- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Ne yazık ki mutsuzsunuz. İnsallah ömrünüzü insanlara bu tür yorumlar yaparak çürütmezsiniz diyeceğim de sizdeki durum onu gösteriyor :)Canim kadının düşmanı kadın sen boşver bunları onların hepsi mutsuz kadınlar senin ve nisanlinin ayrılmasını istiyorlar. Kayınvalidenle birlikte mutlu olacaksınız
Burada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalı
tek taraflı bakan siz olduğunuz için yorum yapanlarla çatışıyorsunuz burada herkes objektif yazmışBurada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalı
yazdıllarımdan anladıklarınız buysa allah size kolaylık versinBenim mutlu olma hakkım size mi kaldı ne komiksiniz :)
tek taraflı bakan siz olduğunuz için yorum yapanlarla çatışıyorsunuz burada herkes objektif yazmış
yazdıllarımdan anladıklarınız buysa allah size kolaylık versinoldu o zamaaan iyi akşamlar
herkese de mutsuz diyorsunuz... mutluluğum size mi kaldı diyordunuz siz? hayırdır şimdi ?Ne yazık ki mutsuzsunuz. İnsallah ömrünüzü insanlara bu tür yorumlar yaparak çürütmezsiniz diyeceğim de sizdeki durum onu gösteriyor :)
evet farkettimGercekden bosuna yaziyoruz
evet farkettim
artık bende öyle düşünüyorum ...Sadece annesini kötüleyelim diye acmis konuyu malesef. Günah kecisi ariyor mutsuzluguna.
Annesinin yaptigi kesinlikle normal degil, ama artik kadin ne kadar caresiz hissetti ki bu duruma geldi aceba diye düsünmeye basladim.
Size bişey soracağım. Nişanlınız ile 10 yıldır mı sevgilisiniz yoksa 10 yıldır mı tanışıklığınız var?Ne yazık ki mutsuzsunuz. İnsallah ömrünüzü insanlara bu tür yorumlar yaparak çürütmezsiniz diyeceğim de sizdeki durum onu gösteriyor :)
Sizce gerçek sorun annenizle nişanlınız arasındaki problemler mi? Mesajlarınıza göre nişanlınız sorunun ta kendisi. Ben annenin şahit olduklarını düşünüyorum da bence haklı geleceği seziyor ve o kötü şeyler gelmesin diye elinden geleni yapıyor.Burada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalı
Ne yazık ki mutsuzsunuz. İnsallah ömrünüzü insanlara bu tür yorumlar yaparak çürütmezsiniz diyeceğim de sizdeki durum onu gösteriyor :)
Bence konuyu okuyan cogu kisi kayinvalidesinin yakinina tasinmaya karar verdi cunku seni kiskandilar. Mutlulugun boyle bir sey oldugunu nerden bilecekler dimi ama. Sen bakma bunlara. Annen de buradakiler de seni kiskaniyor cunku mutsuzlar.
O halde size şöyle anlatalım: KK kulübünün kadınları sizin ayrılmanızı, evlenmeden boşanmanızı isteyecek kadar kıskanç, kötü varsayalım. Sizi burada yazdığınız kadar tanıyoruz, buna da tamam.Biz evi ailecek baktık, biraz fiyatı düşündüler ve nişanlım hem uygun hem güzel olsun istedi öylesini de buldu ancak evi gordugumde çok yakınmış dedim şaşırdım. Isi geregi o semtte oturmamiz gerekiyordu o konuda hak verdim karsi cikmadım ama annem böyle olmadigini dusunuyor. Hatta bu evin boşaltılmasını beklemisler bu yüzden nişanlım baska evler icin istekli olmadı begenmedi. Annem kayınvalidene yakın olsun diye tutuldu diyor dk başı size gelicek yandın diyor. Annem de görümce temizlige dahil olmadı ama perde islerine karisiyor dedi ve kızdı. Biraz burnu havada buluyoruz yalan değil ve bu arada kendisi de evlenip ayrılmış.
Şu cümle çok tehlikeli. Şimdiden böyleyse evlendiğiniz takdirde bu aranızda hep bir sorun olacak bir şey olduğunda sana inanmayıp onları haklı bulacak. Kendini değersiz hissettirecek. Bu görmezden gelinemeyecek çok önemli bir sorun. Evlenmemeniz sizin için daha hayırlı olur. Anneniz görmüş zaten ondan çıldırıyor muhtemelen. Bir arkadaş da demiş yukarı da annen haklı ama çok müdahil oluyor bu da haksız duruma düşürüyor onu. Sakin kal kimseyle tartışma anneni de tut biraz. Ve en önemlisi sakın evlenme bu adamla.abla ve annesiyle ilgili bir şey söyledigimde suratı asıliyor bana karşı soğukluk hissediyor.
Tek hayalim kaynananın dibinde yaşamak, 7 yıldır o anı bekliyorumBence konuyu okuyan cogu kisi kayinvalidesinin yakinina tasinmaya karar verdi cunku seni kiskandilar. Mutlulugun boyle bir sey oldugunu nerden bilecekler dimi ama. Sen bakma bunlara. Annen de buradakiler de seni kiskaniyor cunku mutsuzlar.
Ya sen niye acik veriyosun kiiiiii, cok kiskandimmmmm, bilmesinnnnn
Tek hayalim kaynananın dibinde yaşamak, 7 yıldır o anı bekliyorum
Gett ölümüne susadın galibaTek hayalim kaynananın dibinde yaşamak, 7 yıldır o anı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?