- Emoji Skoru
- 62
- Puanlar
- 88
Merhabalar, şimdi size bir derdimden bahsetmek istiyorum çünkü ben gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Annemin abimi benden daha üstün tuttuğunu düşünüyorum abim evli ben bekarım annemle yaşıyorum. Annem için her zaman abim haklıdır alakasız bir konuda bile abimi övebilir hatta öyle ki bana iltifat ederken bile abimi katıyor. Abimler haftada bir gelip bizde kalıyor onun üstüne annem onlara evlerinde yemesi için ekstra yemekte yapıp veriyor bunlarda sıkıntı yok ama kendini onlar için harap ediyor ve diğer günler evde yorgun yatıyor haliyle de benim tüm enerjimi emiyor. Bugün ondan istediğim bir şeyi yerine getirmediğini söyledim bana ben senin hizmetçin miyim diye çıkıştı ben de doğru kimin hizmetçisi olduğunu unutmuşum diyince bi anda saldırmaya kalktı o saatten beri de konuşmuyoruz. Onunla kavga etmekten her olay içerisinde abimi ve eşini haklı bulmasından gerçekten çok bunaldım benim nasılsa gidecek bir yerim yok diye bana istediği gibi davranıyor ve diyelim ben onlarla bir sorun yaşayayım onların tarafını tutuyor. Abimde kendisini kullanıyor bu arada o kadar hizmet ettiği halde kendisi onun evine bile gidemiyor çünkü abim istemiyor sürekli azarlıyor ama onu alttan aldığı kadar beni asla alttan almıyor sizce ben mi abartıyorum bunları yüzüne vurduğumda da bu sefer sen kıskanıyorsun hasetsine olayı getiriyor nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum lütfen bana akıl verin?