- 1 Ağustos 2017
- 96
- 53
- 3
- 31
- Konu Sahibi Mutlusylmz
-
Çok üzüldüm sizin adınıza ama malesef bizim gibi bazı insanlar annesiyle imtihan oluyor,ne diyelim allah beter durumlardan korusunAnne dedin cigerimi dağladın.. 35 yaşındayım, aylardır boşandığımı x kişisine sakın söyleme dememe rağmen daha görür görmez söylemiş.. Söylediği kişi de dedikodunu tillahını yapacak biri.. Bunca yıldır annem hep aynıydı hiç değişmedi.. O yüzden kaçma imkanın varsa kaç kurtul yoksa seni yer bitirir.
Aslında mutsuz olması için hiç bir sebep yok ama bana bu şekilde davranıyor babama böyle değil mesela,ablamada aynı bana davrandıgı gibi davranıyordu evlendi ablam yeni,dünya varmış diyor yani o dereceAnnenizin bi derdi sıkıntısı mi var ? Mutsuz mu ?
Çalışmıyorum henüz ama dediginiz çok doğru en iyi çözümü bu sanırımCalisiyor musunuz? Kendi evinize cikin acil. İs bulun calismiyorsaniz
Çok haklısınız ne yazık ki öyle Bende öyle düşünüyorum artık tek çözüm buBazıları için evladının saçının teli kocaya değişilmez, bazılarında da koca evlattan daha önemli..Öncelik sırası farklı işliyor onların..
Herkesin yerinin ayrı olmasının farkındalığına varamamış yazık
İş, kurs, eğitim.. Bunlar evden uzaklaşmanızı sağlar..Az görüşmeye bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?