- Konu Sahibi ilknurum_92
-
İyi de arkadaşım neden bitti,neler oldu hiç anlatmamışsınız ki?
Kim haklı kim haksız bilemeden ne yazalım?
Pardon ya neyse üstten anlattım biraz ama tekrar söyliyim erkek tarafının kız tarafının üstüne düşmemesi kayınvalidemin patavatsızlığı kadın beni çok seviyo bunu çok iyi biliyorum belli de ediyo ama biraz patavatsız benim dediğim olsun istiyo öyle bi de nişanlım işte pek babamın yanına falan gitmemiş askerden gelince konuşmaları değişmiş ailem çok disiplinli ve hani onlara kalsa saygısız davranmış falan yani çocuk rahat büyümüş biraz aileme göre bazı kusurları var ama bence pek bi hatası yok öyle aklıma gelen bunlar canım sen sor ya da ona göre anlatayım pek iyi değilim şu an
Ama saydıklarınız öyle hafife alınacak olaylar değil ki!
Kız evi naz evi,sık sık gönülleri hoş tutulması gerek.
Hele ki saygısızca bulmaları fena,demek ki üzülmüş anneniz babanız..
Hem gerçekten bu işi düzeltmek isteselerde gelip yalvar yakar olurlardı,kapıdan kovulsalar bacadan girerlerdi ailenizin gönlünü yaparlardı.. Gerçekten aileniz haklı bakın hiç üzerinize düşülmemiş..
Kayınvalidenizin herşeyi kendi dediği gibi olmasını istemesi ise korkunç bir durum!
Böyle bir aileyle nasıl yapacaksınız ki?
ya onlar kendilerine göre yaptılar bana görede yaptılar kayınvalidem çok iyi davrandı hep bana bi sorunumuz olmadı dediğimi yaptı nişanlımın saygısızlığı yoktu bence bi sorunumuz yoktu bizim çünkü gayet iyi anlaşıp yürütüyorduk ailelerimizi takmadan çünkü biz seviyoruz ve mutluyuz sonuçta evlendikten sonra sorun kalmayacaktı çünkü aileler çük görüşmezdi o zaman ve bizim mutluluğumuzla mutlu olurlardı
Arkadaşım ailenizin size bir garezi yoksa iyiliğinizi ister di mi?
Bakın bugün ailenize saygı duymayan yarın sizi hiç takmaz!
Yine diyorum zaten onlar yalvar yakar olsalardı aileniz dayanamazdı belki de.. İş erkek tarafında biter. Gerekirse 10 kere de gelecekler 20 kere de..
ama saydıklarınız öyle hafife alınacak olaylar değil ki!
Kız evi naz evi,sık sık gönülleri hoş tutulması gerek.
Hele ki saygısızca bulmaları fena,demek ki üzülmüş anneniz babanız..
Hem gerçekten bu işi düzeltmek isteselerde gelip yalvar yakar olurlardı,kapıdan kovulsalar bacadan girerlerdi ailenizin gönlünü yaparlardı.. Gerçekten aileniz haklı bakın hiç üzerinize düşülmemiş..
Kayınvalidenizin herşeyi kendi dediği gibi olmasını istemesi ise korkunç bir durum!
Böyle bir aileyle nasıl yapacaksınız ki?
annem o kadar korkuttuki kendinden ben olsam bende o kadar ısrara cesaret edemezdim saygısızlık bana göre yok çünkü biz nişanlımla hep uğraştık iki tarafın dediğini yapmaya iki tarafı mutlu etmeye ama onlar kendi aralarında anlaşamadı bazen bu bizede yansıdı ama öyle işte ben bitmesini istemiyorum nişanlım bana bişey yapmadı bi kere aldatmadı arkamdan iş çevirmedi yalan söylemedi üzmedi öyle işte
annem o kadar korkuttuki kendinden ben olsam bende o kadar ısrara cesaret edemezdim saygısızlık bana göre yok çünkü biz nişanlımla hep uğraştık iki tarafın dediğini yapmaya iki tarafı mutlu etmeye ama onlar kendi aralarında anlaşamadı bazen bu bizede yansıdı ama öyle işte ben bitmesini istemiyorum nişanlım bana bişey yapmadı bi kere aldatmadı arkamdan iş çevirmedi yalan söylemedi üzmedi öyle işte
Benim bir akrabamın ailesi vermemişti kızlarını. Ama her ikisi de çok kararlı çıktılar. Aylarca uğraştılar. Biz de biliyorduk iyi olacaklarını ama aile o kadar saplantılıydı ki artık biz de tamam artık vazgeç napalım bak ailen istemiyor demek zorunda kalmıştık. Sorun şuydu. Evleneceği kişinin annesiyle babasının ayrı olması ve eşinin lise mezunu olmasıydı.
Sonuç, şu anda evliler. Çok mutlular. Aile de kızlarının evinden çıkmıyor.
Eğer bu aileyi tanımasam bu kadar saplantılı aileler olduğunu aklımın ucundan geçirmezdim. Siz de o ve ailesiyle bir sorununuzun olmadığını düşündüğünüz için aklıma onlar geldi.
bence sız kabul etmek ıcın destek beklıyorsunuz :)
aılelerı bosverınde saygıyı dusunun bence
Tamam haklısınızdır arkadaşım da sizin devreye girmeniz doğru değil bence yine de..
Sabredin,aşkınızı bırakmayın belki onlar da mutluluğunuza inanırlar,destek verirler.
kızlar daha önce bahsetmiştim nişanım atıldı ama ben istemedim kısa özet geçiyorum nişanlıma bi sorunum yoktu aileler arasında vardı ve nişanlımın bazı şeylerini ailem sevmedi ama biz çok mutlu örnek bi çifttik erkek tarafı ikinci defa geldi pazartesi akşamı ve annem çok karalı bi şekilde bi daha gelmeyin bu iş bitti olarak konuştu anlattı erkek tarafı ne yapacağını şaşırdı onlarda bohçayı geri yollayacaklar çünkü gelseler annem gelmeyin dedim diyecek gelmeseler bak iki kere gelip bıraktılar diyecek ben anneme hep istediğimi belli ettim sözlerimle davrannışlarımla ama hayır diyo bi kere üzülürsün şimdi geçer diyo ama geçmiyo bende bişey ben ne yapacağım annemi ikna edemiyorum erkek tarafı da edemiyor ne olacak bitecek mi bitmesin nolur bi fikir verin ben dayanamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?