konuşmuyoruz.
Bugün ondan istediğim bir şeyi yerine getirmediğini söyledim bana ben senin hizmetçin miyim diye çıkıştı
Gömleğimi yıkamamış bana öğret derim ben varım ne gerek var der isteyince de hizmetçin miyim olurİstediğiniz şey neydi?
Gömleğimi yıkamamış bana öğret derim ben varım ne gerek var der isteyince de hizmetçin miyim olur
Mesele gömlek değil zatenYasiniz 27 gomleginizi kendiniz yikayabilirsiniz. Öğretecek bir durum yok.
Mesele gömlek değil zaten
Abisi kendi evinde istemiyormuşAbinizin annenizi evinde istemediğini yazmışsınız ama abiniz haftada bir gelip sizde kaliyormus. Burada bir terslik yok mu sizce?
O kendi evine almıyor mesela 2 yılda 2 kez anca gitmişizdir bizim evde gelip istediği gibi kalıyor haftada bir bazen iki olur üç olurAbinizin annenizi evinde istemediğini yazmışsınız ama abiniz haftada bir gelip sizde kaliyormus. Burada bir terslik yok mu sizce?
Aslında mesele gömlek. 27 yaşında koskoca insan olmuş çocuğum kendi gömleğini yıkamayı beceremiyorsa, öğret diyorsa ben olsam ben de sinirlenirim.Mesele gömlek değil zaten
Annenize çalışanınız muamelesi yaptığınızın farkındasınızdır umarım, ben okuyunca hayret ettim içim burkuldu, ayrıca gömlek yıkamanın nesini öğreneceksiniz makinaya atıp iki düğmeye basmayı 27 yaşına kadar öğrenmemek sizin probleminiz annenizin değil, abinizden aşağı kalır yanınız yok anladığım kadarıyla azarlamak ve kötü davranmak konusunda. Ayrıca bir tek abiniz değil, donunuza gömleğinize kadar anneniz yıkadığına göre sizin zihniyetinize göre aynı hizmeti siz de alıyorsunuz, evet biraz kıskandığınızı düşündüm ben de.Bugün ondan istediğim bir şeyi yerine getirmediğini söyledim