- 18 Temmuz 2016
- 4.726
- 13.127
- 208
- Konu Sahibi Moonladyy91
Çok haklısınız, anneme paylaşımlarımı fazla yapmamalıyım sanırım..
Annenden önce, Göbek bagini koparamamis nisanlinla paylasimlarini azalt. Adam anammm anammm diye simdiden yirtiniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenden önce, Göbek bagini koparamamis nisanlinla paylasimlarini azalt. Adam anammm anammm diye simdiden yirtiniyor
Öncelikle annen bu evliliğe sıcak bakmıyor sanırım ki bu kadar seni dolduruyor şimdiden. sonrasında ise annen haksız sayılmaz kayınvalidene bu kadar yakın ev başkaca geçerli bi sebep yoksa ve nişanlın da "aileme bağlıyım..." geyiği yapıyorsa, müstakbel eşin arada gidip anne sütü almaya devam edebilsin diyedir.Erkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?
Valla haftada iki siz gidersiniz iki de onlar gelir etti mi size dört gün. Valla iyi düşünün.
Ben baya iyimser dusunmuştum haftada 1-2 diye ama daha fazla olur doğru. Mesafe 2dk olunca "oglum şu yemegi yaptim gelin birlikte yiyelim, oglum x misafir geldi siz de gelin" tarzi bir suru şey cikabilir.![]()
Aslinda ilişkinin başında bu kadar bağımlı değildi ancak son zamanda görümcem de kardeşini eskisinden daha çok sahiplenir oldu. Nişanlım aileye herhangi bir laf istemiyor bu konuda daha da katı oldu. Ayrıca kayınvalidem nişanlimın bazı esyalarinı evde tutacağını söyluyor duygusallaşıyormuş hepsini gönderirseEv konusunda annen cok hakli. Ne demek kayinvalideye 2 dk mesafede ev ya. Canina mi susadin sen. Evde ayaklarini uzatip oturamamak neymiş gor de aklin basina gelsin bakalim. Hele de "ben aileme duskunum hafta 1,2 gorusuruz" diyen kocayla. Ki burda acilan konulardan hic mi gormedin, ailesini sevmedigini, anlasamadigini soyleyen kocalar bile evlenince anacı kesiliyor. Simdiden boyle diyen adam her gun yemekleri annemde yiyelim. Pazar kahvaltısını annemde yapalim dicek. Cok net. Basina belayi almissin kardesim gecmis olsun
Erkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?
İşte orada eşin tutumu çok önemli.
Anne eşim yapmış biz yedik çok yorgunum vs.. İle ekarte edilebilir. Ama eş bunu isterse.
Şimdiden ailemle haftada iki kez görüşürüz diyen nişanlıyla zor bunlar.İşte orada eşin tutumu çok önemli.
Anne eşim yapmış biz yedik çok yorgunum vs.. İle ekarte edilebilir. Ama eş bunu isterse.
Ohooo evin sümüklüsü az ilgi gördü diye uçmuş havalara. Görümce uzaktan sahiplenmesin, zor olur öyle, gelsin iki işin ucundan tutsun .Aslinda ilişkinin başında bu kadar bağımlı değildi ancak son zamanda görümcem de kardeşini eskisinden daha çok sahiplenir oldu. Nişanlım aileye herhangi bir laf istemiyor bu konuda daha da katı oldu. Ayrıca kayınvalidem nişanlimın bazı esyalarinı evde tutacağını söyluyor duygusallaşıyormuş hepsini gönderirseGaliba cidden başıma bela aldım
konu sahibi de aileme bağlıyım demiyor hiç ama annesinin sözünden çıkmıyor yani al birini vur ötekine aynılar aslında :)Ben aileme düşkünüm diyenden korkarim ben acikcasi.Hani herkes ailesine belli oranda duskundur, sever zaten ortada bir sorun sikinti yoksa. Özel olarak "ben düşkünüm" diyorsa bana kafamda çanlar çalar.
Ben de ailemi seviyorum ama kimseye " ben aileme düşkünüm" deme gereği duymadim mesela. Yani umarim sizin dediginiz şekilde yaklaşabilecek biridir.
Yik yok annen kötü bence sen annene mesafe köye.esyalarini yollamasinlar sende eşyalarını koy kayınvalide evine arada gider orda yaşarsınız ne güzel mutlu büyük bir aile olursunuzAslinda ilişkinin başında bu kadar bağımlı değildi ancak son zamanda görümcem de kardeşini eskisinden daha çok sahiplenir oldu. Nişanlım aileye herhangi bir laf istemiyor bu konuda daha da katı oldu. Ayrıca kayınvalidem nişanlimın bazı esyalarinı evde tutacağını söyluyor duygusallaşıyormuş hepsini gönderirseGaliba cidden başıma bela aldım
Ben aileme düşkünüm diyenden korkarim ben acikcasi.Hani herkes ailesine belli oranda duskundur, sever zaten ortada bir sorun sikinti yoksa. Özel olarak "ben düşkünüm" diyorsa bana kafamda çanlar çalar.
Ben de ailemi seviyorum ama kimseye " ben aileme düşkünüm" deme gereği duymadim mesela. Yani umarim sizin dediginiz şekilde yaklaşabilecek biridir.
2 dakika öteye ev tutmuş oğlu ayol, zırt pırt görecek zaten eşyalara ne hacet?Aslinda ilişkinin başında bu kadar bağımlı değildi ancak son zamanda görümcem de kardeşini eskisinden daha çok sahiplenir oldu. Nişanlım aileye herhangi bir laf istemiyor bu konuda daha da katı oldu. Ayrıca kayınvalidem nişanlimın bazı esyalarinı evde tutacağını söyluyor duygusallaşıyormuş hepsini gönderirseGaliba cidden başıma bela aldım
O ailesine bağlıysa siz de annenizin kuklası gibisiniz. Anneniz de her şeye bahane buluyor. Kız evi naz evi olabilir ama fazla naz da aşık usandırır. Görümce gelmiyorsa gelmiyor ne var bunda. Ben olsam kimseyi istemezdim yanımda her şeyi nişanlımla yapardım. Haftada 1 2 defa aile ziyareti yapmak bence çok değil, zamanla iş güç derken daha da seyrelir. Baştan haftada 1 2yi Aşmazsanız. Bu kadar anne ağzına bakar onun gazıyla nişanlınızın yakasına yapışırsanız bu iş yürümez. Evlenseniz de boşanırsınız.Erkek arkadaşımla geçen ay nişanlandık, 1 ay sonra da düğünümüz var. Kayınvalidem ve görümcem iyi niyetli olsalar da son zamanda bazı sıkıntılar var. Kısa süre önce ev tutuldu ve bu ev kayınvalideme 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Annem bunu cok problem etti. Çok kızdı ve nişanlımı sucluyor. Aslında nişanlım isleri sebebiyle o evi tuttugunu söylese de annem buna inanmıyor. Kayınvaliden sürekli gelicek mutsuz olucaksın diyor. Evi temizledik, 4 kişi gorumcem temizlige dahil olmadı çalışıyordu ama annem buna kızdı. Gecen gün nişanlımla perde bakalım dedik işleri yoğundu ve ablamın tanıdığı var onunla bakın dedi. Annem köpürdü ve gorumcen gelmeyecek dedi. Nişanlımla telefonda tartıştılar. Annem son zamanda surekli söylendigi icin ben de doldum nişanlımın üstüne gittim bir seyler söyledim. Böyle olmaz annen seni etkiliyor biz aile olucaz ama annenin ve senin ailemle sıkıntıların var dedi. Ben aileme bağlıyım haftada 1 veya 2 defa biraraya gelmeliyiz dedi. Sorunlar çözülmeden evlenmek istemiyorum dediArada kaldım nasıl davranmalıyım?