- 18 Temmuz 2016
- 4.726
- 13.127
- 208
- Konu Sahibi Moonladyy91
-
Siz tam olarak hangi konuda tavsiye istediğimi anlamamışsınız zaten siz benim konuyu boşverin :)
Özgüveni tecrübesine oranla çok fazla. Çok gördük böyle kızlar, 5-6 ay sonra yandım bittim haklıydınız diye geliyorlar.Iste degilsin loli popum seker lokmam,olgun olsan
nisanlim dominant biri
Evi annesin yakin tuttu
Annesi özlememek icin esyalarin tamamini vermicek
Haftada 2 annesine gidicez
Diye siralamazdin.
O ev tutulurken ben de vardım, bunu problem etmedim. Önce siz tanımadığınız birine nasıl hitap edeceğinizi bir ögrenin :) Bence bu giriş cümlenize göre siz benden yaşça çook küçüksünüz belliIste degilsin loli popum seker lokmam,olgun olsan
nisanlim dominant biri
Evi annesin yakin tuttu
Annesi özlememek icin esyalarin tamamini vermicek
Haftada 2 annesine gidicez
Diye siralamazdin.
Buraya tartışmak için yazıyor olmanız yeterince komik, doğru düzgün ve seviyeli yorumlar yapmak herkese göre değil tabi :)Heycanla acacagin konulari bekliyorum
Cesaretin varsa sey yapsana, desen dominant nisanlina haftada 2 senin annene gidiyorsak 2 de benim annem, gör bak napiyo Sana.
Bayiliyorum böyle kendini ezen erkekler karsisinda sus pus olupda burda yardim edenlere atar gider yapanlara. Komik sey seni
O ev tutulurken ben de vardım, bunu problem etmedim. Önce siz tanımadığınız birine nasıl hitap edeceğinizi bir ögrenin :) Bence bu giriş cümlenize göre siz benden yaşça çook küçüksünüz belli
yalnız sizin problem etmeme sebebiniz o kadar yıl görüştük huzurumuz kaçmasın şimdi şeklinde yaklaşımınızdan dolayıO ev tutulurken ben de vardım, bunu problem etmedim. Önce siz tanımadığınız birine nasıl hitap edeceğinizi bir ögrenin :) Bence bu giriş cümlenize göre siz benden yaşça çook küçüksünüz belli
Buraya tartışmak için yazıyor olmanız yeterince komik, doğru düzgün ve seviyeli yorumlar yapmak herkese göre değil tabi :)
yok onu yapamıyor işte o yüzden anne damadı arayıp kavgaya tutuşuyorEvlen evlen, harika günler bekliyor seni.
Sen annene de böylemisin? Seni asaliyan ezen erkek icin seni kim bilir ne zorlukla büyüten annene de böyle tersleniyormusun?
Burada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.yalnız sizin problem etmeme sebebiniz o kadar yıl görğştük huzurumuz kaçmasın şimdi şeklinde yaklaşımınızdan dolayısiz hiçbir problemi bu sebeple problem edemiyorsunuz
.Burada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.
Tabi nişanlıma atar gider yapayım siz rahat edinyok onu yapamıyor işte o yüzden anne damadı arayıp kavgaya tutuşuyoranne kız kendi aralarında bile çözemediklerinden
insanlar bu konuda sizinle niye tartışsın ? söylenenlerin bu kadar zorunuza gitme sebebi aslında gerçek oluşu ,biliyorsunuz evlenirseniz mutlu olamayacağınızı ama evlenince değişir düzelir sanıyorsunuz ...Buraya tartışmak için yazıyor olmanız yeterince komik, doğru düzgün ve seviyeli yorumlar yapmak herkese göre değil tabi :)
yok ben atar gidere karşıyım o yüzden annenizi haksız bulmuştum zatenTabi nişanlıma atar gider yapayım siz rahat edin
Tabi. Evlenmeyip mutsuz olmayın. Evlenin mutsuz olun. Hiç yoktan kocanız olur.Burada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.
Tartışıyorsunuz. Çünkü millet yapıcı davranmasın ayrılsın siz rahat mı edeceksiniz? Insanlar tavsiye almak istiyor ben burda ayrılayım mı diye sormadım bir fikir istedim. Biz evlilik sürecindeyiz kendi mutsuzluğunuz size kalsın.insanlar bu konuda sizinle niye tartışsın ? söylenenlerin bu kadar zorunuza gitme sebebi aslında gerçek oluşu ,biliyorsunuz evlenirseniz mutlu olamayacağınızı ama evlenince değişir düzelir sanıyorsunuz ...
göz göre göre bile bile lades dediğiniz için arkadaş size sen bizim kadar mutlu olmayı haketmiyorsun evlen evlen dediBurada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.
yapıcı derken ? çıngar çıkaran eli belinde kavga eden annenizin yapıcılığından istiyorsanız o bizde yok...Tartışıyorsunuz. Çünkü millet yapıcı davranmasın ayrılsın siz rahat mı edeceksiniz? Insanlar tavsiye almak istiyor ben burda ayrılayım mı diye sormadım bir fikir istedim. Biz evlilik sürecindeyiz kendi mutsuzluğunuz size kalsın.
Burada söylenenler nişanlıma hep karşı çıkmam yönünde. Elbetteki konuşularak çözulmeli orta yol bulunmalı eger cidden çözülmezse ayrılmalı insanlar veya erkek tarafı haksızlık yapıyorsa. Ben burda annemi de haksız buldugum icin, bu konuyu açtım. Nisanlımın haksız oldugu yönler var ve arada kaldım nasıl davranmalıyım diye sordum. Tek taraflı bakılmamalıyok ben atar gidere karşıyım o yüzden annenizi haksız bulmuştum zaten
yetişkin insanlar konuşarak çözmeli nişanlınızın da telebinde bu var sorunu çözelim yoksa evlenmeyelim diyor ya konuşarak anlaşmak istiyor o tarafda atar gider istemiyor yani... ilk aklınıza atar gider gelmesi de enteresan benim aklıma ilk o gelmezdi
Canim kadının düşmanı kadın sen boşver bunları onların hepsi mutsuz kadınlar senin ve nisanlinin ayrılmasını istiyorlar. Kayınvalidenle birlikte mutlu olacaksınızBurada ayrıl gitsin gibi yapılan yorumlara açıklamalı cevap vermiyorum. Tabi millet ayrılsın herkes mutsuz olsun. Yazık bu düşünce şekline.
Benim mutlu olma hakkım size mi kaldı ne komiksiniz :)göz göre göre bile bile lades dediğiniz için arkadaş size sen bizim kadar mutlu olmayı haketmiyorsun evlen evlen dedi
aslında şunu demek istedi kendine o kadar kötülük ediyorsun ki o kadar mutlu olmak istemiyorsun ki kendin yapıyorsun yani anlamında dedi
zaten mutsuz olacağınızı bildiğimizden evlenmeyin diyoruz ya ısrarla kabul edemiyorsunuz onun üstüne söylenmiş ironi o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?