Haha gay deyince anlamaz, anne erkeklerden hoşlaşıyormuş derimAnne Çocuk gaymiş. Ama muhabbeti on numara. Bundan sonra bol bol bulusucaz de.
Bi daha sormaz
24 yaşındayım. Annem her anne gibi mutlu olmamı ister biliyorum ama benim kendimi dinlememe fırsat vermiyor!Yas kac ki? Nedir bu annelerin kiz everme hevesi? Sanarsin kendilerinin basi göge erdi....
Valla aslında komik bir durum. Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Abartmıyorum gerçekten her gün en iki kere soruyorAy kusura bakmayin anneniz beni gulumsetti su anyazik yaaa belli ki heyecan yapmis kadincagiz
Ama tabii insan surekli sorulunca rahatsiz olur o ayri
Cok tatli bir kadin anneniz benceValla aslında komik bir durum. Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Abartmıyorum gerçekten her gün en iki kere soruyorsanki borsayı araştıyor, anında değişecek gibi...
Haklısınız çok iyi ve güçlü bir annem var, rabbim başımızdan eksik etmesin onu...Aman birsey olmaz ya...
Sende yakin kiz arkadasinmis gibi gor. Yakın arkadaslarda dakka basi ayni muhabbete girerler ya oyle farz et.
Annelerinize bukadar kolay kizmayin gercektende uzak kalinca ve onlari kaybedince keske olsada sık bohaz etseler herseyimize karissalar diyoruz.
Onu da denedim ama etkili olmadı malesefAnne daha fazla sık Boğaz edersen inat ederim hiç bir zaman evlenmem başına kalırım görürsün de. Belki gözü korkar da sormaz bi daha
Bi de dediğiniz gibi yapıcam bakalım ne olacakCok tatli bir kadin anneniz bencebana sempatik geldi bu sormalar. Siz de geyige vurun hayirdir anne pek meraklisin beni evermeye aciliyeti mi var deyin gulun gecin beraber
Heyecanina ver annenin.Haklısınız çok iyi ve güçlü bir annem var, rabbim başımızdan eksik etmesin onu...
Ama kız arkadaşım bu kadar sık sorsa ona da aynı tepkiyi veririm. Beni biraz relax bıraksın, kendimi dinleyeyim istiyorum ki zaten ona gelişmeleri anlatıyorum
Tıpkı dediğiniz gibi tonton bi kadınAnnen çok sevimli böyle meraklı heyecanlı tontis bi anne canlandı gözümde
Tabi senin açımdan sıkıcı olabilir kırma onun kalbinide
Annecim hayırlısı acele etmek iyi olmaz sencede öyle değil mi falan de belki diycem ama sanmıyorum o sormaya devam eder
Annen çok sevimli böyle meraklı heyecanlı tontis bi anne canlandı gözümde
Tabi senin açımdan sıkıcı olabilir kırma onun kalbinide
Annecim hayırlısı acele etmek iyi olmaz sencede öyle değil mi falan de belki diycem ama sanmıyorum o sormaya devam eder
Annenin tontonu makbulTıpkı dediğiniz gibi tonton bi kadınelimden geldiğince kırmamaya çalışıyorum ama bu sonuncusunu kırdım sanırım biraz
Ne güzel annenizi çok seviyorsunuz benim gibiHeyecanina ver annenin.
Bazen duymamazliktan gelmekm yani kafana tamadan anlatmak bazen kacmak :)
Ne bileyim... ama kizmayin ya sikayet etmeyin. Anneler 1 tane.
Cocuklugumdan begri annemi uzmekten korkmussumdur. Uzdugumde çok oldu ister istemez ama hic kiyamam.
Sabah ise giderken bile yada okula sabah sinisine kiyardim kahvaltiliari hazirlardim oyle giderdim. Bir tek cayi demlesin derdim.icimden.
Simdi senede ya goruyom ya gormuyom. Cok ozluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?