• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem neden evlat ayırıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melissxxs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
62
Puanlar
88
Merhabalar, şimdi size bir derdimden bahsetmek istiyorum çünkü ben gerçekten işin içinden çıkamıyorum. Annemin abimi benden daha üstün tuttuğunu düşünüyorum abim evli ben bekarım annemle yaşıyorum. Annem için her zaman abim haklıdır alakasız bir konuda bile abimi övebilir hatta öyle ki bana iltifat ederken bile abimi katıyor. Abimler haftada bir gelip bizde kalıyor onun üstüne annem onlara evlerinde yemesi için ekstra yemekte yapıp veriyor bunlarda sıkıntı yok ama kendini onlar için harap ediyor ve diğer günler evde yorgun yatıyor haliyle de benim tüm enerjimi emiyor. Bugün ondan istediğim bir şeyi yerine getirmediğini söyledim bana ben senin hizmetçin miyim diye çıkıştı ben de doğru kimin hizmetçisi olduğunu unutmuşum diyince bi anda saldırmaya kalktı o saatten beri de konuşmuyoruz. Onunla kavga etmekten her olay içerisinde abimi ve eşini haklı bulmasından gerçekten çok bunaldım benim nasılsa gidecek bir yerim yok diye bana istediği gibi davranıyor ve diyelim ben onlarla bir sorun yaşayayım onların tarafını tutuyor. Abimde kendisini kullanıyor bu arada o kadar hizmet ettiği halde kendisi onun evine bile gidemiyor çünkü abim istemiyor sürekli azarlıyor ama onu alttan aldığı kadar beni asla alttan almıyor sizce ben mi abartıyorum bunları yüzüne vurduğumda da bu sefer sen kıskanıyorsun hasetsine olayı getiriyor nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum lütfen bana akıl verin?

Kendisi aslında çok verici bir insan ama gerçekten içten içe ayrım yaptığını hissediyorum tüm hırçınlığım bundan kaynaklanıyor zaten

Ne derseniz ne yaparsanız yapın durum değişmeyecek. Yapılacak en iyi sey anladım olabildiğince uzak tutmak kendinizi. Uzaklıktan kastım duygusal olarak. Beklentiye girmeyin annenizle iigili.

Ayrım yapan aileler klasik olarak buna itiraz eden çocuğunu kıskançlıkla suçlar o yüzden hiç tartışmaya bile girmemeni öneririm kendini kurtarmaya bak

Abinizin annenizi evinde istemediğini yazmışsınız ama abiniz haftada bir gelip sizde kaliyormus. Burada bir terslik yok mu sizce?
O kendi evine almıyor mesela 2 yılda 2 kez anca gitmişizdir bizim evde gelip istediği gibi kalıyor haftada bir bazen iki olur üç olur

Mesele gömlek değil zaten
Aslında mesele gömlek. 27 yaşında koskoca insan olmuş çocuğum kendi gömleğini yıkamayı beceremiyorsa, öğret diyorsa ben olsam ben de sinirlenirim.

Bu yemek vermekten, yemek yapıp ağırlamaktan bambaşka bir olay. Zihinsel ya da bedensel bir engeliniz yoksa kendi çamaşırınızı yıkamayı becerebiliyor olmanız gerekir.

Bugün ondan istediğim bir şeyi yerine getirmediğini söyledim
Annenize çalışanınız muamelesi yaptığınızın farkındasınızdır umarım, ben okuyunca hayret ettim içim burkuldu, ayrıca gömlek yıkamanın nesini öğreneceksiniz makinaya atıp iki düğmeye basmayı 27 yaşına kadar öğrenmemek sizin probleminiz annenizin değil, abinizden aşağı kalır yanınız yok anladığım kadarıyla azarlamak ve kötü davranmak konusunda. Ayrıca bir tek abiniz değil, donunuza gömleğinize kadar anneniz yıkadığına göre sizin zihniyetinize göre aynı hizmeti siz de alıyorsunuz, evet biraz kıskandığınızı düşündüm ben de.

İste tipik türk kadiji.
Kazik kadar yasa getir hala daha sofralar kur haftada bir iki ailesiyle agirla hizmetnilik yap, camasirini yika
Temizligini yap.
Asil annenize asiri acidim, hala sizlere hizmetcilik yapmasi cok üzücü..

Anne kendisine yazık ediyor sadece bunu anladım konudan. 27 yaşına gelmiş gömlek yıkamayı bilmeyen kızına hizmetçilik ediyor hala.

27 yaş ,makineye çamaşır atmayı bilmemek. Hanımefendi elinizin altındaki telefondan gayet güzel öğrenebilirdiniz bunu eğer gerçekten öğrenmek isteseydiniz. Anneniz evlat ayırıyor olabilir detayları bilemiyoruz ama siz de annenizi gerçekten hizmetçi gibi kullanmak istiyorsunuz kadın buna “dur” deyince de konuya hiç alakası olmamasına rağmen abi yi işim içine katmışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X