annem ne kadar kızdı bu halime bende artık kendimi bir garip hissediyorum kızlar. :(

şimdi konuştuk konuyu böyle şeyler bana uygun degil dedi napıyorsan yap dedi bende dedm neden bana destek olmuyorsun su bu dedm birşey demedi arkadaşlar sevdigimdnde vazgeçmek istemiyorum ben napacagm

kaç yaşında annen bile çalışıyor sen bu yaşında evdesin neden kendini köreltiyorsun
kendi değerini sen belirlersin başkası değil

böyle her dediğine kurulu robot gibi hee dersen çok üzülürsün
baban değil abin değil eşin değil ona mı kalmış çalışmanı istememek

valla aç gözünü yoksa olan sana olur başkasına değil

napacagımı bilmyrm hiç zaten su anda işte yok .ç(

ayrılsam neden böyle bie konu açıym ?

evet ya yanılmamışım, arkadaşta söyleyince eski konularına baktım,
daha dün erkek arkadaşım beni terk etti diye konu açmışsın, barışmasaymışsınız daha hayırlı olurmuş senin için

Bence sen kendinde değilsin. Dün erkek arkadaşın ayrıldı diye ölüyodun, bugün sevmiyorum onu eskisi gibi diye konu açtın. Şimdi de sana çalışma dediğinden yakınıyosun. İlginçsin...

kızlar kolay diyorsunuz ama ayrılmak kolaymı

E daha dün ayrılıp barışmışsınız siz, belli ki çok zor değil ilişkinizin dahilinde ayrılmak. Sevgilinde kabullenecektir birsüre sonra şimdi ayrılsa da. Şu yaşlarını evde oturup televizyon izleyerek, başka şehirdeki sevgilini bekleyerek harcamazdım ben senin yerinde olsam. Belli ki dengesiz, garip kısıtlamalar koyan, bir gün öyle bir gün böyle bir sevgilin var. Nesi var ki onun kader sayılabilecek, vazgeçilmeyecek?

Bence sen kendinde değilsin. Dün erkek arkadaşın ayrıldı diye ölüyodun, bugün sevmiyorum onu eskisi gibi diye konu açtın. Şimdi de sana çalışma dediğinden yakınıyosun. İlginçsin...

Aynen katılıyorum, sen ardı ardına konular açan arkadaş değil misin, diğer konularını okudum, biliyorum, bi terketti diye ağlıyordun, bugün sevmiyorum diye konu açmışsın, şimdi de bu konu, neyse, olan olmuş artık, kendini ezdirme, niye ezdiriyorsun, köle misin sen, erkek arkadaşının kölesi misin, sana git kendini at dese atacak mısın ki, kaç yaşındasın merak ettim, okumuyorsun galiba, bencede anneni dinlemelisin, erkek her zaman bulunur, ama anne bulunmaz, sen anneni dinle bence, anneler her şeyin doğrusunu bilir.

Erkek arkadaşın ne iş yapıyor bu arada, yada okuyor mu ? Merak ettim.

Son düzenleme:
Hiç bir zaman hayatınızda sizinle ilişkisinde şart koşan kişilerle ilişki yaşamayın..

Yok çalışırsan bitermiş de cart curtmuş..

Senin ailen değil eşin değil neyin hırsı bu anlamadım hoş ailen bile olsa onların da bunu demeye hakkı yok.

Hayat senin hayatınsa onu da sen yönlendirmelisin..

kocam izin vermiyor bebeğim var falan dersin de anlarım.ama erkek arkadaşın da kim oluyor yahu??? bu ne tolerans.şaka mı bu? yarın bi gün o hayatını bağladığın o erkek arkadaşın dışarda işi gücü olan,sosyalleşen mutlu bir hatun bulursa kendine geçen bu günlerine yanarsın.

ayrıva evli bile olsan kimse sana köle muamelesi yapamaz...

Annen haklı, evet. Belki de iyiliğini düşünen tek kişi annendir.
Erkek arkadaşın bencil, sözde maçonun teki, buna da evet.
Eğer çalışmak istiyorsan;
çalışmanın kötü bir şey, erkeklere has bir şey olmadığını onun aklına bir güzel sokmak zorundasın.
Hayatının merkezine oturttuğun adamın, nasıl biri olduğu hakkında bir fikrin var mı?
Ben söyleyeyim; duvarlarını, "senin duvarlarını" kendi elleriyle örmüş. Penceresiz, kapısız, bacasız.
Yine söylemeliyim ki; bu onu mutlu yapar ancak, seni değil.
Kır duvarlarını, güneşsiz kalma daha fazla.

Son düzenleme:
su anda polislige hazırlanıyor o olmassa askerlik artık kendinden nefret ettirdi

haklsın canm haklsın ama ben ne yapacagm inanki bilmiyorum

kızlar şimdi mesaj attı demiş ki ben ilişkimi düşünmek zorundayım sizin maddi durumunuzu değil dedi senn le biz ne zaman anlaştık ki zaten dedi bana bunları dedi ya inanamıyorum varya sadece kendini düşünüyor

Erkek arkadaşını bu kadar büyük görme.
Seni avcunun içine almış ama aslında o özgüvensizin biri sadece..
Çevren olsa gözün açılır , ondan çok çok daha iyileri olduğunu farkedersin diye ödü kopuyor. Erkek arkadaşında olan da bir nevi ruh hastalığı. Daha yaşın çok genç. Üstelik ilişkiniz bir yılını bile doldurmamış. Şimdi böyle yapan adam ileride neler yapar sana hiç düşündün mü ? Bunun bi sonu yok. Bir odaya kitleyip seni hayat boyu oraya hapsetmeye kadar gider..
Ona ayakları üzerinde duran hür biz kız olduğunu göstermelisin. Bak gör o zaman çarklar nasıl tersine dönüyor ve o senin peşine düşüyor

Okul durumunu merak ettim ? Üni okudun mu ?
Ve bir de seni bu hale sokan adam neler yapıyor ? O kendi arkadaşlarıyla çıkıyor mu sosyal bir çevresi var mı ?

GErçekten anlam veremdiğim için soruyorum. Ne buluyorsun bu arkadaşta? Nesini seviyorsun tam olarak? Seni mutlu eden ne yapıyor? Burdan bakınca kendini düşünen bir adamdan başkası gibi gözükmüyor. Mİlyonlarca kadın çalışıyor ve ilişkilerini sürdürüyor, onların sevgilileri , kocaları ilişkilerini düşünmüyor da bir seninki mi düşünüyor.

Ne demek ben senin ailenin maddi durumunu düşünemem. Gerçekten seven insan karşısındakini mutlu etmek, sorunlarına destek olmak için uğraşır. Köşe yastığı değilsin ki sen koltuğun bir köşesine ilişip sevgilini bekleyesin. Elbette ailene karşı olan sorumluluklarını yerine getireceksin. Bu kadar yıl seni okutmuş, yetiştirmiş insanlara maddi manevi katkı sağlayacaksın, bunları kabullenemeyen biri normal değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…