- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Avetis_lady
-
AYNI benim annem biliyor musun.. gözlerim doldu okurken ki ben tek kızım 2 erkek kardeşim daha var. Bilmem niye böyle oluyor ki..Kıskançlığı düşünmedim hiç. Nişanlıyken de burun kıvırırdı. Sen beceriksizsin bile derdi kaynanamın yanında. Beni sevdiğini düşünmüyorum artık. Ben ikü üniversite bitirmiş çok mutlu bir evlilik yapmış biriyim. Düşük yaptığımda ağlarken ben, acelen neydi ki hemen çocuk yaptın bundan sonra aklını topla da yapma dedi. Şimdi doğurcam bir ay kadar sonra bunda da anne ol da gör gününü bak nasıl burnundan getirir cocuk dedi. O zaman da ağladım.Ben ki yıllarca calışmış onlara da maaşımı saymış biriyim okurken bile yük olmadım. Her gün arayıp yeğenlerinin çocuklarını anlatıyor artık onlardan bile soğudum. Sanırım kendilerini mükemmel görüyorlar. Düşündükçe kuruyorum hiç doğum günümü kutlamadı bi kere sevgiyle bağrına basmadı. Kardeşime ise canını verir. Anneler günü yaklaştı ve ben de anne olcam arayıp içimde ne var ne yok döküp senin gibi anne olmayacağım bebeğimi hep koklayarak öpeceğim diyesim var
Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki zamanın eşim 15 günlüğüne Amerika'ya gitti eğitim için . Annem de Antalya'da teyzesinin yanındaydı ve eşimin onu o kadar çok çağırmasına rağmen yanıma gelmeyi bırak arayıp sormadı bile ve ben tek evladıyım .şimdi artık İzmir'de ama senede bir yada iki kere gelir Doğum olursa rabbim o günleri gösterirse 20 gün kalsın gitsin çok kalmasınDoğumuma az kaldı. Hiç zorlamadım yanımda olsun diye kendi teklif etti gelirim diye. Gelene kadar temizliğini yaptır kirli olmasın dedi. Eşyalarını hazırla dolabına yemek yap koy gelen gideb olur dedi tamam dedim. Tek isteğim o anlarda yanımda olmasıydı. Her aradığında kilomla dalga geçen her şeyimde beni küçük gören biri oldu. Kanamam varken yan gelip yatıyorsun şişersin tabi dedi.Her aradığında ağlıyorum kırmıyorum bişey demiyorum. Düşman mı bana anlamıyorum. Yakınımda değil ama aramızdaki mesafe sadece yollar değil artık. Çok imreniyorum anneleri gelip bakıyor kızlarının torunlarının üstüne titriyor benimki kardeşinin karısına gidip kaldı herşeyini yaptı laf kondurmuyor. Benim bi kere bebeğimin sağlığını bile sormadı. Yazarken bile canım yanıyor.
Uzun uzun anlatmak çok isterim ama boşver annemin sevgisi bana yalan geliyorSeni o kadar çok iyi anlıyorum ki zamanın eşim 15 günlüğüne Amerika'ya gitti eğitim için . Annem de Antalya'da teyzesinin yanındaydı ve eşimin onu o kadar çok çağırmasına rağmen yanıma gelmeyi bırak arayıp sormadı bile ve ben tek evladıyım .şimdi artık İzmir'de ama senede bir yada iki kere gelir Doğum olursa rabbim o günleri gösterirse 20 gün kalsın gitsin çok kalmasın
Yardim isteyince banami guvendin ikinciyi yapma dedim sana dediBenimki de patates haşlamıştı arkadaşım
Ama patates yemeği falan değil, bildiğin haşlama yapmıştı.
Kaderimizin kötülüğü bu olsun, Allah evlatlarımızdan yana güldürsün.
Bende seni sevdim, sağol
nankörler sizi barbunyayı pattisi beğenmemişler
benimki onları bile yapmadı misafir gibi geldi 1 saat oturdu çayını içti gitti..
bardağını da peteğin üstüne koydune takmışım ha hala hatırlıyorum
Annenize aranızda yaş farkı az mı? Genelde böyle anneler kızlarıyla anlaşamaz . Üzüldüm sizin adınıza . Bu konuyu annenize açın isterseniz ama sonucunda daha kotu olabilir aranız . Nasıl bir anne hayret ettim doğrusu?Doğumuma az kaldı. Hiç zorlamadım yanımda olsun diye kendi teklif etti gelirim diye. Gelene kadar temizliğini yaptır kirli olmasın dedi. Eşyalarını hazırla dolabına yemek yap koy gelen gideb olur dedi tamam dedim. Tek isteğim o anlarda yanımda olmasıydı. Her aradığında kilomla dalga geçen her şeyimde beni küçük gören biri oldu. Kanamam varken yan gelip yatıyorsun şişersin tabi dedi.Her aradığında ağlıyorum kırmıyorum bişey demiyorum. Düşman mı bana anlamıyorum. Yakınımda değil ama aramızdaki mesafe sadece yollar değil artık. Çok imreniyorum anneleri gelip bakıyor kızlarının torunlarının üstüne titriyor benimki kardeşinin karısına gidip kaldı herşeyini yaptı laf kondurmuyor. Benim bi kere bebeğimin sağlığını bile sormadı. Yazarken bile canım yanıyor.
Yasi basi yokki arkadasim hastane koltugunda kulagini kasiyarak gevsek gevsek dogurdunmu dedi ne karsilamak ne gecmis olsun demek yok .taburcu oldum esim eve birakti onlari iki cocugumla kalakaldim gelmediler neymis dinleneceklermis ulan gece horlayan kimdi ben gozumu kirpmadim.esim yikadi beni evde afedersin yemek yapti adam yatak acti ama olumune nefret ederler esimdenkizlar isin beni dumura ugratan tarafi da yillarca bunu görememis olmam.
nasil olur da ben annemi taniyamam, hep iyi sanirim
yedi kat ele yardim eder cünkü, evine kadar gidip yemegini pisirir kan bagina gerek yok, ev tamizler
bunlari biliyorum hep sahit oldum
bana zaten yapar diyordum
ama bana yapmadi, herkese yapti bir bana yapmadi, bende misafircilik oynadi
aklim almiyor, sok oluyorum her seferinde
bana neden böyle yapti aklim almiyor
zamaninda o da cok cekmis fakat ben daha cok cektim inaniyorum buna
ona da yardim eden olmamis, bana da yok, o yapacakti yapmadi zorla yapti yaptigini
bir gün girdim odasina konusmak icin neden böyle yapiyosun diye
cünkü yine yemek saati birsey yapmadi ben mutfakta acele hazirladim yemegi ne varsa, sofraya gemedi gitti odasina surat yapti
bir de benden hizmet hürmet bekliyo
ya ameliyat yerim aciyor, sanci cekip duruyorum, geceleri zaten uyumuyorum, sen benden ne hizmeti bekliyorsun
birak ya anlattikca kinleniyorum
bu yastan sonra bunlari yazdigima sasiyorum
Doğumuma az kaldı. Hiç zorlamadım yanımda olsun diye kendi teklif etti gelirim diye. Gelene kadar temizliğini yaptır kirli olmasın dedi. Eşyalarını hazırla dolabına yemek yap koy gelen gideb olur dedi tamam dedim. Tek isteğim o anlarda yanımda olmasıydı. Her aradığında kilomla dalga geçen her şeyimde beni küçük gören biri oldu. Kanamam varken yan gelip yatıyorsun şişersin tabi dedi.Her aradığında ağlıyorum kırmıyorum bişey demiyorum. Düşman mı bana anlamıyorum. Yakınımda değil ama aramızdaki mesafe sadece yollar değil artık. Çok imreniyorum anneleri gelip bakıyor kızlarının torunlarının üstüne titriyor benimki kardeşinin karısına gidip kaldı herşeyini yaptı laf kondurmuyor. Benim bi kere bebeğimin sağlığını bile sormadı. Yazarken bile canım yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?