- 18 Eylül 2016
- 225
- 253
- 23
- Konu Sahibi Avetis_lady
-
Bende maalesef annemi hamileliğimde tanıdım. Siz böyle yazdıkça anılarım canlanıyor, nefret duyuyorum hatırladıkça.
Tek tek anlatmıcam ama bebeğim doğduğunda hastanede bile kalmadı küs olduğum kv eline bıraktı beni. Altlı üstlü otururduk Doğumun ertesi günü bile yanımda olmadı.
Bende çok özeniyorum, annesiz gibiyim.
Rus bir arkadaşımın ailesi 6 ay kaldı yanında.
Benim ki bir şeye yardım etmediği gibi yemek var mı diye bana sorardı.
Yani çanınızı sıkmayın, niye böyle değil sormayın. Ben çok sordum Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı misali oldu..
Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın, bütün sevginizi ona verin. Ne annenizden ne eşinizden ne kimseden zerre birşey beklemeyin..
Iki cocuk dogurdum ikisindede misafir gibi gelip gitti.1 kere yemek yapti oda barbunya cocuk 10 gunluktu gazdan mahvoldu doktum.dikislerim sisti 2 cocugumla yalniz gittim ben seni gormeden sevmistim kaderimizde benziyormusBende maalesef annemi hamileliğimde tanıdım. Siz böyle yazdıkça anılarım canlanıyor, nefret duyuyorum hatırladıkça.
Tek tek anlatmıcam ama bebeğim doğduğunda hastanede bile kalmadı küs olduğum kv eline bıraktı beni. Altlı üstlü otururduk Doğumun ertesi günü bile yanımda olmadı.
Bende çok özeniyorum, annesiz gibiyim.
Rus bir arkadaşımın ailesi 6 ay kaldı yanında.
Benim ki bir şeye yardım etmediği gibi yemek var mı diye bana sorardı.
Yani çanınızı sıkmayın, niye böyle değil sormayın. Ben çok sordum Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı misali oldu..
Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın, bütün sevginizi ona verin. Ne annenizden ne eşinizden ne kimseden zerre birşey beklemeyin..
Uzak dur kuzum yoksa daha cok canin yanar.2 cocugumdada annelik gormedim cok cektim ama icime attim artik takmiyorum gucluyum yikamaz beniDoğumuma az kaldı. Hiç zorlamadım yanımda olsun diye kendi teklif etti gelirim diye. Gelene kadar temizliğini yaptır kirli olmasın dedi. Eşyalarını hazırla dolabına yemek yap koy gelen gideb olur dedi tamam dedim. Tek isteğim o anlarda yanımda olmasıydı. Her aradığında kilomla dalga geçen her şeyimde beni küçük gören biri oldu. Kanamam varken yan gelip yatıyorsun şişersin tabi dedi.Her aradığında ağlıyorum kırmıyorum bişey demiyorum. Düşman mı bana anlamıyorum. Yakınımda değil ama aramızdaki mesafe sadece yollar değil artık. Çok imreniyorum anneleri gelip bakıyor kızlarının torunlarının üstüne titriyor benimki kardeşinin karısına gidip kaldı herşeyini yaptı laf kondurmuyor. Benim bi kere bebeğimin sağlığını bile sormadı. Yazarken bile canım yanıyor.
Üzülmüyorum hatta Allah gecinden versin ama ölse üzülmem diyorum, varlığı yokluğu bir çünkü.üzülmeyin, demek ki bunu yasayan insanlar da varmis.
yillarca herkes yapar annem yapmaz derdim, esime hep annemi anlatip savunurdum bir de. nasil sok oldum anlatamam.
ama sokku atlattim.
baya düstü gözümden
kendimi cocuklarima ve esime adadim, bana yeter diyorum. güclü olmak lazim
Üzülmüyorum hatta Allah gecinden versin ama ölse üzülmem diyorum, varlığı yokluğu bir çünkü.üzülmeyin, demek ki bunu yasayan insanlar da varmis.
yillarca herkes yapar annem yapmaz derdim, esime hep annemi anlatip savunurdum bir de. nasil sok oldum anlatamam.
ama sokku atlattim.
baya düstü gözümden
Belki düşüncem farklı gelebilir ama .
Babanız yok mu ?
Sanki anneniz sizi kıskanıyor gibi..
Sanki kendisi yasayamamista sizden çıkartıyor gibi...
Benimki de patates haşlamıştı arkadaşımIki cocuk dogurdum ikisindede misafir gibi gelip gitti.1 kere yemek yapti oda barbunya cocuk 10 gunluktu gazdan mahvoldu doktum.dikislerim sisti 2 cocugumla yalniz gittim ben seni gormeden sevmistim kaderimizde benziyormus
Hayır herkesin ki değişmiyor..demek ki herkesin annesi genelde doğumda ve hamilelikte değişiyor ¿
güvendiğin daglara kar yagıyor inanclıysan Allah yeter demek lazım. herkes vurabiliyor hayattta Allah göstermesinüzülmeyin, demek ki bunu yasayan insanlar da varmis.
ama sokku atlattim.
baya düstü gözümden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?