annem ne kadar kızdı bu halime bende artık kendimi bir garip hissediyorum kızlar. :(

erkek arkadaşımla konuştum izin verdi ikna ettm o sadece başıma bir iş gelmesinden korktu hepsi buydu yani bazı kişiler çok büyütmüş sevgim bana çok deger veriyor ve beni seviyor ayrılmak kolay değildir hiç bir zaman neyse birdahda da burda bi konu paylaşmayacağım zaten

Belli belli insan olarak çok dğer veriyor. Sadece kendi psikopatlık derecesinde kıskançlığını yaşıyor erkek arkadaşınız yoksa size değer filan verdiği ya da saygı duyduğu yok ama siz böyle bir yaşamı böyle bir erkeği kendinze layık görüyorsanız artık bizim de burda söyleyecek başka bir şeyimiz yok mutluluklar . :49:

erkek arkadaşımla konuştum izin verdi ikna ettm o sadece başıma bir iş gelmesinden korktu hepsi buydu yani bazı kişiler çok büyütmüş sevgim bana çok deger veriyor ve beni seviyor ayrılmak kolay değildir hiç bir zaman neyse birdahda da burda bi konu paylaşmayacağım zaten

siz bilirsiniz elbette. bizim için bir sorun yok.:6:

insanda uyandırdığın tek duygu acıma, bi nefret ettirdi diyosun bi ayrılmak kolaymı diyosun, kınamakta istemiyorum bakarsın senin gibi bi kızım olur Allah muhafaza,Rabbim akıl fikir versin

Ay izin vermiş paşam ne mutlu sana.:ssz: Tabi ailen değil önemli olan erkek arkadaşının izin verip vermemesi. Aile dediğin nedir ki? onlar seni sevmediğinden düşünmediğinden sana izin veriyor yoksa onlar da başına iş gelmesinden korkardı. Ama erkek arkadaşın nasıl da bilgili bir insan maşallah.:31:
Demekki senin aklın, başına iş gelip gelemeyeceğini düşünmeye yetmiyor ki sevgilin sana söylemiş bravo canım o seni çok seviyor sevgilisinin kararlarına saygıyla yaklaşanlar da sevgilisini sevmiyor. O dilinizden düşürmediğiniz sevgilinizin kulu kölesi olmaya devam edin. İzinsiz sokağa bile çıkmayın erkeğinizdir ona saygılı olun. Mutluluklar dilerim. :51:

izin verdiyse ne mutlu sana!
bunca çalışan kadının başına neden bişey gelmiyor?
kendine yakıştırdığın hayat "erkek arkadaşından izin almaksa" bize laf düşmez tabii
umarım evlenince markete gitmek için izin almak zorunda kalmazsın
erkek arkadaşım bana prenses gibi davranıyor yanılgısına düşme rica ederim, öyle birşey yok çünkü

Son düzenleme:

canım kimse sana ayrıl yada ayrılma diyemez herkes burda kendince düşüncesini söylemiş.kabul etmek yada etmemek sana bağlı.
erkek arkadasın basına birsey gelmesinden korkuyormus ya sonucta senin basına 1iş gelecekse bu evden bakkala giderken bile gelebilir.

ay inanmıyorum üniversiteyi kazanmış ikiside ve erkek arkadaşıyla beğenmedikleri için ikiside bırakmış.

canım kusura bakma da senın hiç ama hiç aklın yok
bak sevgilin kendini kurtarmanın peşinde polis olmaya uğraşıyor sen ne yapıyorsun?

senın aklın yok mu sevgilinde aşırı cahil bi çocuk ve sen bu cahil çömez çocuğun peşine takılmışsın hayatını hiç ediyorsun

azcıkda kendını düşün, kendini kendini

senın bi değerın var el oğlu iki lokma yedirir bin kere geri alır onu

sen ne sanıyorsun

ekmek elden su gölden nereye kadar? milletin sırtına kambur olmuşsun elin var ayağın var ama peki ya aklın? o nereye kayboldu?

silkelen kendıne gel

annen baban ayrıymış annenın işi olmasaydı şu an aç sefil sürünürdünüz babandan nafaka mı bekleyecektiniz 3 ayda 200 lira verecekti elinize onunla mı geçinecektiniz?

az şu annenı örnek al o cahil sevgilini değil.

o senı sevse okulunu bırakmaman için kendini paralardı.

Son düzenleme:
kafayı yemek üzereym galiba artık insanlarla konuşmaya konuşmaya konuşmayı unuttm bir tek sevgilim sadece kimsem yok oda yo kzaten su anda burda tek arkadaşım bile yok sürekli evdeyim sürekli bu genç yaşımda annemle tartıştık bugun sen bi genç kızsın dedi bu ne dedi kendini eve hapsettin gir bi işe çalış o zaman dedi böyle oturmayla nereye kadar napmayı düşünyüyorsun dedi bak konuşmayı bile unutmuşun kızım dedi olurmu böyle dedi arkadaş cevren bile yok dedi tek başınasın evde bütün gün boyunca dedi benim bile bir işim var dedi ama yok sen dedi böyle dedi psikoljin bozulur dedi çok haklıydı kızlar ama gelin görün ki erkek arkadaşım çalışmamı istemiyor napacağımı bilmiyorum eve kapalıyım ne bir arkadaşım ne gideceğim kimsem var hiç kimse kızlar mal gibi hissediyorum kendimi su anda bunları yazarken bile aglıyorum annemde üzülüyor bu durumuma ama ben napacağmı bilmiyorum erkek arkadaşım kesinlkle izin vermez evde de kafayı yerim böyle gider herhalde bu durum

Walla benım de bınzamanlar ole cok sewdıgım bır erkek arkadasım vardı ve oda yanı aynı sekılde calısmamı hıc ıstemezdı

Nse gel gor aradan ıkı senemız gectı ve kaybettım kaybettıgım zamanım genclıgım bılgım. Yasımın ılerlemesı oldu
Sana tavwıyem kesınlıkle calıs erkek elıne bakma derım
Yarının ne getırıp senden ne goturucegı ınan bak hıc bellı olmuyo
Erkekten para ıstemek var kendı param var demek var

Ben bu ılıskıden ınan senın alabılcegın bır sey goremedım
Anne ne derse haklıdır bu ıllıskını bıtırmenı ve sana kostek olmaycak bırı ıle yoluna devam etmenı onerırım

En onemlısı bı ıse gırersen hem paran olur ''cewren''olur en onemlısı budur
etkılesıme gırmıs oldugun cewreyle bakarsın orada bırıle tanısırsın evlenırsın bunu unutma!!!!!!

Neden isine gelenlere sana pozitiv gelen yorumlara cevap veriyorsun..

Isine gelmiyor tabi, hem dakika dakika konu ac hemde cevap verme ..

O neysede erkek arkasindanda birsey anlamadim sendende bir ayriliyorsunuz bir gerimi dönüyor ne yapiyor anlamadim gitti..

Canin sikildiginda kavgalar cikariyorsun sonrada ben sevgilimden sogudummu ne, acaba hislerimmi degisti yok yok sevmiyorum yada ben bir kk konu acip soruyim..

Burasi öyle düsündügün bir basit bir site degil iyi düsün iyi yaz cocuk yok karsinda sana okadar önerilerde bulunsun burdakiler..

Sende birseye tutma önerileri .. Hoppala yine bir konu ac nede olsa cevap verenlerim olcaktir..

Ben ne sana aciyorum ne sevgiline sadece ANNEN'e aciyorum bu yasa kadar hala calisip didinip seni düsünmesine sana kalkta calis hep ben caliscak degilim demiyen bir

Annen'e ellerinden öpüyorum o kadinin..

Sen sevgilini düsün dur nede olsa o senin dünyan hayatin herseyin Annenin dedigini yapmiyorsan burdan alcagin fikirlerimi uygulicaksin sanki .. :34:

Bunuda okumaz gecersin nede olsa ama bilki fikir verende olmiyacaktir artik hemde böyle sacma sapan konulara durmadan degisen fikirlere, ne istedigini bilmeyen bir

zihniyete vede Annesini degilde sevgilisini dinleyene sanki o seni büyüttü sana bakti hey gidi dünya ..

cevap vermeyecektim ama verecegim özellikle o tepkili yorum yapanlara .! 1. cisi bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez istediğim gibi yaşarım evet ben sevgilimden izin alıyorum oda benden ortak bir karar buluyoruz bu da kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez .! ben memnunum halimden sadece cevrem olmadığı için sıkıldım hepsi bu o da arkadaşlarm ünvv. olduğu için 2. cisi annem benim gibi bir evladı olduğu için benimle gurur duyuyor siz kimsinizde beni küçümsüyorsunz kimsiniz siz be ? herkeze sözüm değil onlark endilerini iyi biliyor siz sütten çıkmış aş kaşıksınız değil mi yok seviglinden ayrıl yok su yok o ben annemden sonra dünyada mutlu eden 2 insan sizin demenizlime ayrılacam evet ben dar görüşlüyüm var mı bir itirazı olan bu sizi hiç mi hiç de ilgilendirmez gelelim iş konusunda evet onunda izni olması gerekiyordu ve oldu ondan izin aldım için hiç kimse beni küçünseyemez aşagıyalamaz benm hayatım böyle anladınız mı ? bizde böyle ben memnumm halimden birdaha asla bu siteye girmeyecem asla siz mükemmelsiniz harikasınız kusursussuzunz peh neyse daha fazla birşey diyemecem degmez o beni küçümseyenler önce kendilerine baksınlaryazık yazık

bizi ilgilendirmezde ne diye her gün her akşam bi konu açıyosun madem öyle bi günlük al içini dök, annen sana daha ne desin akil olan anlar

sen bu kadar atar yapıpta bi daha konu açarsan bu insanlar yedirirler ama sana o atarı
bence de ne bi daha buraya gir ne de yaz,otur esra erol izle

cevap vermeyecektim ama verecegim özellikle o tepkili yorum yapanlara .! 1. cisi bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez istediğim gibi yaşarım evet ben sevgilimden izin alıyorum oda benden ortak bir karar buluyoruz bu da kimseyi ama kimseyi ilgilendirmez .! ben memnunum halimden sadece cevrem olmadığı için sıkıldım hepsi bu o da arkadaşlarm ünvv. olduğu için 2. cisi annem benim gibi bir evladı olduğu için benimle gurur duyuyor siz kimsinizde beni küçümsüyorsunz kimsiniz siz be ? herkeze sözüm değil onlark endilerini iyi biliyor siz sütten çıkmış aş kaşıksınız değil mi yok seviglinden ayrıl yok su yok o ben annemden sonra dünyada mutlu eden 2 insan sizin demenizlime ayrılacam evet ben dar görüşlüyüm var mı bir itirazı olan bu sizi hiç mi hiç de ilgilendirmez gelelim iş konusunda evet onunda izni olması gerekiyordu ve oldu ondan izin aldım için hiç kimse beni küçünseyemez aşagıyalamaz benm hayatım böyle anladınız mı ? bizde böyle ben memnumm halimden birdaha asla bu siteye girmeyecem asla siz mükemmelsiniz harikasınız kusursussuzunz peh neyse daha fazla birşey diyemecem degmez o beni küçümseyenler önce kendilerine baksınlaryazık yazık

ee arkadaşım sen madem burdakilere siz kimsiniz bee ! diyorsun o zaman ne diye helaya gittiğini bile buraya yazıyorsun :9: bi konuda 19 yaşımdayım diyorsun bi konuda 21 bence senin acil pskiyatriste gitmen gerek. yardıma ihtiyacın var. yarın bir gün o çok güvendiğin sevgilin seni kapı önüne korsa gelipte burda arkadaşlar yardım edin öldüm bittim diye konu açma. hadi bay. :3:

Sizi küçümseyen ya da aşağılayan biz değiliz başkası ama onu da birinin anlaması lazım o da biz değiliz.:34:

Konu sahibi kendini kandırmaya devam et, kazığı yedin mi dank eder diye düşünüyorum.
Önce kendi değerinin farkına var, aciz gibi davranma yazık üzülürsün. Üzüleceksin de.
Görünen köy kılavuz istemez. :50:

İşinize gelmeyince hemen "siz kimsiniz be!" Kavga ve tartışmalarda birbirini tanımayan tek toplumuz zaten:52:
Cidden bize neyse ne gelip bize anlatıyorsun?
Burada hemen hemen her yaştan arkadaş yorum yapıyor ve çoğunluk hemfikir, demekki neymiş bi'durup düşünmek gerekmiş.
Yaşa ve gör, sonra kk'de kızlar demişti deme de:ssz:.

Gerçekten içten bir şekilde üzüldüm ben senin için. O kadar saplantı haline getirmişsin ki ilişkini insanlar sizi internet üzerinden bile ayırmaya çalışıyor sanıyorsun. Kimse sana nolur sevgilinden ayrıl diye yalvarmadı. Söylenen şey ''sen olmak istediğin kişi ol, sevgilin senin kaderinse senin olmak istediğin kadını da sever''di her zaman. Ama sen kendin olmak değil sevgilinin fantezilerindeki iyi kız arkadaş olmak istiyorsun ve herkes fantezilerinden sıkılır. Seninki sıkıldığında kişiliğin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın işte.

Ay çok fazla "dedi" yazmışsın :27:
Ama annen haklı, tüm dünyan erkek arkadaşın olmuş gibi. Şimdi o giderse ne olur sana söyleyeyim mi?
Bence söylemeyeyim, sen zaten tahmin edersin.
Hayatına arkadaşlık, aile ve kariyeri de dahil etmelisin ki bir yerden darbe aldığında diğerlerine güçle sarılabilesin :)

Gerçekten içten bir şekilde üzüldüm ben senin için. O kadar saplantı haline getirmişsin ki ilişkini insanlar sizi internet üzerinden bile ayırmaya çalışıyor sanıyorsun. Kimse sana nolur sevgilinden ayrıl diye yalvarmadı. Söylenen şey ''sen olmak istediğin kişi ol, sevgilin senin kaderinse senin olmak istediğin kadını da sever''di her zaman. Ama sen kendin olmak değil sevgilinin fantezilerindeki iyi kız arkadaş olmak istiyorsun ve herkes fantezilerinden sıkılır. Seninki sıkıldığında kişiliğin ne kadar önemli olduğunu anlayacaksın işte.

:46::46::46::46::46:

canım bende aynı durumdayım 4 yıllık bi ilişkim var ve sevgilimin sözünden cıkmıyorum tabi karşılıklı oda benim sözümden cıkmaz dışarıda çalışmamı istemiyor.naptim biliyomusun madem beni calıştırmıyo bende işi evime getirdim şimd, evde calışıyorum hem onun içi rahat hemde benim evdede iş bulma imkanın var canım araştır derim ..hem ugraşın olur hem sevdiğin yanında olur

Back
X