olcak ozaman senın çalışmana karışan erkek arkadaşın emın olki sana çok değer verdiğinden yada çok düşünceli olduğundan yapmıyor bunu tamamen bencılliğinden kımbilir çalışan kadınları nasıl görüyorki herkesın kendısı gıbı görduğunu sanıyorr

peki napmalym canm

erkek arkadaşın çalışmanı istemiyor diyemi evde oturuyorsun? ona ne, onu ilgilendirmez ki, hem sen ondan ayrılmamışmıydın yanlışmı hatırlıyorum

ben napacagmı bilmyrm canm gercekten bilmyrm

annen cok ama cok haklı bencede bır işe gir ve calıs emın ol cok kısa bı zamanda bu bunalımlı halınden kurtulur hem yenı arkadaslar edınır hemde senı haketmeyen o sevgılını daha az dusunmeye baslarsın tecrubeyle sabıttır

erkek arkadaşında bırakıp giderse ne olacak?

onun için sağlığını bozacak kadar fedakarlık doğru mu o senın için bu kadarını yapar mı

gir bir işe çalış sevgilin senı seviyorsa kabul eder.

sevgilin ne iş yapar, ilerde evlenmeyi düşünüyor musunuz vs. bilmiyorum ama olur ki evlenirseniz ve sevgilinin maddi durumu iyi değilse aç kalırsınız. sevgilinin maddi durumu iyi ve evlenirseniz ve sen gene çalışmazsan bu seferde mutsuz olursunuz. çünkü sen bunalırsın evde gibime geldiiii

peki napmalym canm

Canın ne istiyorsa onu yapmalısın tabiki. Çalışmak istiyorsan çalış, kursa ya da okula başlamak istiyorsan başla, yeni arkadaşlar edin. Sen sırf erkek arkadaşın istediği için tüm hayatını donduracak kadar çok seviyorsun madem onun da en azından seni, kendi istediklerini yapmana destek verecek kadar seviyor olması lazım. Sevmiyorsa da bırak zaten başka adam mı yok koskoca ülkede.

ya kızma bana ama

daha dün erkek arkadaşım bana geber dedı dıye üzüldün konu açtın hatta ayrılmıştınız neyse kı bı yanlış anlaşılma olmuş barıştınız

şımdıde o adam ıçın kendını eve hapıs edıyorsun

değer mı sence

bıdaha asla şımdıkı yaşına dönemeyeceksın

hayatın tadını çıkar

aşk sevgı güzel şeyler de abartmamak lazım ne demek çalışmamı ızın vermıyor sen kendını gelıştıremıcek mısın

bı ışın bı gelırın olmayacak mı

Erkek arkadaşınla bu olayı konuş olayları anlat. birazda abartarak konuş. halledersiniz aranızda sıkma canını

kesınlıkle annen haklı yasın da genc sanıyorum yazık etme kendıne.çalısmana ızın vermıyorsa ucretsız kurslar var onlara katıl vakıt gecır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…