Annem neden canımı yakıyor...

Avetis_lady

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
225
253
23
Doğumuma az kaldı. Hiç zorlamadım yanımda olsun diye kendi teklif etti gelirim diye. Gelene kadar temizliğini yaptır kirli olmasın dedi. Eşyalarını hazırla dolabına yemek yap koy gelen gideb olur dedi tamam dedim. Tek isteğim o anlarda yanımda olmasıydı. Her aradığında kilomla dalga geçen her şeyimde beni küçük gören biri oldu. Kanamam varken yan gelip yatıyorsun şişersin tabi dedi. Her aradığında ağlıyorum kırmıyorum bişey demiyorum. Düşman mı bana anlamıyorum. Yakınımda değil ama aramızdaki mesafe sadece yollar değil artık. Çok imreniyorum anneleri gelip bakıyor kızlarının torunlarının üstüne titriyor benimki kardeşinin karısına gidip kaldı herşeyini yaptı laf kondurmuyor. Benim bi kere bebeğimin sağlığını bile sormadı. Yazarken bile canım yanıyor.

Canım bu yazdıklarını annene de söyle nedenini öğren.Bir Anne evladına neden böyle davranır?

Gelmesini istediğinizden emin misiniz?

Zira lohusayken insan daha gergin ve alıngan oluyor. Gözünün üstünde kaşın var deseler batıyor insana...

Anneniz gibi bi insan hiç çekilmez yani bu halde. Burnunuzdan gelir daha çok...

Yardımcı olabilecek başka kimse yok mu? Anlayışlı olan, boş konuşmayan, işten güçten yüksünmeyen...

Ben de annemi yillarca tanimamisim, dogumuma geldi yardima ama yardim etti mi diye sor.. sanki benim haberim yok bana yatmaya gelmis gibiydi. Dogdu düzgün yemek yapmadi ki emziren yeni bir annenin yardimda bence en cok yemege ihtiyaci var. ben yemek yapmasam o da yapmiyordu, hadi ben atistiririm, esim de umursamaz. ama o misafir geldim evinde ac durdum demesin diye mecbur ben yapiyordum cogu zaman. Misafir gibi geldi gitti, sacma sapan davrandi. Lohusaligimda kafayi yiyecektim sonlara dogru artik.
Annemin beni böyle bunaltacagini tahmin edemezdim.
Simdi arayasim gelmiyor. ben de anneyim, cocuklarimla arama böyle bir sinir girsin istemem.
bu yastan sonra annemin bambaska yüzünü gördüm. bunun yüzünden depresyona girdim.
sonunda da aci ama gercek annemden buz gibi sogudum.
gercekte beni seviyor mu ona da emin degilim.
sevmiyor bana kalsa, artik umurumda da degil

Bende maalesef annemi hamileliğimde tanıdım. Siz böyle yazdıkça anılarım canlanıyor, nefret duyuyorum hatırladıkça.
Tek tek anlatmıcam ama bebeğim doğduğunda hastanede bile kalmadı küs olduğum kv eline bıraktı beni. Altlı üstlü otururduk Doğumun ertesi günü bile yanımda olmadı.
Bende çok özeniyorum, annesiz gibiyim.
Rus bir arkadaşımın ailesi 6 ay kaldı yanında.
Benim ki bir şeye yardım etmediği gibi yemek var mı diye bana sorardı.
Yani çanınızı sıkmayın, niye böyle değil sormayın. Ben çok sordum Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı misali oldu..
Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın, bütün sevginizi ona verin. Ne annenizden ne eşinizden ne kimseden zerre birşey beklemeyin..

İstemediği biriyle yada kaçarakmı evlendiniz. Sorun burdan başlıyor gibi.
Benim en büyük halam öyledir insanların iyi günü kötü günü demez pençelerini geçirir insanın böğrüne.
Kiminin huyu böyle, yemeğimi temizliğimi yaptıktan sonra kimse gelmesin zaten işim bittimi ayaklarımı uzatır otururum bari..
Kendinizi toparlayana kadar gündüzleri yardımcı tutsanız evi siler süpürür yemek yapar. En azından kırkın çıkana kadar.

üzülmeyin, demek ki bunu yasayan insanlar da varmis.
yillarca herkes yapar annem yapmaz derdim, esime hep annemi anlatip savunurdum bir de. nasil sok oldum anlatamam.
ama sokku atlattim.
baya düstü gözümden
kendimi cocuklarima ve esime adadim, bana yeter diyorum. güclü olmak lazim

Iki cocuk dogurdum ikisindede misafir gibi gelip gitti.1 kere yemek yapti oda barbunya cocuk 10 gunluktu gazdan mahvoldu doktum.dikislerim sisti 2 cocugumla yalniz gittim ben seni gormeden sevmistim kaderimizde benziyormus

Uzak dur kuzum yoksa daha cok canin yanar.2 cocugumdada annelik gormedim cok cektim ama icime attim artik takmiyorum gucluyum yikamaz beni

Üzülmüyorum hatta Allah gecinden versin ama ölse üzülmem diyorum, varlığı yokluğu bir çünkü.
Bende aynı sizin gibiydim, asla laf konduramazdım.
Bunlardan sonra anladım ki zaten hiç yanımda olmamış, ben var sanmışım..
Elbette güçlü olmak zorundayız, tek dileğim Allahım evladımı benim hakkımda böyle söyletmesin, beni şaşırtmasın.
Neyse konu sahibinin konusunu sabote etmiyim, dertliyim anlatmakta bitiremem :)
Sizde üzülmeyin..

Üzülmüyorum hatta Allah gecinden versin ama ölse üzülmem diyorum, varlığı yokluğu bir çünkü.
Bende aynı sizin gibiydim, asla laf konduramazdım.
Bunlardan sonra anladım ki zaten hiç yanımda olmamış, ben var sanmışım..
Elbette güçlü olmak zorundayız, tek dileğim Allahım evladımı benim hakkımda böyle söyletmesin, beni şaşırtmasın.
Neyse konu sahibinin konusunu sabote etmiyim, dertliyim anlatmakta bitiremem :)
Sizde üzülmeyin..

Belki düşüncem farklı gelebilir ama .
Babanız yok mu ?
Sanki anneniz sizi kıskanıyor gibi..
Sanki kendisi yasayamamista sizden çıkartıyor gibi...

ben de öyle düşünüyorum

demek ki herkesin annesi genelde doğumda ve hamilelikte değişiyor ¿

Iki cocuk dogurdum ikisindede misafir gibi gelip gitti.1 kere yemek yapti oda barbunya cocuk 10 gunluktu gazdan mahvoldu doktum.dikislerim sisti 2 cocugumla yalniz gittim ben seni gormeden sevmistim kaderimizde benziyormus
Benimki de patates haşlamıştı arkadaşım
Ama patates yemeği falan değil, bildiğin haşlama yapmıştı.
Kaderimizin kötülüğü bu olsun, Allah evlatlarımızdan yana güldürsün.
Bende seni sevdim, sağol

benim annem de geldi geldiği hibi sukadar bukadae kalırım pazarlıgı yaptı. dogum günüm gecikti hergün daha nezman doguracan derdi stres olurdum .dogum oldu daha dogrusu ıgrastık olmadı cok kötüyüm sezeryanlı .ilk gece hastanede bebek aglıyor ben kıpırdayamıyorum bakıyor ama insan rahat edemiyor . tamam yorgun ama sanki yüknüşüm gibi hissettim ay uy yoruldumlar.banyodaki cöp torbası logusalıktan dolayı cok doluyordu .kendini hizmetci gibi hissetmişben burada ne yapıyorum demiş zaten heryerim agrıyordu ben birsey yapamıyorum. yine benimle pazarlık
babam aramadı iki yada üçüncü günde aradı bende biye soruyorsam babam napıyo konustunmu diyorum anneme annem dedide aradı. babam geldi bir iki gün kalıp 9.günde gittiler
zaten ikinci dogumuna gelmem ben dedi saka yollu ama gercek. gelme zaten dedim
zaten cok zor günler geciriyordume simin işi felan zordu o da beni cok yıprattı.

biyandanda düsünüyorum ınların nesil hastanede bile tek gecirmiş. annesi bi iki gün bile zor kalmıs ondan mı diyorum böyle.

yorumları okudum, annelerin geneli öyle

güvendiğin daglara kar yagıyor inanclıysan Allah yeter demek lazım. herkes vurabiliyor hayattta Allah göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…